Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Belkin PowerHouse iWatch + iPhone, black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Док станція
Підтримувана ОС iOS
Підтримка iPhone
iWatch
Основні характеристики
Тип Док станція
Compatible devices смартфони
смарт-годинник
Підтримувана ОС iOS
Підтримка iPhone
iWatch
Зарядна станця для Apple Watch та iPhone одночасно з 2-в-1 Power Charge Dock для Apple Watch + iPhone. Завдяки модулю магнітного заряджання Apple Watch, вбудованому в док-станцію, Ваш Apple Watch вирівнюється магнетично і починає миттєво заряджатись. Док також має вбудований роз'єм VersaCase Lightning для заряджання iPhone, який можна налаштувати практично в будь-якому випадку. Створена для того, щоб зарядити обидва пристрої найшвидше.
немає в наявності
Речі надихають: док-станції Belkin «2-в-1»

Зарядка гаджетів є такою самою невід’ємною частиною життя сучасної людини, як чищення зубів або ранковий душ. Виявляється і цю нудну процедуру можна зробити приємною. Красиві функціональні речі радують і надихають, неспроста у Belkin саме такий слоган: «Речі надихають людей». Естетично привабливі, зручні, з мінімалістичним дизайном і при цьому гарантовано високоякісні — такі нові док-станції для одночасної зарядки iPhone і Apple Watch.

Портативна зарядка для годинника і смартфону F8J201btSLV

Valet Charger Power Pack 6 700 мАг для Apple Watch + iPhone названа CES2017 Best of Innovation Awards Honoree.

Valet Charger — це не просто потужний портативний акумулятор ємністю 6 700 мАг. Вбудований магнітний зарядний модуль пропонує заряд батареї для Apple Watch, коли він знаходиться в дорозі, а USB-порт підключається через кабель Lightning для одночасної зарядки iPhone. Завдяки загальній потужності 2 А, ця портативна батарея «2-в-1» забезпечує 1А для зарядки Apple Watch і 1А для зарядки iPhone. У комплект входить акумулятор ємністю 6 700 мАг і 3,9-дюймовий кабель micro-USB.

Перша док-станція для iPhone та Apple Watch F8J183vfBLK

Док-станція Belkin Charge Dock iWatch + iPhone — перша док-станція з вбудованим зарядним пристроєм Apple Watch. У пристрої використано ту саму технологію магнітного заряду, що і в кабелі для заряду iWatch від Apple. Завдяки магнітам виставляється відповідність конекторів у годиннику та зарядному пристрої, і процес заряду починається відразу. Зліва вбудований регульований рознім Lightning для iPhone. Екрани пристроїв розташовані під ідеальним кутом огляду, тому ними зручно користуватися навіть під час зарядки. Кабель — 1,5 м. Розміри: 10,93 × 13,4 × 8,8 см.

«2-в-1» Power Charge Dock F8J200vfBLK

Power Charge Dock «2-в-1»: для iPhone та Apple Watch. Завдяки модулю магнітного заряджання Apple Watch, вбудованому в док-станцію, годинник вирівнюється магнетично і починає миттєво заряджатися. Док також має вбудований рознім VersaCase Lightning для заряджання iPhone, який можна налаштувати практично під будь-який чохол, а також тримає Apple Watch безпечно над поверхнею. VersaCase регулює висоту пристрою для підключення більшості чохлів, тому можна заряджати смартфон, не знімаючи чохла.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів