Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Stuffed Toys - Kaloo - Les Amis Puppy (19 cm) in the box

Kaloo Les Amis Puppy (19 cm) in the box

SKU: K963125
Previous
Next
Technical characteristics Kaloo Les Amis Puppy (19 cm) in the box:
Main features
Full list of features
A type soft toy
Colour beige
white
Main
A type soft toy
Age of Children since birth
Additionally
Features with a box
machine washable
Physical characteristics
Colour beige
white
The size 19 cm
Warranty
Warranty 14 months
Package dimensions
Width 100 mm
Height 100 mm
Length 100 mm
Weight 0.23 kg
Volume 0.0010 m3
Type: soft toy; Size: 19 cm;
608 UAH*
out of stock
Where to buy: Kaloo Les Amis Puppy (19 cm) in the box:
Boyz.com.ua
Kaloo Les Amis Щенок карамель (19 см) в коробке
Iphouse.com.ua
Мягкая игрушка Kaloo Les Amis Щенок карамель 19 см в коробке K963125
Mekka
Мягкая игрушка Kaloo Les Amis Щенок в коробке карамель 19см (K963125)
Скарби (ckapbu.com)
Мягкая игрушка Kaloo K963125
М’які обійми Kaloo

Уже понад 16 років французький бренд Kaloo створює найчарівніші та найніжніші м’які іграшки та аксесуари для дітей. Ці наймиліші ведмедики, зайчики та інші герої стали вірними друзями малечі у всьому світі. Любов, ніжність, витонченість та увага до кожної деталі – саме ці слова якнайкраще характеризують продукцію бренду Kaloo. За свою високу якість і сучасний дизайн, що поєднує традиційні форми з інноваційними матеріалами, іграшки Kaloo отримали визнання у 40 країнах світу та нагороди у міжнародних конкурсах.

Kaloo Plume

У колекції Kaloo Plume — 18, 25 і 30-сантиметрові м’які іграшки, які виготовлено у ніжних рожевих, малинових, фіолетових, бірюзових та молочних кольорах і доповнено пальчиковими іграшками-ляльками з тримачами для сосок, пінетками, дитячими рушниками та навіть дитячим кріслом-мішком. Завдяки ніжним і заспокійливим кольорам та зручним розмірам ведмедики та кролики цієї серії стануть доречними для засинання.

Усі товари Kaloo Perle, Kaloo Plume, Kaloo Bebe Pastel та Kaloo Neon (створені у яскравіших зелених, блакитних, персикових, жовтих та фіолетових кольорах) виготовлено з особливої надм’якої та надлегкої мікрофібри зі стійкими волокнами. Ці іграшки формують у немовлят сприйняття фактури, емоційний відгук на приємні тактильні дотики, розвивають увагу, навчають асоціювати отримані відчуття із джерелом їх створення, викликають почуття захищеності, комфорту та прив’язаності. Також вони не мають дрібних деталей, тому абсолютно безпечні для малюків.

Розпочалася історія Kaloo з мрії одного французького батька створити для свого маленького сина особливу іграшку. Так з’явився чарівний ведмедик — класична м’яка іграшка, образ якої був пізніше відображений у логотипі бренду, а потім — й інші тваринки-іграшки.

Команда бренду приділяє особливу увагу кожному етапу виробництва від ескізу до упаковки. Уся продукція проходить контроль якості на кожній стадії виробництва. Крім того, усі іграшки підлягають обов’язковим тестуванням у сертифікованих лабораторіях і відповідають європейським стандартам із безпеки дитячих іграшок EN71 та американським стандартам із безпеки ASTM, що гарантує їх безпечність, вогнестійкість, надійність та відсутність шкідливих хімічних складників. Саме тому товари Kaloo рекомендовані дітям від народження і є чудовим подарунком як малюкам, так і дорослим, адже навіть вони не можуть встояти перед ніжністю та чарівністю цих іграшок.

Усі товари бренду поділені на колекції, створені з особливою увагою до вікових потреб малюків. Міцні шви та надійно закріплені дрібні деталі гарантують їх безпечність для дітей. Іграшки супроводжують поступове зростання малечі, виховують смак, вчать доброті та піклуванню.

Kaloo Perle

Іграшки з колекції Kaloo Perle у найніжніших перламутрових кольорах є чудовими подарунками для новонароджених та на хрестини. Крім 25 і 30-сантиметрових ведмедиків і кроликів, у колекції є пальчикові іграшки-ляльки та аксесуари для немовлят: дитячі ковдри та мобілі для колисок, рушники, подарункові набори для створення пам’ятних відбитків дитячих ручок та ніжок.

Kaloo Les Amis

Розміри іграшок Kaloo Les Amis (цуценяти, коника, віслюка, баранчика, ведмедика, слоненяти, пінгвіна, леопарда, корівки, курчатка та зайчика) — від 22 см до 70 см. Цими м’якими пухнастиками не тільки приємно гратися або просто товаришувати з ними. Діти зможуть вчитися піклуватися про них. Деяких героїв колекції, наприклад цуценятка та віслючка, виконано у вигляді м’якої іграшки та іграшки-гойдалки й іграшки-каталки. Варто звернути увагу й на аксесуари — рушники, іграшки-тримачі для сосок, які також наявні в лінійці товарів Kaloo Les Amis.

Menu
Products catalog
Products catalog