Same Toy Конструктор - Block Tape (400 од.)

код товару: 804Ut
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Конструктор - Block Tape (400 од.):
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри будівництво
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Колір Різнобарвний
Основні
Вид конструктор
Тип гри будівництво
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
З'єднання деталей блочне
Кількість деталей 400 шт
Матеріал Пластик
Колір Різнобарвний
Додатково
Особливості Сумісний з серією Lego Standart
Комплектація конструктор
блокова стрічка /2 шт..
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 310 мм
Висота 240 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.50 кг
Об'єм 0.0037 м3
Із конструктором Block Tape від виробника Same Toy правила гравітації відміняються! Годі будувати споруди на підлозі – відтепер побудувати ціле місто можна на стіні, або навіть стелі! Незвичайна новинка – конструктор із гнучкою стрічкою на клейкій основі дозволить побудувати будь-що і у будь-якій площині, наче у фантастичному фільмі. Такий набір ще більше розвиватиме фантазію та уяву, у порівнянні зі звичайним конструктором. У набір входить 400 пластмасових блоків різних розмірів та кольорів, а також 2 мотки гнучкої клейкої стрічки. Набір сумісний із LEGO standard. Рекомендований вік: 6+
360 грн*
немає в наявності
Де купити: Same Toy Конструктор - Block Tape (400 од.):
Boyz.com.ua
Same Toy Конструктор - Block Tape (400 ед.)
Iphouse.com.ua
Конструктор Same Toy Block Tape (400 ед) 804Ut
Mekka
Конструктор Same Toy Block Tape 400ед. (804Ut)
nasha-stroyka.com.ua
Конструктор Same Toy Block Tape 400 елементів (804Ut)
Евротой (eurotoy.com.ua)
Конструктор - Block Tape (400 ед.)
«Block Tape» від Same Toy – конструктор, що перетворить кімнату на будівельний майданчик!

Конструктори завжди мали широку популярність серед дітлахів та їх батьків. Вони допомагають розвинути фантазію, уяву, абстрактне та просторове мислення. В асортименті сучасних конструкторів кожного дня з’являються все нові й нові пропозиції та варіанти різноманітних ігрових наборів. Годі будувати на підлозі – відтепер побудувати ціле місто можна навіть стелі!

Серед них набір «Block Tape» від бренда Same Toy. Це конструктор, що скасовує закони гравітації та перетворює  вашу кімнату на будівельний майданчик. 

Завдяки гумовій стрічці, яка входить у набір, конструктор можна складати на будь-якій поверхі. Що саме стане майданчиком для гри: підлога, стіл, шафа або інші меблі – залежить лише від вашої фантазії. 

Деталі конструктора різного розміру та кольорів дають можливість збудувати будь-що, а стрічка буде тримати споруди незважаючи на усі правила гравітації. Довжина стрічки складає 92 см. 

Конструктори «Block Tape» від  Same Toy сумісні з LEGO, а в асортименті є великі набори та маленькі, що відрізняються кількістю деталей для будівництва. В кожному наборі є спеціальна лопатка, яка допомагає розбирати скріплені деталі швидко й легко. 

Конструктор виготовлений з міцного пластика, що робить його довголітнім та надійним. Рекомендований вік від 6-ти років. Іграшковий набір стане відмінним подарунком як для хлопчика, так і для дівчинки.

Компактна картонна коробка або пластикові відерця із ручкою, у які запакований конструктор, дозволяють брати набір з собою, а також не займає багато місця на поличці вдома.

Перетворіть збирання конструктора на веселу гру у сімейному колі, що неодмінно сподобається вашому малюкові, та можливо, стане домашньою традицією.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів