Same Toy Машинка на р/к Самоскид 1:20

код товару: E520-003
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Машинка на р/к Самоскид 1:20:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип спецтехніка
Вид самоскид
Масштаб моделі 1:20
Тип управління дистанційне керування
Напрямок руху вперед, назад, вліво, вправо
Вік від 6-и років
Живлення моделі акумулятор
Довжина 36 см
Основні
Тип спецтехніка
Вид самоскид
Масштаб моделі 1:20
Тип управління дистанційне керування
Напрямок руху вперед, назад, вліво, вправо
Вік від 6-и років
Особливості звукові ефекти
світлові ефекти
з відкидним кузовом
функція відключення звуку
Додатково
Живлення моделі акумулятор
Живлення пульта 2xAA /в комплект не входять
Комплектація зарядний пристрій
акумулятор
пульт управління
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
Колір жовтий
зелений
Довжина 36 см
Ширина 14 см
Висота 19 см
Гарантія
Гарантія 3 місяця
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 560 мм
Довжина 260 мм
Вага 1.88 кг
Об'єм 0.0277 м3
Самоскид на радіоуправлінні від Same Toy перехоплює подих! Модель вироблена у масштабі 1:20 відповідно до справжньої дорослої вантажівки. Машина виглядає, рухається і звучить, як справжня. Пульт управління дозволяє керувати усіма діями машини, тому вона може: їхати в усіх напрямках, її кузов підіймається і опускається, вона сигналить, лампочки та фари мерехтять. Вантажівка живиться від акумулятора (у комплекті), а пульт ДУ працює від 2-х АА батарейок (не входять у комплект). Іграшка вироблена із дуже якісної і міцної пластмаси, колеса гумові. Довжина машини 36 см. Для дітей від 6-ти років.
немає в наявності
Дитяча спецтехніка Same Toy

Машинки – улюблена іграшка дітей будь-якого віку. Дитині буде цікавіше грати, якщо транспорт буде різноманітним і максимально наближеним до реальності. Адже саме в дитинстві багато дітей мріє стати пожежниками, лікарями, рятувальниками, будівельниками. Уявити себе в ролі цих професій допоможе дитяча спецтехніка: екскаватор, бетонозмішувач, навантажувач, самоскид, автокран. Вони стануть незамінними для гри надворі і вдома. Дитина зможе побудувати власну автомагістраль, згуртувавши навколо себе непосид з усього двору.

Same Toy пропонує зібрати колекцію спецтехніки на радіо­керуванні. Кожна машинка — іграшкова копія реального транспорту. Асортимент Same Toy на радіокеруванні охоплює усі види машин. Кожен хлопчик хоча б раз у житті хотів посидіти за кермом екскаватора або самоскида. Тепер це можна втілити в життя! Керувати спецтехнікою просто і весело, а найголовніше — не потрібно чекати, коли подорослішаєш!

Радіокеровані машини Same Toy виконані з міцного пластику. У поєднанні з металевим каркасом міцна базова конструкція легко витримає потужні удари, падіння та інші навантаження. Іграшки імітують повний процес руху і роботи спецтехніки. Пульт керування простий і зрозумілий, жодних зайвих кнопок і непотрібних функцій. Під час гри діти розвивають уяву, логіку, уважність і зорову пам’ять, а також тренують координацію рухів, спритність і моторику рук.

Екскаватор E511-003

Екскаватор на радіокеруванні — це копія справжнього екскаватора, чудовий приклад сучасної та функціональної будівельної техніки для дітей. Модель підходить для невеличкого домашнього будівництва або для гри надворі. Основа пересування іграшки — гусениці. Екскаватор прекрасно пересувається не тільки по рівній поверхні, але й по піску. Важливою особливістю цієї іграшки є конструкція ковшика. Принцип руху повністю повторює справжню техніку. Він рухається вперед і назад, переміщується вгору/вниз, може зачерпувати щось. Така іграшка неодмінно стане центром будь-якого іграшкового будівельного майданчика. Екскаватор виконано в масштабі 1:20.

Бетонозмішувач E518-003

Справжній бетонозмішувач для юного будівельника. Машина має ефектний вигляд, швидко їздить, а можливість керувати пультом подарує безліч захопливих годин гри. Для маленьких дітей є режим навчання. Кожна деталь в іграшці виконує свої функції. Виробник забезпечив її чотирма ведучими колесами. На такому автомобілі просто неможливо застрягнути.

Для будівельних робіт у темний час доби на машинці встановлено яскраві фари. Але найголовніше — це бак для бетону. Він крутиться вліво і вправо. Причому на пульті є контролер напрямку обертання. Машинка виконана в масштабі 1:20. Деталізація спец­техніки вражає: логотип Mercedes-Benz сяє, скло кабіни тоноване, чудово пророблені дзеркала, радіаторна решітка, протектор на шинах. Особливість набору — маленька лопатка, що кріпиться збоку. За допомогою неї можна засипати всередину барабана пісок. Таким чином, маленькі будівельники дізнаються про принцип роботи бетонозмішувача.

Навантажувач E519-003

Яскравий і функціональний трактор-навантажувач Same Toy. Кар’єрна техніка є найскладнішою з конструкторської точки зору. Це великі розміри і нескінченна витривалість. Прекрасним рішенням є дистанційний пульт керування. Основні тумблери відповідають за рух вперед/назад і повороти передніх коліс. Так само є дві кнопки для регулювання швидкості та повної зупинки. І, що найважливіше, окремі клавіші регулюють роботу ковшика. Він піднімається вгору й опускається вниз. Іншим приємним бонусом є точна звукова деталізація роботи. Під час руху навантажувач видає реалістичні звуки працюючого двигуна. Гума на коліщатках має глибокий протектор, завдяки чому можна з легкістю проїжджати по піску або камінцях. Масштаб іграшки 1:12.

Самоскид E520-003

Машинка велика та дуже функціо­нальна. Довжина — 36 см. Нею можна керувати за допомогою простого пульта. Дитина зможе керувати не тільки коліщатками, напрямком руху, а й роботою кузова. У комплекті є акумулятор із зарядним пристроєм. Іграшка офіційно ліцензована компанією MAN, тобто кузов машини геть-чисто копіює оригінальний автомобіль у масштабі 1:20. Повний контроль керування — машинка рухається вперед/назад, вліво/вправо, здійснює повороти і зупинки. Кузов нахиляється під кутом 50°, а задня стінка відкривається і закривається. Під час гри можна почути, як працює двигун. У цієї моделі є можливість запрограмувати послідовність рухів, які машина зможе відтворити.

Автоматична функція відключення деактивує роботу іграшки після певного часу бездіяльності. Дистанційне керування можливе на відстані до 25-30 м. Корпус самоскида зроблено з міцного пластика, який легко витримає невеликі аварії на дитячому будівельному майданчику. Важлива особливість саме цієї моделі полягає в тому, що іграшка створена не тільки для домашніх умов, але й для вулиці. Іншою особливістю іграшки є світлові та звукові ефекти.

Пожежна машина E527-003

Діти із захопленням дивляться на сильних і сміливих чоловіків в уніформі. І мріють стати такими самими, як вони. Відчути себе рятувальником допоможе пожежна машина. Модель оснащено стрілою та діючою водонапірною помпою. Дитина буде в захваті! Радіокерована пожежна машина Mercedes-Benz Actros має привід на чотирьох задніх коліщатках, що робить можливим використання на вулиці в суху погоду. Іграшка виконана в масштабі 1:20. Завдяки багатоканальному пульту дистанційного керування на частоті 2,4 ГГц можна контролювати рух машини вперед/назад і вправо/вліво. Натисканням кнопки на пульті включається водяна помпа і модель поливає водою. Корпус зроблено з міцного пластику яскравого червоного кольору. Пожежна драбина, помпа, кабіна — усі деталі максимально точно копіюють справжню пожежну машину. Іграшка видає звук роботи двигуна й інші звукові сигнали, які можна відключити. На кабіні світяться маячки, горять фари й інші освітлювальні прилади. Вік: 6+.

Підйомний кран E526-003

Дуже точна і функціональна копія підйомного крана Mercedes-Benz у масштабі 1:20. З пульта можна керувати не тільки рухами вантажівки, а й рухами крана. Кран може рухатися вперед/назад, вправо/вліво або підніматися й опускатися (регулюється висота). Обертання платформи на 360°. Є підсвічування. Під час вмикання автокран видає реалістичні звуки. Довжина машини — 34 см, зі стрілою крана — 39 см. Така іграшка буде бажаним подарунком для будь-якого початківця-будівельника. Деталізація техніки вражає: логотип Mercedes-Benz сяє, скло кабіни тоноване, чудово пророблені дзеркала, радіаторна решітка, протектор на шинах. Довжина іграшкових дров — 15 см, вони зв’язані й оснащені петлею. Дитина керуватиме підйомним краном, підійматиме вантаж і матиме уявлення про роботу спецтехніки.

Сміттєвоз E560-003

Машинка на радіокеруванні екосміттєвоз Mercedes-Benz зі світлом та звуком — це точна іграшкова копія реальної професійної техніки для прибирання міста. Така машинка навчить дітлахів чистоті та збереженню довкілля. Екосміттєвоз зробить чистою дитячу кімнату, вулицю, місто і навіть цілу планету! Транспортний засіб має повний набір функціональних характеристик: машина їде вперед, назад, розвертається, лампочки мерехтять, лунає сирена, рухомий кузов може спустошувати сміттєві баки і ліквідовувати сміття.

Сміттєвоз на радіокеруванні розпалить інтерес у дітей і дорослих, іграшка розвиватиме мислення, моторику, швидкість реакції, логіку, координацію рухів. У набір входить акумулятор, який живить машину, для пульта додатково потрібні АА батарейки (2 од.). Довжина машини — 40 см. Вік: 6+.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів