Same Toy Машинка на р/к Бетонозмішувач (синій)

код товару: E518-003
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Машинка на р/к Бетонозмішувач (синій):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип спецтехніка
Вид бетонозмішувач
Масштаб моделі 1:20
Тип управління дистанційне керування /2.4 ГГц
Напрямок руху вперед, назад, вліво, вправо
Вік від 3-х років
Живлення моделі акумулятор
Довжина 38 см
Основні
Тип спецтехніка
Вид бетонозмішувач
Масштаб моделі 1:20
Тип управління дистанційне керування /2.4 ГГц
Напрямок руху вперед, назад, вліво, вправо
Вік від 3-х років
Особливості обертання барабана
звукові ефекти
світлові ефекти
функція відключення звуку
Додатково
Живлення моделі акумулятор
Живлення пульта 2xAA /не входять до комплекту
Комплектація зарядний пристрій
акумулятор
пульт управління
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
Колір синій
Довжина 38 см
Ширина 14 см
Висота 21 см
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 560 мм
Довжина 260 мм
Вага 1.94 кг
Об'єм 0.0277 м3
Зменшена копія потужного бетонозмішувача у масштабі 1:20. З такою іграшковою спецтехнікою діти весело проведуть час і дізнаються про принцип роботи бетонозмішувача. Корпус вироблений із міцного глянсового пластику блакитного кольору. Колеса гумові, усі механізми працюють точно і надійно. Бетонозмішувач виглядає і звучить, як справжній. Механізм обертання цистерни виглядає дуже реалістично. Пульт управління дозволяє керувати усіма діями машини, тому вона може: їхати в усіх напрямках, її цистерна обертається за і проти годинникової стрілки, вона сигналить, лампочки та фари мерехтять. Машина живиться від акумулятора (у комплекті), а пульт ДУ працює від 2-х АА батарейок (не входять у комплект). Довжина машини 38 см. Рекомендований вік: 6+
немає в наявності
Дитяча спецтехніка Same Toy

Машинки – улюблена іграшка дітей будь-якого віку. Дитині буде цікавіше грати, якщо транспорт буде різноманітним і максимально наближеним до реальності. Адже саме в дитинстві багато дітей мріє стати пожежниками, лікарями, рятувальниками, будівельниками. Уявити себе в ролі цих професій допоможе дитяча спецтехніка: екскаватор, бетонозмішувач, навантажувач, самоскид, автокран. Вони стануть незамінними для гри надворі і вдома. Дитина зможе побудувати власну автомагістраль, згуртувавши навколо себе непосид з усього двору.

Same Toy пропонує зібрати колекцію спецтехніки на радіо­керуванні. Кожна машинка — іграшкова копія реального транспорту. Асортимент Same Toy на радіокеруванні охоплює усі види машин. Кожен хлопчик хоча б раз у житті хотів посидіти за кермом екскаватора або самоскида. Тепер це можна втілити в життя! Керувати спецтехнікою просто і весело, а найголовніше — не потрібно чекати, коли подорослішаєш!

Радіокеровані машини Same Toy виконані з міцного пластику. У поєднанні з металевим каркасом міцна базова конструкція легко витримає потужні удари, падіння та інші навантаження. Іграшки імітують повний процес руху і роботи спецтехніки. Пульт керування простий і зрозумілий, жодних зайвих кнопок і непотрібних функцій. Під час гри діти розвивають уяву, логіку, уважність і зорову пам’ять, а також тренують координацію рухів, спритність і моторику рук.

Екскаватор E511-003

Екскаватор на радіокеруванні — це копія справжнього екскаватора, чудовий приклад сучасної та функціональної будівельної техніки для дітей. Модель підходить для невеличкого домашнього будівництва або для гри надворі. Основа пересування іграшки — гусениці. Екскаватор прекрасно пересувається не тільки по рівній поверхні, але й по піску. Важливою особливістю цієї іграшки є конструкція ковшика. Принцип руху повністю повторює справжню техніку. Він рухається вперед і назад, переміщується вгору/вниз, може зачерпувати щось. Така іграшка неодмінно стане центром будь-якого іграшкового будівельного майданчика. Екскаватор виконано в масштабі 1:20.

Бетонозмішувач E518-003

Справжній бетонозмішувач для юного будівельника. Машина має ефектний вигляд, швидко їздить, а можливість керувати пультом подарує безліч захопливих годин гри. Для маленьких дітей є режим навчання. Кожна деталь в іграшці виконує свої функції. Виробник забезпечив її чотирма ведучими колесами. На такому автомобілі просто неможливо застрягнути.

Для будівельних робіт у темний час доби на машинці встановлено яскраві фари. Але найголовніше — це бак для бетону. Він крутиться вліво і вправо. Причому на пульті є контролер напрямку обертання. Машинка виконана в масштабі 1:20. Деталізація спец­техніки вражає: логотип Mercedes-Benz сяє, скло кабіни тоноване, чудово пророблені дзеркала, радіаторна решітка, протектор на шинах. Особливість набору — маленька лопатка, що кріпиться збоку. За допомогою неї можна засипати всередину барабана пісок. Таким чином, маленькі будівельники дізнаються про принцип роботи бетонозмішувача.

Навантажувач E519-003

Яскравий і функціональний трактор-навантажувач Same Toy. Кар’єрна техніка є найскладнішою з конструкторської точки зору. Це великі розміри і нескінченна витривалість. Прекрасним рішенням є дистанційний пульт керування. Основні тумблери відповідають за рух вперед/назад і повороти передніх коліс. Так само є дві кнопки для регулювання швидкості та повної зупинки. І, що найважливіше, окремі клавіші регулюють роботу ковшика. Він піднімається вгору й опускається вниз. Іншим приємним бонусом є точна звукова деталізація роботи. Під час руху навантажувач видає реалістичні звуки працюючого двигуна. Гума на коліщатках має глибокий протектор, завдяки чому можна з легкістю проїжджати по піску або камінцях. Масштаб іграшки 1:12.

Самоскид E520-003

Машинка велика та дуже функціо­нальна. Довжина — 36 см. Нею можна керувати за допомогою простого пульта. Дитина зможе керувати не тільки коліщатками, напрямком руху, а й роботою кузова. У комплекті є акумулятор із зарядним пристроєм. Іграшка офіційно ліцензована компанією MAN, тобто кузов машини геть-чисто копіює оригінальний автомобіль у масштабі 1:20. Повний контроль керування — машинка рухається вперед/назад, вліво/вправо, здійснює повороти і зупинки. Кузов нахиляється під кутом 50°, а задня стінка відкривається і закривається. Під час гри можна почути, як працює двигун. У цієї моделі є можливість запрограмувати послідовність рухів, які машина зможе відтворити.

Автоматична функція відключення деактивує роботу іграшки після певного часу бездіяльності. Дистанційне керування можливе на відстані до 25-30 м. Корпус самоскида зроблено з міцного пластика, який легко витримає невеликі аварії на дитячому будівельному майданчику. Важлива особливість саме цієї моделі полягає в тому, що іграшка створена не тільки для домашніх умов, але й для вулиці. Іншою особливістю іграшки є світлові та звукові ефекти.

Пожежна машина E527-003

Діти із захопленням дивляться на сильних і сміливих чоловіків в уніформі. І мріють стати такими самими, як вони. Відчути себе рятувальником допоможе пожежна машина. Модель оснащено стрілою та діючою водонапірною помпою. Дитина буде в захваті! Радіокерована пожежна машина Mercedes-Benz Actros має привід на чотирьох задніх коліщатках, що робить можливим використання на вулиці в суху погоду. Іграшка виконана в масштабі 1:20. Завдяки багатоканальному пульту дистанційного керування на частоті 2,4 ГГц можна контролювати рух машини вперед/назад і вправо/вліво. Натисканням кнопки на пульті включається водяна помпа і модель поливає водою. Корпус зроблено з міцного пластику яскравого червоного кольору. Пожежна драбина, помпа, кабіна — усі деталі максимально точно копіюють справжню пожежну машину. Іграшка видає звук роботи двигуна й інші звукові сигнали, які можна відключити. На кабіні світяться маячки, горять фари й інші освітлювальні прилади. Вік: 6+.

Підйомний кран E526-003

Дуже точна і функціональна копія підйомного крана Mercedes-Benz у масштабі 1:20. З пульта можна керувати не тільки рухами вантажівки, а й рухами крана. Кран може рухатися вперед/назад, вправо/вліво або підніматися й опускатися (регулюється висота). Обертання платформи на 360°. Є підсвічування. Під час вмикання автокран видає реалістичні звуки. Довжина машини — 34 см, зі стрілою крана — 39 см. Така іграшка буде бажаним подарунком для будь-якого початківця-будівельника. Деталізація техніки вражає: логотип Mercedes-Benz сяє, скло кабіни тоноване, чудово пророблені дзеркала, радіаторна решітка, протектор на шинах. Довжина іграшкових дров — 15 см, вони зв’язані й оснащені петлею. Дитина керуватиме підйомним краном, підійматиме вантаж і матиме уявлення про роботу спецтехніки.

Сміттєвоз E560-003

Машинка на радіокеруванні екосміттєвоз Mercedes-Benz зі світлом та звуком — це точна іграшкова копія реальної професійної техніки для прибирання міста. Така машинка навчить дітлахів чистоті та збереженню довкілля. Екосміттєвоз зробить чистою дитячу кімнату, вулицю, місто і навіть цілу планету! Транспортний засіб має повний набір функціональних характеристик: машина їде вперед, назад, розвертається, лампочки мерехтять, лунає сирена, рухомий кузов може спустошувати сміттєві баки і ліквідовувати сміття.

Сміттєвоз на радіокеруванні розпалить інтерес у дітей і дорослих, іграшка розвиватиме мислення, моторику, швидкість реакції, логіку, координацію рухів. У набір входить акумулятор, який живить машину, для пульта додатково потрібні АА батарейки (2 од.). Довжина машини — 40 см. Вік: 6+.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів