Miqilong MQL-GN [MQL-GN16-White]

SKU: MQL-GN16-White
Previous
Next
Technical characteristics Miqilong MQL-GN [MQL-GN16-White]:
Main features
Full list of features
Kind Bicycle
Age Range from 4 years
Wheels Diameter 16"
Colour white
Main
Kind Bicycle
Age Range from 4 years
Age Range to 6 years
Additionally
Wheels Diameter 16"
Features adjustable seat height
adjustable handlebar height
Equipment 2 additional side wheels
Mudguard
Set of tools
Light reflectors
Recommended child's height up to 1.2m
Specifications
Front brake Hand
Rear brake Hand
Physical characteristics
Colour white
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 170 mm
Height 600 mm
Length 1080 mm
Weight 11.04 kg
Volume 0.1102 m3
Kind: Bicycle; Age of child: 4 years; Color: white;
out of stock
Перший особистий транспорт – Miqilong

Батьки приділяють особливу увагу їх вибору, адже іграшки мають допомагати в процесі розвитку важливих навичок, як-от: витривалість, управління та контроль, зосередженість і концентрація уваги. Крім того, дитячий транспорт сприяє укріпленню вестибулярного апарату, м’язів, ніг, рук і хребта, що є надважливим для малюка.

Велосипед без педалей

Малюк підріс, активно бігає і виявляє зацікавленість транспортом інших дітей на дитячому майданчику? Але він ще замалий для катання на велосипеді, йому складно робити одночасно кілька дій під час руху? Допоможуть біговели – велосипеди без педалей.

На біговелах малюки швидко навчаться тримати рівновагу, розвиватимуть координацію та спритність, стануть самостійними й впевненими. Важливою особливістю біговела є те, що кататися на ньому можна будь-якої пори року.

Біговели постачають частково зібраними, треба лише прикрутити переднє колесо та кермо. Інструменти, необхідні для збирання, є в комплекті.

Біговел Miqilong PHCA

Коди товарів: MQL-PHCA12-BLACK, MQL-PHCA12-WHITE

Біговел Miqilong PHCA є оптимальним варіантом першого транспорту для дітей віком від 2 до 5 років. Раму виготовляють за безшовною технологією й виливають на заводі цільною конструк­цією, без зварювальних швів. Матеріал рами – магнієвий сплав. Такий технологічний підхід дав змогу зробити конструкцію надійною, міцною й легкою водночас. Вага моделі всього 4 кг, раму вкрито кількома шарами глянсової фарби.

Ручки керма виготовлено з м’якої гуми. Також їх оснащено бічним обмежувачем, що захищає від можливих ударів і зісковзування. Велике ергономічне сидіння (22 × 11 см) забезпечить комфорт під час їзди. Зовнішній матеріал сидіння – вологостійка екошкіра, а всередині – м’який наповнювач. Завдяки регульованому керму та сидінню біговел «зростатиме» разом із дитиною. Він буде оптимальним варіантом для малюків зростом від 80 до 120 см. Великі надувні колеса, кожне з яких оснащене двома підшипниками, забезпечать плавність і легкість ходу. Діаметр коліс становить 30 см (12’’), а дисків – 21 см (8,8’’).

Біговел Miqilong PHC

Коди товарів: MQL-PHC12-BLACK, MQL-PHC12-ORANGE, MQL-PHC12-RED

Біговел Miqilong PHC, як перший самостійний транспорт, рекомендований до використання дітям віком від 2 до 5 років. Для виготовлення рами використовують безшовну технологію, тож виливають її цільним елементом. Магнієвий сплав, з якого виготовлено раму, робить конструкцію надійною, стійкою до механічних пошкоджень і легкою – її вага не перевищує 2,3 кг. Раму вкрито глянсовою фарбою. Ручки керма виготовлено з м’якої гуми, вони мають перфорацію по всій поверхні. Щоби захистити руки від можливих пошкоджень, на ручках встановлено бічні обмежувачі.

У процесі розроблення біговела особливу увагу приділили ергономічності та комфорту сидіння. Його розмір становить 22 × 11 см. Усередині воно має м’який наповнювач, а зовні сидіння вкрито вологостійким матеріалом – екошкірою. Правильний підбір матеріалів забезпечує довговічність за будь-яких умов експлуатації. Цей дитячий транспорт буде зручним для катання дітей зростом від 80 до 120 см. Завдячуючи можливості змінювати висоту сидіння та керма, біговел можна підлаштовувати під зріст дитини й експлуатувати кілька сезонів. За комфорт під час руху відповідають великі (12”) колеса з EVA-матеріалу. У кожному колесі є два підшипника, що й забезпечує плавність і легкість ходу.

Мрія кожної дитини

Велосипед викликає багато позитивних емоцій у дітей. Велопрогулянки зміцнюють взаємини в родині, адже батьки та діти проводять більше часу разом і починають краще розуміти одне одного.

Аби велосипед став не просто транспортним засобом, а «колісним» другом, основними критеріями його вибору мають стати безпека та відповідність анатомічним особливостям дитини. Саме такими є велосипеди Miqilong, до яких варто придивитися.

Велосипеди постачають майже зібраними – потрібно лише встановити кермо, закріпити страхувальні колеса й педалі, що мають світловідбивні катафоти, та налаштувати висоту сидіння. Усі необхідні для збирання інструменти є в комплекті.

Велосипед MQL-GN

Коди товарів: MQL-GN16-White, MQL-GN16-Blue, MQL-GN12-Red, MQL-GN12-Yellow

Ця модель рекомендована для дітей віком від 4 до 6 років (зростом до 120 см). Розмір коліс велосипеда становить 16 дюймів. На рівній дорозі дитина зможе самостійно тримати баланс. А під час їзди на нерівних ділянках швидше пристосуватися та балансувати допоможуть бічні колеса. Біговел оснащено ручними передніми та задніми дисковими гальмами. Висоту сидіння та керма можна регулювати залежно від зросту дитини. Окрім додаткових коліс, у комплекті є невеличкий годинник, який закріплюють на спеціальному місці на кермі.

Велосипед Miqilong MQL-GN12 із 12-дюймовими колесами – гарний ва­­ріант для дитини, яка вже має навички їзди на біговелі або байку з допоміжними колесами. Раму виготовлено зі сплаву металу з додаванням магнію за спеціальною безшовною технологією. Модель має бічні колеса, що під­страхують під час підйомів і поворотів, допоможуть дитині втримати рівновагу. Велосипед оснащено ручними гальмами (дисковими): задніми та передніми. Висота сидіння та керма регулюється, що дасть змогу пристосувати транспортний засіб під зріст дитини. У комплекті також є годинник. Рекомендований для дітей зростом до 1 м (2-4 роки).

Велосипед MQL-YD

Код товару: MQL-YD16-Black

Велосипед Miqilong MQL-YD16 – це якісно зібраний транспортний засіб з яскравим дизайном. Діаметр коліс становить 16”. Висоту сидіння та керма можна регулювати. Раму виготовлено з металевого сплаву, вона суцільна та вкрита текстурованою фарбою. Ручні передні та задні дискові гальма зручно розташовані на кермі. Також є сигнальний дзвіночок і симпатичний годинник.

Ручки прогумовані та м’які. Для безпеки та розвитку навичок їзди модель оснащено страхувальними бічними колесами. Завдяки захисту ланцюга їзда буде безпечною, а одяг – чистим. Модель призначена для дітей віком від 6 до 10 років.

Menu
Products catalog
Products catalog