Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Мобили - sigikid - мини-мобайл Хамелеон (27 см)

sigikid мини-мобайл Хамелеон (27 см)

код товара: 41056SK
Технические характеристики sigikid мини-мобайл Хамелеон (27 см):
Основные параметры
Полный список параметров
Назначение Для коляски
Принцип действия Без вращения
Пол ребенка Мальчик
Девочка
Элементы питания отсутствуют
Основные
Тип Мини-мобайл
Назначение Для коляски
Принцип действия Без вращения
Пол ребенка Мальчик
Девочка
Элементы питания отсутствуют
Дополнительно крепится кольцом в хвосте
стирка при 30°C
Цвет разноцветный
Материал полиэстер
Размеры 27 x 11 x 5 см
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Высота 50 мм
Длина 270 мм
Вес 0.09 кг
Объем 0.0014 м3
Назначение мини-мобиля – развлекать ребенка на ходу: когда тот в коляске или автокресле в автомобиле. В конце концов, благодаря универсальному креплению мобиль можно прикрепить даже к кроватке. Просто закрепите округлый хвост игрушки за любую планку. Веселый хамелеончик непременно вызовет улыбку на лице ребенка, развлечет малыша в дороге, развеселит и не даст заскучать. Игрушка изготовлена ??из безопасного, нетоксичного материала – полиэстера и коттона. Мобиль необыкновенно приятный и нежный на ощупь. Предназначен для детей с первых месяцев жизни. Размер игрушки: 27 x 11 x 5 см.
319 грн*
899 грн .
есть в наличии
* Рекомендованная розничная цена
Где купить: sigikid мини-мобайл Хамелеон (27 см):
Интернет магазины
Boyz.com.ua
sigikid мини-мобайл Хамелеон (27 см)
Comtrading
Игрушка-подвеска sigikid Хамелеон 27 см (41056SK)
Exe.ua
Міні-мобайл sigikid Хамелеон 27 см (41056SK)
Iphouse.com.ua
Міні-мобайл sigikid Хамелеон 27 см 41056SK
Itbox
Игрушка-подвеска Sigikid Хамелеон 27 см (41056SK)
Национальные сети
24 Moyo.ua
Мини-мобайл sigikid Хамелеон 27 см (41056SK)
Про іграшку
Дитина залюбки бавитиметься з підвісним елементом мобіля – комашкою. Торкаючись до комашки, дитина розвиватиме хапальний рефлекс, дрібну моторику. 

Найкраще sigikid для найменших

Неможливо пройти повз німецький бренд sigikid, який вже понад 50 років створює м’які розвивальні іграшки та товари для дітей. Завдяки високоякісним матеріалам, унікальному дизайну, безпечності, відмінним споживчим та експлуатаційним характеристикам продукція бренду набула неабиякої популярності у всьому світу. Усі іграшки sigikid проходять тестування у незалежних лабораторіях та відповідають усім європейським стандартам якості й безпечності дитячих товарів.

Асортимент бренду sigikid поділяється на колекції, тому є можливість підібрати подарунок з урахуванням віку та захоплень дитини.

Red Stars — для найменших

Вже у три місяці малюки починають робити перші спроби схопити предмети, щоб потім із цікавістю зосереджено їх роздивлятися, вивчати, пробувати на смак. Якнайкраще для цього ніжного періоду раннього пізнання підходять милі іграшки серії Red Stars, виготовлені в яскравих кольорах, з цікавими візерунками, з поєднанням різних фактур і матеріалів та надійно вшитими наповнювачами, що створюють скрипіння, грюкотіння чи шурхотіння. Завдяки своїм розмірам — від 6 см до 15 см — вони зручні для маленьких долонь.

Papa&Me

З новими іграшками серії Papa&Me дуже легко грати у супергероїв чи айтішників або навіть влаштувати вдома справжню майстерню. Щоб малюки мали змогу розділити з батьками їхні захоплення науковою фантастикою та цифровими технологіями, sigikid створили серію смішних роботів, яка представлена у вигляді комфортерів, розвивальних іграшок і брязкалець. Адже разом набагато цікавіше досліджувати та пізнавати навколишній світ.

Інструменти для малечі

Для маленьких помічників, які завжди поруч, коли тато бере у руки дриль чи молоток, щоб відремонтувати чи змайструвати щось власноруч, є серія розвивальних іграшок — набір чудових м’яких інструментів: тематичні мобіль та ланцюжок з іграшковими інструментами для кріплення на коляску, а також музичний дриль, пилка, яка вібрує, і набір брязкалець у вигляді молотка, гайкового ключа та маленької пилки. Відтепер реалізовувати DIY-проекти стане значно веселіше і безпечніше, адже на відміну від таткового дитячий інструмент не може завдати болю.

Посуд Wild&Berry Bears та Forest Grizzly

У серії посуду sigikid з’явились нові герої — ведмедики Wild&Berry Bears та Forest Grizzly. Ці тарілки та чашки з двома ручками, які зручно тримати обома руками, ланч­бокси та пляшки для води чудово підійдуть як дівчаткам, так і хлопчикам, які прагнуть мати власний справжній посуд.

Для подорожі

Завдяки міні-мобілям дитина ніколи не нудьгуватиме в дорозі в автомобілі або візочку. Мобіль не тільки розважить дитину, а й сприятиме розвитку низки корисних навичок і умінь. Під час дотиків до приємного матеріалу виробу у малюків розвиватиметься тактильне сприйняття, а також хапальний рефлекс, адже нема сумнівів, що дитина намагатиметься вхопити підвіски мобіля. Як наслідок, розвиватиметься координація рухів і дрібна моторика. Крім того, підвіски виконують функцію брязкальця: всередині кожного є невеликі кульки, що видають негучний стукіт, а інші елементи приємно шурхотять.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров