Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Інструмент та обладнання - Столярно-слюсарний інструмент - Сокири - Verto - Сокира універсальна, тримач скловолокно, антиковзка, прогумована 37см, 600гр

Verto Сокира універсальна, тримач скловолокно, антиковзка, прогумована 37см, 600гр

код товару: 05G201
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Verto Сокира універсальна, тримач скловолокно, антиковзка, прогумована 37см, 600гр:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип сокира
Вид сокири універсальний
Загальна довжина 370 мм
Матеріал рукоятки скловолокно
Основні
Тип сокира
Вид сокири універсальний
Загальна довжина 370 мм
Матеріал рукоятки скловолокно
Додатково топорище зі скловолокна
ергономічна форма держака сокири
Загальна вага 860 г (вага обуха - 600 г)
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 20 мм
Довжина 350 мм
Вага 0.90 кг
Об'єм 0.0011 м3
Універсальна сокира 860 г, обух 600 г, ручка з волокна, 05G201 VERTO - це інструмент, в першу чергу призначений для садових та лісогосподарських робіт. Обух вагою 600 г виготовлений із високоякісної сталі. Його відповідно профільована конструкція полегшує та прискорює роботу.
477 грн*
599 грн .
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Verto Сокира універсальна, тримач скловолокно, антиковзка, прогумована 37см, 600гр:
Інтернет магазини
Comtrading
Топор Verto 880 грамм, обух 600 грамм, рукоятка из стекловолокна (05G201)
Iphouse.com.ua
Топор VERTO 880 грамм, обух 600 грамм, рукоятка из стекловолокна
Itbox
Топор Verto 880 грамм, обух 600 грамм, рукоятка из стекловолокна (05G201)
Mekka
Топор универсальный Verto держатель стекловолокно, антискользящий, прорезиненный 37см, 600гр (05G201)
Moyo
Топор Verto 860г (05G201)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Топор Verto 860г (05G201)
Epicentr
Топор Verto 880 г 05G201
Особливості:

  • сокирка універсального призначення,
  • ручка стійка до погодних умов та механічних пошкоджень,
  • ергономічна ручка,

Рукоятка сокири виготовлена ​​зі скловолокна – матеріалу, надзвичайно стійкого до перепадів температур, вологи та механічних пошкоджень, що також значно сприяє підвищенню довговічності інструменту. Ергономічна ручка забезпечує надійне захоплення та зручність використання.

Правила підбору сокири

Заготівля дров може здаватися легкою роботою, однак багато залежить від того, наскільки влучно підібрано належний для цієї роботи інструмент.

Існує принаймні більше десяти типів сокир. Завдяки безперервному вдосконаленню знарядь праці з’являються нові типи, що відрізняються розміром, формою, вагою, матеріалом і точністю виконання. Цим, на перший погляд, примітивним інструментом щодня користуються теслі, пожежники та лісоруби.

Загалом, якщо потрібно розібратися в сокирах, слід навчитися відрізняти їх залежно від сфери застосування.

Основне правило підбору сокири полягає в необхідності ідентифікувати матеріал, призначений для обробки. Таким чином, потрібно врахувати властивості деревини, з якою будемо працювати (тверда, м’яка, суха, волога, тендітна тощо) і залежно від цього підібрати сокиру з відповідною робочою частиною. Якщо сорт деревини відомий, визначено твердість (наприклад, за допомогою інтернету) й інші властивості, то цей процес не повинен зумовлювати труднощі. Чим твердіша деревина, тим коротше і товще має бути лезо сокири. І навпаки м’яку деревину зручніше обробляти сокирою з довшим і тоншим лезом.

Універсальні сокири

Код товару: 05G202

За розміром цей інструмент трохи більший від попередніх, вага коливається в діапазоні від 1,5 кг до 2,5 кг. Безперечно, це найпопулярніші сокири серед усіх загальнодоступних. Ще їх називають багатофункціональними або сокирами для бушкрафту. Довжина топорища становить від 60 см до 100 см. Так званий бушкрафтовий тип трохи менший за розміром і легший, завдяки чому зручний для роботи в лісі. Сокири універсального типу призначено для різних видів робіт: валки невеликих дерев, обрізання та підрізання гілок, розколювання пнів і полін до трісок тощо.

Сокирки

Код товару: 05G100

Трохи більші за розміром (довжина топорища 40-50 см), проте їхня вага зрідка перевищує 1 кг. Ці зручні топірці підходять для виконання будь-яких робіт у саду і на присадибній ділянці. Обтісування, підрізання гілок, стругальне виробництво для заготівлі дрібних трісок для розпалювання багаття або каміна, розщеплювання гілок, заготівля дров або деревини для будування куреня — завдяки сокирі під час таких робіт не виникне жодних труднощів. Крім того, сокири цього типу використовуються також і для прецизійної обробки деревини, призначеної, наприклад, на будівельний і оздоблювальний матеріал, для меблів або на декоративний матеріал. Довжина топорища коливається в діапазоні від 15 см до понад 1 м. Особливістю сокир є їхня заточка під спеціальним кутом (так званий стамесковий профіль), крім того, багато які з них з плоским обухом.

Колуни/сокири-молоти

Код товару: 05G203

Сокири цього типу відрізняються довгим сокирищем і масивною, короткою і важкою головкою. Усі колуни мають характерну заточку леза (великий кут заточки, клинкувате лезо), яке під час розщеплювання врізається і розколює заготовку на дві частини, які створюють в деревині напругу і лопаються остаточно. Серед сокир цього типу зустрічається легший варіант, призначений для наколювання розпалювальної тріски для каміна (kindling axe). Їхня довжина в основному — від 40 см до 50 см. Серед колунів особливе місце займають сокири-молоти (monster maul), довжина яких — понад 1 м, а вага кілька кілограмів. Колуни, перш за все, використовуються для розщеплювання. Особливістю таких сокир є вага — це одні з найважчих сокир. Завдяки спеціальній конструкції вони чудово підходять також і для розколювання великих гілок, сучкуватих пнів і навіть забивання стовпчиків або частоколу. Це інструмент спеціального призначення.

Маленькі сокири/топірці/туристичні сокири

Коди товарів: 05G101, 05G201

Їхня вага в основному коливається в діапазоні від 0,5 кг до 1 кг. Вони маленькі та легкі, з коротким сокирищем і маленькою голівкою, а вага часто не перевищує 0,5 кг. Це головний атрибут будь-якої подорожі, незамінний у разі розбивання табору або збирання палива для багаття.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів