Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips SHB3175 On-Ear Wireless Mic [Black]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Колір чорний
Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Версія bluetooth 4.1
Технічні
Номінальний опір 32 Ом
Частотний діапазон 8–21 500 Гц
Чутливість 104 дБ
Діаметр динаміка 40 мм
Тип магніту неодимовий
Додатково
Особливості перемикання між розмовою і музикою /переключение между 2 вызовами
відхилити виклик
відключення мікрофона
відповісти / закінчити розмову
Акумулятор
Час роботи 12 год
В режимі очікування 166 год
Тип батареї Li-Pol
Фізичні
Максимальна потужність 40 мВт
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 200 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.34 кг
Об'єм 0.0023 м3
Потужні баси відкриють нове звучання улюбленої музики. Оцініть компактний дизайн і розкрийте унікальний секрет фірмового звучання навушників BASS + - басовий отвір і спеціально налаштовані випромінювачі, які відтворюють навіть наднизькі частоти. Окремий акустичний обсяг забезпечує стабільну і якісну передачу басів в будь-яких умовах. Поєднайте навушники з будь-яким Bluetooth-пристроєм і насолоджуйтеся бездротовим відтворенням. Кнопка управління на правій чашці дозволяє управляти музикою і викликами простим натисканням.
немає в наявності
Огляд бездротових навушників Philips SHВ3175 – ідеальне поєднання ціни та якості

Якщо ви давно шукали навушники, в яких досконало поєднана висока якість звучання та відносно бюджетна ціна, тоді у нас для вас гарні новини! Адже всі ці аспекти прекрасно співвідносяться у навушниках Philips SHВ3175 BASS+. Крім бездоганного звучання, у гарнітури є ще одна беззаперечна перевага – вони бездротові та можуть підключатись до вашого смартфону через Bluetooth, що, погодьтесь, у наш активний час є надзвичайно популярною та зручною функцією. Хотілось відмітити також стильний та компактний дизайн, який є беззаперечною фішкою даного ґаджета, що точно не залишить вас непоміченими у натовпі. Далі у нашому огляді ви маєте можливість більш детальніше дізнатися про цю модель навушників.

Перш за все, модель представлена у двох класичних кольорах: білому та чорному.

Особливості:

  1. Якісне та глибоке звучання.
  2. Можливість приймати виклики завдяки вбудованому мікрофону.
  3. Автономність - до 12 годин.
  4. Достатня шумоізоляція.
  5. Зручне носіння з надійною посадкою.
  6. М’які амбушури, невелика вага.

Звук

Навушники Bass+ повністю виправдовують свою назву, адже мають потужні як високі ноти, так і насичені низькі баси, що знайдуть своїх прихильників у любителів різних жанрів в музиці (року, хіп-хопу, ар-н-бі тощо). При прослуховуванні музики на даному девайсі в мене склалось враження, що звучання було максимально природнім та одночасно чистим.

Слід згадати також деякі технічні характеристики гарнітури: частотний діапазон становить 8–23 500 Гц, номінальний опір - 32 Ом, чутливість – 104 дБ, а розмір випромінювача – 40 мм.

Також важливу роль у шумоізоляції відіграє зручна форма навушників, що має закриту конструкцію, та м’які амбушури, що досить щільно прилягають до голови. Все це допомагає блокувати шуми навколишнього середовища і повністю поринути у музичну атмосферу.

Автономність

Слід відмітити, що гарнітура має тривалий час автономної роботи, що дозволяє безперервно насолоджуватись музикою до 12 годин. А сама зарядка пристрою триває до 3 годин.

Крім того, в наборі є додатковий кабель, що забезпечить живлення девайсу від носія (смартфону, комп’ютеру, ігрової консолі тощо), та стане приємним бонусом для прихильників дротових навушників.

Досвід і варіанти використання

Окремо варто сказати про тактильні відчуття від навушників. Перше, що імпонує в SHВ3175 BASS+, - це їх легкість (вага становить 190 г) та особлива м’якість амбушур. Все це завдяки приємному на дотик пластиковому корпусу та амбушурам із шкірозамінника. Завдяки унікальній складній конструкції гарнітури вона виявилася досить компактною, а отже, її можна покласти, наприклад, в невеличку сумку.

Всі кнопки управління знаходяться на правій чашці гарнітури. Проте, коли навушники знаходяться на голові, регулювати гучність не дуже зручно, особливо під час руху.

Щодо активного користування – то навушники Philips SHВ3175 BASS+ знадобляться під час занять спортом. Гарнітура ідеально фіксується на голові і не спадає у найвідповідальніший момент. Якщо ви вирішили зробити перерву у прослуховуванні, гарнітура зручно розміщується на шиї, що також є важливим.

Отож, з нечисленних недоліків можу виділити лише - не зовсім зручне регулювання звуку під час прослуховування треків.

Упаковка та комплектація

Навушники Philips BASS + знаходяться у стильній помаранчевій коробці, що має сучасний вигляд.

У комплекті окрім навушників:

  • USB-кабель;
  • додатковий кабель;
  • інструкція.

Висновок

Підбиваючи підсумки, варто сказати, що навушники приємно вразили якістю звучання, ергономічністю та стильним дизайном, що поєднується з достатньо демократичною ціною. Отож навушники Philips SHВ3175 Bass+ стануть ідеальним варіантом для любителів подивитись фільм зі смартфону, пограти у відеоігри, або ж просто послухати улюблену музику з чудовим та глибоким звуком. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів