Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Радіокеровані машинки - Same Toy - Машинка на р/к Пожежна машина Mercedes-Benz з драбиною 1:20

Same Toy Машинка на р/к Пожежна машина Mercedes-Benz з драбиною 1:20

код товару: E527-003
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Машинка на р/к Пожежна машина Mercedes-Benz з драбиною 1:20:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип спецтехніка
Вид пожежна машина
Масштаб моделі 1:20
Тип управління дистанційне керування /2.4GHz
Напрямок руху вперед, назад, вліво, вправо
Вік від 6-и років
Живлення моделі акумулятор
Довжина 43 см
Основні
Тип спецтехніка
Вид пожежна машина
Масштаб моделі 1:20
Тип управління дистанційне керування /2.4GHz
Напрямок руху вперед, назад, вліво, вправо
Вік від 6-и років
Особливості звукові ефекти
світлові ефекти
сходи обертаються, піднімаються, висовуються, опускаєються і засуваються назад
резервуар, з якого вода подається в шланг для поливу
Додатково
Живлення моделі акумулятор
Живлення пульта 2xAA /не входять до комплекту
Комплектація зарядний пристрій
акумулятор
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
Колір червоний
Довжина 43 см
Гарантія
Гарантія 3 місяця
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 570 мм
Довжина 270 мм
Вага 2.23 кг
Об'єм 0.0292 м3
Іграшкова пожежна машина від Same Toy перевершить усі дитячі сподівання! Це зменшена копія справжньої пожежної машини Mercedes у масштабі 1:20. Вона виглядає, рухається і звучить, як справжня. Пульт управління дозволяє керувати усіма діями спецтехніки, тому машина може їхати в усіх напрямках, її драбина обертається на 360 градусів, автоматично підіймається і висувається, опускається та засувається. Особливість моделі – резервуар, з якого вода подається у шланг для поливання. Машина живиться від акумулятора (у комплекті), а пульт ДУ працює від 2-х АА батарейок (не входять у комплект). Іграшка вироблена із дуже якісної і міцної пластмаси, колеса і шланг гумові. Довжина машини 43 см. Для дітей від 6-ти років.
немає в наявності
Машинки на радіокеруванні: обираємо іграшкову спецтехніку

Same Toy пропонує зібрати колекцію радіокерованої спецтехніки, що обов’язково сподобається не лише дітям, а й дорослим. Кожна машинка – іграшкова копія реального транспорту, що максимально деталізована і передає роботу справжньої техніки. У серію спецтехніки з дистанційним керуванням увійшли : сміттєвоз, вантажівка, самоскид, будівельний кран, екскаватор, пожежна машина, бетонозмішувач та багато іншого транспорту.

Головною особливістю машин з дистанційним керуванням від Same Toy є висока якість та дрібна  деталізація. Техніка чітко повторює справжній аналог, але у відповідному масштабі.

Пропонуємо розглянути декілька машинок із серії спецтехніки з дистанційним керуванням Same Toy : пожежну машину, еко-сміттєвоз та будівельний кран.

Іграшкова пожежна машина, яка є зменшеною копією справжньої пожежної машини Mercedes у масштабі 1:20. Пульт управління дозволяє керувати усіма діями спецтехніки, тому машина може їхати в усіх напрямках, її драбина обертається на 360 градусів, автоматично підіймається і висувається, опускається та засувається.

Деталізація спецтехніки вражає: скло кабіни тоноване, гумовий шланг гнучкий, чудово пророблені дзеркала, радіаторна решітка, протектор на шинах. У комплект входить прозора ємність-дозатор для наповнення резервуара водою, який є однією з особливостей моделі.

Вмикаючи сирену – мерехтять лампочки на даху кабіни, а на драбині зображений номер екстреного виклику допомоги, щоб дитина знала, куди телефонувати і у яких випадках виїжджає така спецтехніка.

Іграшка вироблена із дуже якісної і міцної пластмаси, колеса і шланг гумові.  Розміри машини зі складеною драбиною (ДхВхШ): 43х24х14 см. Висота з повністю висунутою драбиною – 48 см.

Еко-сміттєвоз Mercedes-Benz зі світлом та звуком – це машинка, що навчить дітлахів чистоті та збереженню навколишнього середовища.

Транспортний засіб має повний набір функціональних характеристик: машина їде вперед, назад, розгортається, лампочки мерехтять, лунає сирена, рухомий кузов може спустошувати сміттєві баки і “знищувати” сміття.

Кузов підіймається та відкривається вручну. У наборі – маленький сміттєвий бак зеленого кольору. Механізм спустошення баку і «переробки сміття» - автоматичний.

Розміри машини (ДхВхШ) 40х21,5х14 см. Висота з піднятим кузовом - 30,5 см.

Супер-набір для маленьких будівельників – баштовий кран з дистанційним керуванням та комплектом техніки від виробника Same Toy.

Комплект вражає своїми розмірами та різноманіттям деталей: величезний кран заввишки 70 см, пульт управління до нього, самоскид, бетонозмішувач та різноманітні дорожні знаки та покажчики. Надзвичайно універсальний набір, який виготовлений з міцної пластмаси яскравих жовтого та чорного кольорів.

Прототипи спецтехніки максимально реалістичні і дозволять обіграти будь-які захоплюючі сценарії. Платформа, на якій стоїть кран, пересувається на колесах вперед і назад, обертається за і проти годинникової стрілки, крюк підіймається та опускається, рухається вперед і назад, платформа з кабіною обертається та підсвічується.

Під основою є гумові кріплення, які регулюються і підлаштовуються під нерівну поверхню. Підіймаючи або опускаючи вантаж на гаку – запалюватиметься червона сигнальна лампочка.

Працюють машинки, здебільшого, за рахунок акумуляторів, які йдуть у комплекті, а для контролерів – батарейки у комплект не входять.

А спецтехніка із серії City відрізняється тим, що усі машинки мають у комплекті увесь набір батарейок.

Прототипи спецтехніки максимально реалістичні і дозволять обіграти будь-які захоплюючі сценарії. Іграшкова спецтехніка із серії Same Toy допоможе у розвитку уяви, моторики рук, координації рухів та логічного мислення. Сюжетно-рольові ігри із таким набором відкриють усі межі для дитячої фантазії!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів