DEVI Мат нагрівальний Devicomfort 150T, двожильний, для систем опалення, 9.0 кв.м, 0.5х18 м, 1235W, 230V

код товару: 83030584
Технічні характеристики DEVI Мат нагрівальний Devicomfort 150T, двожильний, для систем опалення, 9.0 кв.м, 0.5х18 м, 1235W, 230V:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип мат нагрівальний
Вид кабелю 2-жильний
Призначення використовується під покриття підлоги - відразу під плитку або ламінат (з тонкої стяжкою)
Потужність 1235 Вт
Довжина нагрівальної секції 18 м
Максимальна температура жили 90 °С
Основні
Тип мат нагрівальний
Вид кабелю 2-жильний
Призначення використовується під покриття підлоги - відразу під плитку або ламінат (з тонкої стяжкою)
Потужність 1235 Вт
Напруга 230 В
Довжина нагрівальної секції 18 м
Площа укладання 9 м²
Ширина 0.5 м
Температурні характеристики
Максимальна температура жили 90 °С
Додатково
Внутрішня ізоляція тефлонова
Зовнішня ізоляція полівінілхлоридна
Гарантія
Гарантія 240 місяців
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 250 мм
Довжина 590 мм
Вага 4.96 кг
Об'єм 0.0369 м3
DEVIcomfort 150T застосовується для обігріву поверхні в приміщеннях (кухні, у ванній, коридорі, туалеті і кімнатах). Використовується в конструкції ремонтованих і нових тонких підлог з підігрівом, безпосередньо під покриття підлоги - відразу під плитку або ламінат (з тонкої стяжкою) без формування товстого шару цементної стяжки.
20443 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: DEVI Мат нагрівальний Devicomfort 150T, двожильний, для систем опалення, 9.0 кв.м, 0.5х18 м, 1235W, 230V:
Інтернет магазини
Comtrading
Теплый пол Devi Comfort 150T 1235W (83030584)
Itbox
Теплый пол Devi Comfort 150T 1235W (83030584)
Mekka
Мат нагревательный Devi Devicomfort 150T, двухжильный, для систем отопления, 9м кв., 0.5х18м, 1235Вт, 230В (83030584)
Moyo
Теплый пол DEVI Comfort двухжильный нагревательный мат DTIR-150 9 м2
Mta.ua
Нагрівальний мат DEVI DEVIcomfort 150T 83030584
Національні мережі
24 Moyo.ua
Теплый пол DEVI Comfort двухжильный нагревательный мат DTIR-150 9 м2
Питома потужність 150 Вт/230В нагрівального мату дозволяє швидко нагрівати підлогу до потрібної температури, так як нагрівальний мат знаходиться максимально близько до поверхні покриття підлоги, а мінімальна відстань 7,5 см між нагрівальними жилами робить нагрівання поверхні підлоги рівномірним. Виготовляється як тонкий нагрівальний мат з двожильний екранованим нагрівальним кабелем завтовшки 4 мм., встановленим на синтетичну сітку з клейовим покриттям шириною 48 см. і з шириною нагрівальної смуги мату 50 см. 

Нагрівальний кабель тонкого мату має тефлонову внутрішню і поливинилхлоридную зовнішню ізоляції і має один холодний сполучний дріт з герметичними термоусадковими перехідними і кінцевою муфтами для підключення до терморегулятора. 

Smart-комфорт електричної теплої підлоги DEVI

Електрична тепла підлога стає дедалі більш популярною серед власників квартир і приватних будинків завдяки дбайливому підігріву окремих зон і приміщень, особливо в період міжсезоння. Данська компанія DEVI пропонує комплекс­ні системи підігріву: нагрівальні кабелі або мати, терморегулятори та додаткове обладнання. Такі системи можна використовувати для всіх типів підлоги.

Руйнуючи перестороги

Сучасні кабельні нагрівальні системи спростовують поширені упередження щодо безпеки експлуатації електричної теплої підлоги. Цей спосіб підігріву є безпечним із погляду електромагнітного випромінювання — показник магнітної індукції для двожильного кабеля або мата становить менше 0,04 мкТл за максимально допустимого безпечного значення в 100 мкТл.

Клас механічної міцності М2 кабельних систем DEVI забезпечує надійність, тривалу експлуатацію без ризиків несподіваних пошкоджень під час монтажу. DEVI надає 20-річну повну гарантію на кабелі та мати, встановлені всередині приміщень для обігріву підлоги, що включає відшкодування витрат як на заміну та встановлення обладнання, так і на матеріали підлогового покриття в разі виходу системи з ладу.

Високе енергоспоживання — інша поширена пересторога під час використання електричної теплої підлоги. DEVI розв’язує цю проблему, пропонуючи лінійку сучасних smart-регуляторів для керування електричним опаленням, які дають змогу економити до 30 % електроенергії, як порівняти зі звичайними регуляторами.

Електронний програмований терморегулятор DEVIreg Touch

Пристрій дає змогу підтримувати потрібну температуру підлоги у визначені часові проміжки, забезпечуючи обігрів лише тоді, коли він потрібен. Терморегулятор оснащено функціями адаптивного навчання, «відкритого вікна», лічильника спожитої електроенергії та ШІМ-регулювання. Цей терморегулятор працює із двома датчиками — датчиком температури підлоги та вбудованим датчиком температури повітря. Сенсорний дисплей та інтуї­тивний інтерфейс українською мовою дають змогу самостійно та швидко налаштувати його.

Терморегулятор DEVIreg Smart

Пристрій заслуговує на особливу увагу, адже втілює прагнення DEVI підвищити комфорт користувача, вдало поєднує взаємодію інтелектуальних електронних пристроїв, скандинавський дизайн та енерго­ефективність. Маючи набір найсучасніших функцій, DEVIreg Smart можна керувати через смартфон із будь-якого куточка світу. Строк гарантії — 5 років.

Нагрівальні мати

DEVI опікується не лише високою енергоефективністю та безпекою електричних нагрівальних систем, а й ергономікою та збереженням житлового простору. Нагрівальні мати DEVI з тонкими кабелями, що закріплюють на композитній або скловолокнистій ­самоклейній сітці, спрощують монтаж та є вдалим вибором для тонкої підлоги. У разі застосування нагрівального мата рівень підлоги зали­шається практично незмінним, оскільки мат уміщується в стандартний шар плиткового клею.

Теплу підлогу можна застосувати в приміщеннях, що обладнані іншою системою опалення. Вона стає в пригоді, коли виникає потреба підігріти окремі зони, не вмикаючи загальної системи опалення, наприклад, у міжсезоння чи холодний час доби.

Приклад розрахунку системи «Тепла підлога»

  1. Маємо ванну кімнату, другий поверх (над опалюваним приміщенням).
  2. Підлога не ізольована, площа кімнати — 12 м2 (3 × 4 м).
  3. У кімнаті встановлено ванну розміром 0,9 × 1,7 м, стабільна напруга становить 230 В, підлогове покриття — плитка.
  4. Обмеження за висотою підлоги — не більше 2 см.

Обладнання

Характеристика

Кількість

Екранований двожильний нагрівальний мат DEVImat 150T

9 м2, 1 235 Вт (за 230 В), (150 Вт/м2)

1 шт.

Термостат DEVIreg Smart

Програмований, Wi-Fi, інтелектуальний таймер, датчики температури підлоги та повітря, IP21

1 шт.

 

Більше інформації шукайте на www.devi.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів