Home - Toys & Goods for Kids - Children's furniture - Cots, cradles, playpens - Same Toy - Aole Огорожа-манеж - Зірки (6+2)

Same Toy Aole Огорожа-манеж - Зірки (6+2)

SKU: AL-W160309001
Previous
Next
Technical characteristics Same Toy Aole Огорожа-манеж - Зірки (6+2):
Main features
Full list of features
Type Playpen
Enclosure
Shape customizable
Material plastic
Color colorful
Main
Type Playpen
Enclosure
Shape customizable
Features
Additional Features easy assembly
dimensions and shape can be chosen independently
has a stable design (fixed to the floor on the suckers)
light weight
can be used from the first months of the baby's life
in the kit there are educational toys for thedevelopment of baby (game pad)
Package Contents 1 gaming panel
1 door
6 sections
Physical
Material plastic
Playpen dimensions 120 х 77,5 х 58 cm
Color colorful
Warranty
Warranty 6 months
Package dimensions
Width 260 mm
Height 600 mm
Length 790 mm
Weight 8.95 kg
Volume 0.1232 m3
Type: Playpen, Enclosure; Material: plastic; Color: colorful.
out of stock
Безпека дитини – спокій батьків

Ігрові огорожі Same Toy – найбезпечніші для малюків, саме тому вони рекомендовані дітям від народження і до 6 років, і є незамінними маминими помічниками в повсякденній турботі за дитиною.

Для дитини манеж — це насамперед безпека, а для мами з татом — збережені нерви, зручність і комфорт! Завдяки огорожі дитина може без ризику отримання травми займатися своїми «надважливими» повсякденними завданнями: розкиданням речей у кімнаті, киданням іграшок, іграми зі своїми шкарпетками. Батьки в цей час можуть зайнятися домашніми справами.

Same Toy виробляє кілька видів огорож, але всі вони мають низку спільних характеристик.

Безпечний пластик Виробник використовує безпечні матеріали. Якість виробництва проходить чіткий контроль відповідних органів. Матеріал дуже міцний, не містить шкідливих речовин. Тому дитина може спокійно спиратися на нього або облизувати, адже у малечі прорізуються зубки, і всі вони у віці до півтора року гризуть майже все.
Легка збірна конструкція Огорожа складається як конструктор — дуже легко і без особливих зусиль. Для цього достатньо просто встановити його на рівній поверхні і закріпити всі деталі згідно з інструкцією. Жодних ключів та інших технічних засобів не знадобиться. Після 6 років дитина зможе самостійно розбирати і збирати огорожу, допомагаючи батькам.
Стійка конструкція Деталі огорожі досить товсті та стійкі, але для більшої безпеки кріпляться присосками, які входять до комплекту. Якщо діти сильно розгулялися і почали стрибати в неї, огорожа може впасти, але ні в якому разі не зламається. На практиці такий експеримент діти можуть провести тільки після 3 років, головне навчити їх правильно поводитися при цьому.
Невелика вага З легкістю можна переставляти стінки конструкції, можна зробити будь-яку форму для ігрової зони дитини. Наприклад, коло, квадрат, прямокутник. Якщо використати кілька комплектів огорожі, то можна навіть робити лабіринти для дитини — вона буде в захваті.
Розвивальні іграшки З кожним комплектом огорожі йдуть розвивальні іграшки. Їх так само можна гризти, облизувати, кидати і гратися ними.

Menu
Products catalog
Products catalog