Предыдущее
Следующее
Технические характеристики NEON Самокат Viper [N100829]:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Самокат
Возраст ребенка от 5-ти лет
Диаметр колес 125 мм
Цвет зеленый
Вес 2.9 кг
Основное
Вид Самокат
Возраст ребенка от 5-ти лет
Дополнительно
Диаметр колес 125 мм
Особенности высота руля регулируется
легкий
светящиеся LED доска /2 x АА (в комплекте)
площадка для ног со специальной поверхностью против скольжения
Оснащение Прорезиненные ручки
Технические характеристики
Задний тормоз Ножной
Положения регулировки высоты руля 69 см
74,5 см
80 см
Физические характеристики
Нагрузка 50 кг
Размеры платформы 11 см (ширина)
Цвет зеленый
Вес 2.9 кг
Габариты 65х79х30,5 см
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Высота 300 мм
Длина 610 мм
Вес 3.54 кг
Объем 0.0238 м3
Самокат Viper бренда Neon - транспортное средство для детей от 5 лет. Самокат способен выдержать нагрузку до 50 кг. Конструкция прочная и надежная. Все детали разработаны так, чтобы катание было максимально безопасным. Платформа самоката наждачная и совершенно не скользкая. Ручки прорезиненные, немного мягкие, поэтому за них удобно держаться. Особенность самокатов Neon - яркая светодиодная подсветка вдоль платформы. Самокат имеет очень стильный вид: металлическая рама черного цвета с матовым покрытием. Колеса полиуретановые, хорошо катятся по асфальту или другой ровной поверхности.
нет в наличии
Особливості:

  • Перед використання самокат необхідно зібрати. Усі необхідні інструменти та скріплювальні деталі є в комплекті. Схема збірки показана в інструкції.
  • Висота керма регулюється. Відтак, дитина зможе користуватися самокатом чимало років, поступово збільшуючи висоту керма. 

Скейт чи самокат NEON? Вибір активного хобі

Компактні, легкі, керовані транспортні засоби, що давно вже перетворилися на розвагу та знаряддя аматорського спорту. Скейти та самокати використовують дорослі й діти. Вони створені саме для тих, хто полюбляє активний відпочинок просто неба. З огляду на власні вподобання, кожен самостійно вирішить, що саме вибрати для енергійного хобі. А може й вибирати не треба?

Використання засобів безпеки під час катання на скейті чи самокаті не сповільнює рух і не робить трюки менш ефектними.

Діти до 12 років швидше навчаються катанню на скейті завдяки фізіологічним особливостям. Чим раніше дитина опанує новий транспорт, тим безпечніше і впевненіше вона почуватиметься. А це впливає на безпеку та можливість досягати нових рівнів майстерності.

Самокат – розвага на будь-який вік

Катання на самокаті не потребує специфічних навичок. Насолоджуватися цією розвагою може будь-хто: і півторарічні малюки, і молоді душею, але поважні за віком люди.

Дітям самокат корисний для поліпшення координації, у процесі навчання підтримання рівноваги сприятиме зміцненню опорно-­рухового апарату. Для підлітків це непоганий фітнес, адже катання на самокаті сприяє зміцненню бічних м’язів та стегон і, відповідно, формуванню красивого силуету.

Останнім часом у молоді набуває популярності фрістайл на самокатах. Користувачі поєднують фізичну вправність із творчістю: тренуються та вигадують цікаві трюки. Вони об’єднуються в спільноти, де діляться своїми техніками і здобутками, проводять змагання.

Glider

Коди товару N100963, N100964, N100965, N100966

Vector

Коди товару N101176, N101177, N101178

Viper

Коди товару N100819, N100828, N100829

Flash

Коди товару N100796, N100798

Ghost

Код товару N101166

Модель

Glider

Vector

Viper

Ghost

Flash

Рекомендований вік

3+

5+

5+

5+

5+

Навантаження

до 20 кг

до 60 кг

до 50 кг

до 50 кг

до 70 кг

Складана конструкція

-

+

-

-

-

Підсвічування

коліс

коліс

деки

коліс і деки

коліс і деки

Регулювання висоти

-

+

+

+

+

Вага

2,3 кг

2,5 кг

2,9 кг

3 кг

4,2 кг

Будь-який вибір – лише позитив

І самокат, і скейт дають змогу швидше переміщуватися. Проте швидкість — це важливий, та не єдиний фактор, що дарує задоволення від використання цього персонального транспорту. Ще є відчуття свободи, круті віражі тощо.

Скейти та самокати — це не просто спосіб круто провести час, а й можливість бути активним прихильником спорту із самого дитинства. Для дійсно швидкого катання та виконання ефектних трюків потрібно приділяти час тренуванням, бути ретельним, працьовитим і вмотивованим, тому, як наслідок, це допоможе надовго відволікти дітей та підлітків від гаджетів.

Скейт – актуальний завжди

Одна з головних переваг скейта — габарити. Його можна брати із собою будь-куди, тож всюди напохваті буде чудовий засіб для пересування, розвитку м’язів та кардіотренування.

Побутує думка, що скейт є вкрай небезпечною розвагою. Справді, ризик є, але не більший, ніж під час катання на велосипеді, роликах тощо. Тому не треба нехтувати захисними аксесуарами: наколінники, шолом і протектори для рук допоможуть зробити прогулянку безпечною. При цьому діти матимуть перевірений ефективний засіб, що сприятиме розвитку навичок тримати рівновагу, покращить координацію рухів і відчуття дистанції, а також допоможе навчитися оцінювати ризики, правильно розраховувати сили й долати страхи.

Cruzer

Коди товару N100790, N100791, N100792

Hype

Коди товару N100787, N100788, N100789

Модель

Cruzer

Hype

Рекомендований вік

5+

5+

Навантаження

до 70 кг

до 100 кг

Підсвічування

коліс

дошки

Вага

2,3 кг

2,1 кг

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров