NEON Самокат Glider [N100963]

код товару: N100963
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики NEON Самокат Glider [N100963]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Самокат
Вік дитини від 3х років
Діаметр колес 125 мм /передних
Колір червоний
Основне
Вид Самокат
Вік дитини від 3х років
Додатково
Діаметр колес 125 мм /передних
Особливості колеса світяться
Технічні характеристики
Заднє гальмо Ножний
Фізичні характеристики
Навантаження 20 кг
Колір червоний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 270 мм
Довжина 560 мм
Вага 3.08 кг
Об'єм 0.0257 м3
Neon Glider Air триколісний скутер для найменших. Neon Glider Air оснащений триколісною базою і сучасною, безпечною технологією повороту керма за допомогою нахилу, що забезпечує більшу стабільність і ефективність. В процесі навчання ви отримаєте навички керування транспортними засобами. Neon Glider Air ідеально підходить для зміцнення впевненості і засвоєння навичок рівноваги.
немає в наявності
Назустріч літу. Новинки в лінійці самокатів Neon

Пропонуємо вашій увазі самокати бренду Neon.

Neon Glider

Коди товарів: N100966, N100964, N100965, N100963

Самокат для найменших, триколісний транспорт для тих, хто починає знайомитися зі швидкістю й катанням на транспорті. Для багатьох дітей саме триколісний самокат стає першим і з ним малюки здобувають знання про принципи катання на колісному транспорті.

Neon Glider обладнано кермом із керуванням завдяки нахилу в сторони замість класичного оберту навколо своєї осі. Такий принцип убезпечує дитину від перевертання та падіння, адже він простіший і зрозуміліший, а також у такий спосіб кататися веселіше. Очевидні переваги самокату: менший розмір ніж у класичних самокатів, менша вага й ширша дека. У самоката колеса з підсвічуванням, гумові ручки з боковим захистом, а також для зручності та ще більшої безпеки дека має спеціальне покриття.

Neon Glider розраховано на вагу водія до 20 кг, проте є великий заділ міцності завдяки цільній металевій основі. На тестах витримував навантаження понад 100 кг.

Вага самоката лише 1,7 кг, тому з ним буде зручно навіть маленьким діточкам віком від 3 років.

Neon Flash

Коди товарів: N100796, N100797, N100798

Найбільший та найкрутіший у лінійці самокат, що зможе витримати щоденні пригоди й навіть трішки більше. Самокат обладнано легким алюмінієвим каркасом із підсиленою конструкцією, регульованим за висотою кермом, гальмом на задньому колесі, а також підсвічуванням деки і коліщаток.

А для справжніх екстремалів, що хочуть кататися на повну, покриття деки зроблено з протиковзкого матеріалу. Neon Flash може витримати водія вагою до 70 кг.

Рекомендований вік 5+. Вага самокату 4,5 кг.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів