Same Toy QCBABY Дитячий горщик - Їжачок (рожевий)

код товару: QC9903pink
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy QCBABY Дитячий горщик - Їжачок (рожевий):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип горщик
Вид їжачок
Розміри 43 х 27 х 24 см
Колір рожевий
бежевий
Основні
Тип горщик
Вид їжачок
Розміри 43 х 27 х 24 см
Рекомендований вік від 9 місяців
Особливості прогумовані ніжки
Матеріал пластмаса
Колір рожевий
бежевий
Комплектація основа
зйомний контейнер
кришка
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Висота 220 мм
Довжина 430 мм
Вага 0.93 кг
Об'єм 0.0246 м3
Горщик для малюків від бренда QCBABY створений у вигляді милого їжачка малинового кольору, такий пристрій допоможе малюку легко перейти від підгузків до туалету. Горщик рожево-бежевого кольору, анатомічної форми, він максимально зручний та простий у використанні. Він досить стійкий, ніжки на основі прогумовані. Високоякісний пластик без запаху, легкий і не холодний на дотик. Горщик складається із 3-х частин: основи, знімного контейнера та кришки. Внутрішній контейнер білосніжного кольору, він достатньо глибокий і зручний як для дівчат, так і для хлопчиків. Для малюків з 9-ти місяців.
немає в наявності
Горщики Same Toy. Просто навчатися, приємно користуватися

Про сльози, «не хочу» та «не буду» під час звикання дитини до горщика відтепер можна забути. Із продуктами Same Toy це буде легко як для малюка, так і для батьків.

Пiдготовка

Отже, вирішено – малюку слід прощатися з підгузками. У якому віці це станеться – вирішувати батькам. Власне процес привчання до горщика досить кропіткий, тому потребує терпіння та дотримання деяких правил. Треба усе зробити правильно та вчасно. Проте, що означає «правильно» й коли «вчасно»?

Отже, «вчасно» настає, коли дитина:

  • тримає спинку;
  • може повідомити про свої потреби;
  • звикла, що деякі процеси відбуваються в певний спосіб і за використання певних предметів;
  • здатна зосереджуватися на якійсь справі.

Варто враховувати, що в кожної дитини є своє «вчасно», і тільки батькам до снаги визначити цей період. Не рекомендовано привчати до горщика зарано – приблизно до року, адже дитина ще не контролює видільної функції й може просто не зрозуміти, що саме необхідно робити та чому взагалі вона сидить на горщику, для чого його призначено.

Що ж стосується «правильно», то тут підхід більш універсальний.

Батьки мають розуміти, що «правильно», коли:

  • горщик знаходиться в дитячій кімнаті, постійно в полі зору дитини;
  • малюк пов’язує предмети та відповідні процеси (іграшка – грати, стільчик – їсти тощо);
  • ще до використання горщика батьки кілька разів застосовували умовний сигнал, показую­чи на горщик, і вже потім садили дитину;
  • маля добре роздивилося та вивчило новий предмет.

Уперед до навчання

Перше враження – це завжди важливо, і перше враження щодо горщика теж має бути добрим або хоча б нейтральним. Треба обрати час, коли дитина зазвичай випорожнюється, і момент, коли вона в доброму гуморі, спокійна та більш-менш посидюча. Не слід змушувати малюка сидіти на горщику, якщо він того не хоче. Якщо дитина впоралася, треба просто похвалити її. Розважати іграми й іншими жвавими заняттями також не рекомендовано, адже горщик не для ігор і малюк має це розуміти. Доки дитина сидить на горщику, краще почитати їй щось – це заспокоює й водночас не дає нудьгувати. Також на початковому етапі не будуть зайвими спокійні заняття. А от сварити малюка за порожній горщик заборонено.

Обираємо правильно

На успіх дитини під час навчання впливає не лише готовність малюка та поведінка батьків, але й безпосередньо сам горщик. Його матеріал, форма та навіть колір визначають, чи хотітиме дитина знову ним скористатися. Матеріал має бути приємним на дотик та не холодним. Якщо горщик правильної анатомічної форми, то спереду має бути перетинка між ніжками, а позаду – невелике підвищення чи спинка. Також важливо враховувати висоту – надміру високий горщик незручний і може порушувати кровообіг у ніжках малюка, а занадто низький збільшуватиме навантаження під час присідання та піднімання. Щодо кольору, то горщик не має бути занадто різнобарвним. Добре, якщо його буде виготовлено в м’яких пастельних відтінках чи яскравим, але однотонним.

Горщики Same Toy

Розробники Same Toy поєднали всі вищезазначені якості в моделях горщиків та надали їм цікаві форми – літачок, восьминіг чи їжачок. Горщики мають анатомічну форму. Товари бренда Same Toy – це сучасні горщики з кришками та знімними контейнерами, що схожі на великі іграшки. Усі моделі з прогумованими ніжками і складаються з трьох частин – основи, кришки та білого глибокого контейнера. Відрізняється за будовою горщик «Восьминіг»: окрім стандартних частин, він має додаткове сидіння й тримач для туалетного паперу всередині кришки; а у горщика «Літачок» обертається пропелер. Моделі виконані в кількох кольорах, що будуть до вподоби як дівчаткам, так і хлопчикам.

Same Toy «Літак»

QC9905red

QC9905blue

  • Розмір (ш × в × г) 43 × 34,5 × 26 см
  • Кольори червоний, синій

Same Toy «Їжак»

QC9903pink

QC9903brown

QC9903green

  • Розмір (ш × в × г) 43 × 27 × 24 см
  • Кольори коричневий, зелений, рожевий

Same Toy «Восьминіг»

C9906turquoice

QC9906green

QC9906pink

  • Розмір (ш × в × г) 30 × 30 × 27 см
  • Кольори блакитний, рожевий, зелений
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів