Janod Игра мемо - Воображение

код товару: J02753
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Janod Игра мемо - Воображение:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Дитячі
Вид Карткова гра
Гра мемо
Призначення Для всієї родини
Для двох
Жанр Розвиваючі
Вікова група від 6 років
Для кого для хлопчика
для дівчинки
Кількість гравців від 2 до 5
Матеріал картон
Країна виробник Франція
Основні
Тип Дитячі
Вид Карткова гра
Гра мемо
Призначення Для всієї родини
Для двох
Жанр Розвиваючі
Вікова група від 6 років
Для кого для хлопчика
для дівчинки
Кількість гравців від 2 до 5
Кількість деталей 50 шт
Тривалість гри 30 хв
Розвиток здібностей увага
мислення
пам'ять
Додатково
Матеріал картон
Розмір 10 x 3.5 x 12.5 см
Країна виробник Франція
Колір різнокольоровий
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 30 мм
Довжина 100 мм
Вага 0.21 кг
Об'єм 0.0004 м3
Настільна гра для декількох гравців на розвиток фантазії та уяви. З таким набором від французького виробника Janod діти зможуть щоразу вигадувати все нові і нові сюжети, а мета гри – скласти якомога довшу історію. У наборі 50 карток (7х10,5 см) із цупкого картону та інструкція з правилами гри. На кожній картці унікальне зображення. Для 2-5 гравців. Рекомендований вік: 6+
немає в наявності
Правила гри

Кожен гравець отримує по декілька карток. Починає гру той, хто вважає, що у нього найкраща картка для початку історії. Наступний гравець починає розповідь, описуючи події першого зображення і кладе свою картку. Хід переходить до третього гравця, який повинен з самого початку проговорити історію, після чого додати свою картку. І так далі.

Втілення дитячих мрій з Janod

Janod – це французький бренд, що спеціалізується на виробництві традиційних іграшок з дерева та картону. Він витримав випробовування часом, адаптувавшись до потреб дітей, які вперше побачили ці іграшки, і спогадів їхніх батьків, які разом з цими іграшками виросли.

Три складові бренда Janod:

  • дизайн – кольорові та оригінальні іграшки для дітей віком від 12 місяців до 9 років, над створенням яких працює творча команда. Вони постійно винаходять нові, сучасні продукти з бездоганним стилем, що, насамперед, будуть цікавими та безпечними для дітлахів;
  • уява – нехай діти мріють! Стимулюйте їхню уяву, заохочуйте складати оповідання! Іграшки Janod призначені робити дітей щасливими за допомогою простої радості від гри;
  • навчання – оскільки кожна дитина індивідуальна, Janod створює розумні іграшки, які задовольняють усі їхні потреби.

Автомобілі, треки, потяги

Пориньте в уявний світ дерев’яних іграшок з потягами, пожежними машинами або великими треками для перегонів. Діти створюють пейзажі, збираючи дерев’яні деталі, і, таким чином, розвивають свою спритність, вигадуючи історії для своїх персонажів. Вражаючий набір з треком «Ферма» підходить як хлопчикам, так і дівчаткам. У наборі безліч деталей для цікавої гри: елементи для треку, різні транспортні засоби, фігурки тваринок, будівля ферми. Не менш цікавий набір транспортних засобів «Автовоз».

З ним можна поринути в захопливу гру у гонщиків, далекобійників і водіїв. Вантажівка має два рівні для перевезення автомобілів. Усі вони виготовлені з чудовою деталізацією, а у моделях кабріолетів навіть можна побачити водія.

Настільні ігри

Janod налічує широкий спектр настільних ігор, доступних для дітей віком від 2 років. Ігри на швидкість, пам’ять, розвиток стратегії, асоціації, перегони. Серед безлічі ігор можна виділити кілька, які стануть улюбленими для всієї родини. «Збери піцу» — гра на швидкість реакції та кмітливість. Мета гри — якомога швидше «приготувати» страву з гральних елементів, переможець отримає кубок.

Гра «Уява» — стимулює розвиток пам’яті. Починаючи з однієї ілюстрованої картки, кожен гравець додає нову, тим самим продовжуючи історію. Будьте уважні! Щоразу, коли настає черга викласти нову картку, потрібно повторити історію із самого початку.

Музичні інструменти

Дерев’яні музичні іграшки розвивають як музичний слух, так і почуття ритму. Розвивається ще й дрібна моторика, посидючість та увага. Серія «Конфетті» зачаровує з першого погляду. Яскраве піаніно із натурального дерева Janod призначене для дітей від 3 років. Музичний інструмент оснащено 18 клавішами; він має чотири стійкі дерев’яні ніжки. Кольорові конфетті будуть привертати увагу дітей і спонукатимуть їх до імпровізації та гри. З набором іграшкових музичних інструментів можна влаштувати неймовірну виставу і навіть організувати справжній оркестр.

У наборі чотири види інструментів: ксилофон, бубон, сопілка, пара кастаньєт. Також у наборі є палички, які можна використовувати з ксилофоном та бубном.

Пазли

Пазли Janod одні з найвідоміших у світі. За допомогою пазлів малюки навчаються логічно мислити, розвивають дрібну моторику і координацію рук, фантазію, просторове уявлення, вони дають змогу дитині приймати складні для неї рішення, тренують здатність побачити завдання з різних сторін. Тактильний пазл із зображенням зоопарку — оригінальна іграшка для малюків. Окремі частини картинки мають своєрідну текстуру. Загалом на пазлі сім різних текстур на дотик. Просто доторкніться до зображень і відчуйте різницю.

Зображення тигра, жирафа і коали покриті текстурою, що імітує хутро; крокодила і мавпи — імітує шкіру; металевий ефект відчуваєш, коли торкаєшся до хамелеона тощо. Для доросліших діток пазли мають більшу кількість елементів і дрібнішу форму. Деталі пазлу поміщені у стильну валізку, яку зручно носити із собою, а форма готового зображення може бути не лише круглою чи квадратною, а навіть у формі піратського корабля.

Мольберт та дошка для малювання

Мольберт складається з кількох частин, збирається швидко та легко. На білій стороні малюйте маркерами, а на чорній — крейдою. Висота зібраного мольберта регулюється — від 91 см до 126 см. Якщо не вистачає місця для зберігання мольберта, буде актуальною настінна дошка. Її розмір 42 × 1,5 × 30 см. Дошка також двостороння: на білій стороні малюйте маркерами, а на чорній — крейдою. І приємним бонусом буде те, що з обох боків дошка магнітна, а в комплекті є літери. Тому малюк зможе не тільки малювати, а й вивчати алфавіт та складати слова.

Магнітні карти та карти-стікери

Подорожувати світом, не виходячи з дому? Легко, з магнітною картою світу бренду Janod. Карта допоможе малюку отримати перші уявлення про те, як влаштована наша планета, дізнатися про нові країни, міста і народи.

Пазл має магнітну основу, на яку кріпляться шматочки материків, розділені за кольорами та які мають відповідні назви. Розмір карти: 77 × 46 см. Ще одна цікава карта світу є в асортименті бренду Janod. Вона складається з восьми аркушів-стікерів, які потрібно правильно поєднати. Їх краще приклеїти на рівну поверхню, наприклад на стіну.

Також у наборі 101 магніт у вигляді тваринок та мешканців різних куточків світу, які потрібно розмістити по домівках. Загальний розмір карти на стіні: 195 × 115 см.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів