Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Franke Basis BFG 611-78 [114.0258.038]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип монтажу врізна накладна
Форма прямокутна
Основних чаш 1 шт
Сушка посуду (крило)
Мінімальна ширина шафи (бази) 450 мм
Розміри робочої поверхні 780 x 500 мм
Розміри врізного отвору (накладна) 760 x 480 мм
Розміри основної чаші (ДхШхГ) 340 x 420 x 200
Особливості функція гігієни Fragranite Sanitized
Тип поверхні матова
Матеріал корпуса фраграніт
Основні
Тип монтажу врізна накладна
Форма прямокутна
Основних чаш 1 шт
Сушка посуду (крило)
Фізичні
Мінімальна ширина шафи (бази) 450 мм
Розміри робочої поверхні 780 x 500 мм
Розміри врізного отвору (накладна) 760 x 480 мм
Розміри основної чаші (ДхШхГ) 340 x 420 x 200
Колір графіт
Додатково
Особливості функція гігієни Fragranite Sanitized
Тип поверхні матова
Матеріал корпуса фраграніт
Комплектація вентиль 3½"
сифон
Гарантія
Гарантія 10 місяців
Параметри упаковки
Ширина 550 мм
Висота 270 мм
Довжина 830 мм
Вага 14.50 кг
Об'єм 0.1233 м3
Franke BASIS BFG 611-78 - прямокутна врізна мийка розміром 780х500 мм. Є одна чаша 340х420x200 мм і крило для посуду. Матеріал поверхні - фраграніт.
немає в наявності
Кухоннi мийки з Fraceram

Різноманітність матеріалів, використовуваних в дизайні та проектуванні кухонь, вражає. Дедалі більше виробників пропонують безліч рішень при виробництві кухонних мийок. Мийки виготовляються з нержавіючої сталі, гранітної крихти, скла, іноді з полімерних матеріалів. Досить часто кухонну мийку роблять частиною стільниці. У цьому випадку їх виготовляють з акрилу або кварциту. Однак найпопулярніші – натуральні матеріали. Один з них – кераміка.

Керамічні кухонні мийки популярніші завдяки своїм характеристикам і зовнішньому вигляду. Цей матеріал досить міцний і при цьому гладенький завдяки шару глазурі. Саме тому кераміка завойовує серця як професіоналів, так і аматорів.

FRANKE працює тільки з найкращими матеріалами, постійно вдосконалюючи технології виробництва. Одна з догм філософії компанії: просто добре — замало! Саме тому спільно зі світовим лідером у виробництві сантехніки і виробів з кераміки, німецькою компанією Duravit, було розроблено удосконалений матеріал — Fraceram.

Fraceram — надзвичайно міцний матеріал, складається повністю з натуральних компонентів. Спеціальна керамічна маса в поєднанні з глазур’ю забезпечує блиск і міцність у всіх кольорах і рівномірно гладеньку поверхню, за якою легко доглядати. Fraceram виробляється з чотирьох основних компонентів: кварц забезпечує твердість поверхні; польовий шпат використовується для кращого з’єднання матеріалів у процесі випалювання; каолін (або біла глина) покращує механічну міцність матеріалу; глина слугує для створення форми мийок. У процесі виробництва компоненти подрібнюють, змішують, поміщають у форму і висушують близько 40 год за температури 160 °C. На останньому етапі мийку випалюють у тунельній печі за температури 200 °C 20 год. У результаті створюється неймовірно міцна, жаростійка і стійка до подряпин, впливу кислот і відбілювачів мийка.

На відміну від кераміки, яку використовують у ванній кімнаті, керамічна мийка на кухні піддається значно більшому впливу. На противагу звичайній кераміці Fraceram витримує найжорсткіші умови і удари від падіння металевих предметів. У кераміки багато позитивних властивостей: гігієнічність, стійкість до тепла, холоду і подряпин, зносостійкість. За нею легко доглядати і її легко чистити. Це природний сировинний ресурс — абсолютно безпечний у використанні, а також надзвичайно міцний.

Блискучий глянець у поєднанні з плавними лініями і насиченими кольорами надає мийці чудового вигляду. Вона поєднується з сучасними матеріалами, використовуваними для обробки кухні. При цьому також доступні і матові кольори.

Завдяки кухонним мийкам FRANKE з Fraceram можна втілити найсміливіші проекти, а також додати кухні неперевершеного зовнішнього вигляду. Швейцарський підхід до якості продукції помножений на німецьке виробництво керамічних мийок набувають дивовижного результату — ці мийки заворожують, радують і стають вірними помічниками на десятиліття.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів