Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Franke Ronda ROG 611-62 [114.0381.070]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип монтажу врізна накладна
Форма Овальна
Основних чаш 1 шт
Сушка посуду (крило)
Мінімальна ширина шафи (бази) 450 мм
Розміри робочої поверхні 620 x 500 x 205 мм
Розміри врізного отвору (накладна) 600 x 480 мм
Розміри основної чаші (ДхШхГ) 400 x 200
Особливості функція гігієни Fragranite Sanitized
Матеріал корпуса фраграніт
Основні
Тип монтажу врізна накладна
Форма Овальна
Основних чаш 1 шт
Сушка посуду (крило)
Фізичні
Мінімальна ширина шафи (бази) 450 мм
Розміри робочої поверхні 620 x 500 x 205 мм
Розміри врізного отвору (накладна) 600 x 480 мм
Розміри основної чаші (ДхШхГ) 400 x 200
Колір ваніль
Додатково
Особливості функція гігієни Fragranite Sanitized
Матеріал корпуса фраграніт
Комплектація вентиль 3½"
сифон
Країна виробництва Словаччина
Гарантія
Гарантія 10 років
Параметри упаковки
Ширина 550 мм
Висота 270 мм
Довжина 650 мм
Вага 8.80 кг
Об'єм 0.0965 м3
Кухонная мойка Franke Ronda ROG 611-62 овальной формы и размером 620х500 мм. Диаметр чаши - 400 мм, а глубина - 200 мм. Материал - фрагранит.
немає в наявності
Кухоннi мийки з Fraceram

Різноманітність матеріалів, використовуваних в дизайні та проектуванні кухонь, вражає. Дедалі більше виробників пропонують безліч рішень при виробництві кухонних мийок. Мийки виготовляються з нержавіючої сталі, гранітної крихти, скла, іноді з полімерних матеріалів. Досить часто кухонну мийку роблять частиною стільниці. У цьому випадку їх виготовляють з акрилу або кварциту. Однак найпопулярніші – натуральні матеріали. Один з них – кераміка.

Керамічні кухонні мийки популярніші завдяки своїм характеристикам і зовнішньому вигляду. Цей матеріал досить міцний і при цьому гладенький завдяки шару глазурі. Саме тому кераміка завойовує серця як професіоналів, так і аматорів.

FRANKE працює тільки з найкращими матеріалами, постійно вдосконалюючи технології виробництва. Одна з догм філософії компанії: просто добре — замало! Саме тому спільно зі світовим лідером у виробництві сантехніки і виробів з кераміки, німецькою компанією Duravit, було розроблено удосконалений матеріал — Fraceram.

Fraceram — надзвичайно міцний матеріал, складається повністю з натуральних компонентів. Спеціальна керамічна маса в поєднанні з глазур’ю забезпечує блиск і міцність у всіх кольорах і рівномірно гладеньку поверхню, за якою легко доглядати. Fraceram виробляється з чотирьох основних компонентів: кварц забезпечує твердість поверхні; польовий шпат використовується для кращого з’єднання матеріалів у процесі випалювання; каолін (або біла глина) покращує механічну міцність матеріалу; глина слугує для створення форми мийок. У процесі виробництва компоненти подрібнюють, змішують, поміщають у форму і висушують близько 40 год за температури 160 °C. На останньому етапі мийку випалюють у тунельній печі за температури 200 °C 20 год. У результаті створюється неймовірно міцна, жаростійка і стійка до подряпин, впливу кислот і відбілювачів мийка.

На відміну від кераміки, яку використовують у ванній кімнаті, керамічна мийка на кухні піддається значно більшому впливу. На противагу звичайній кераміці Fraceram витримує найжорсткіші умови і удари від падіння металевих предметів. У кераміки багато позитивних властивостей: гігієнічність, стійкість до тепла, холоду і подряпин, зносостійкість. За нею легко доглядати і її легко чистити. Це природний сировинний ресурс — абсолютно безпечний у використанні, а також надзвичайно міцний.

Блискучий глянець у поєднанні з плавними лініями і насиченими кольорами надає мийці чудового вигляду. Вона поєднується з сучасними матеріалами, використовуваними для обробки кухні. При цьому також доступні і матові кольори.

Завдяки кухонним мийкам FRANKE з Fraceram можна втілити найсміливіші проекти, а також додати кухні неперевершеного зовнішнього вигляду. Швейцарський підхід до якості продукції помножений на німецьке виробництво керамічних мийок набувають дивовижного результату — ці мийки заворожують, радують і стають вірними помічниками на десятиліття.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів