Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - Same Toy - Конструктор - Авто на динамо-машині

Same Toy Конструктор - Авто на динамо-машині

код товару: DIY006UT
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Same Toy Конструктор - Авто на динамо-машині:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Стать дитини для хлопчиків
Тип Автомобіль
Колір помаранчевий
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Стать дитини для хлопчиків
Тип Автомобіль
З'єднання деталей шестерінки
Колір помаранчевий
Додатково
Комплектація Інструкція
набір деталей для збірки
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 280 мм
Висота 170 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.27 кг
Об'єм 0.0024 м3
Робот-конструктор Same Toy "Авто на динамо-машині" - незамінний помічник юного дослідника. З його допомогою ви зможете вивчати закон перетворення енергії Фарадея і осягнути принцип роботи генераторів. Зберіть гоночний автомобіль і його зарядну станцію своїми руками, після чого поверніть ручку для накопичення енергії в автомобілі. Тепер Ви зможете відправитися в дорогу разом з ним ! Чим більше енергії ви згенеруєте - тим далі проїде автомобіль. Ви так само можете налаштовувати кут повороту автомобіля і прикрашати його за допомогою наклейок в комплекті. Вивчайте науку і виховуйте юних інженерів разом з Same Toy!
720 грн*
немає в наявності
Де купити: Same Toy Конструктор - Авто на динамо-машині:
Boyz.com.ua
Same Toy Конструктор - Авто на динамо-машине
Iphouse.com.ua
Робот-конструктор Same Toy Авто на динамо-машине
Mekka
Робот-конструктор Same Toy Авто на динамо-машине (DIY006UT)
nasha-stroyka.com.ua
Робот-конструктор Same Toy Авто на динамо-машині 60 деталей (DIY006UT)
Евротой (eurotoy.com.ua)
Робот-конструктор Авто на динамо-машине
Гра та навчання разом із роботами-конструкторами Same Toy

Розвитку дітей приділяють багато уваги, постійно розробляючи та вдосконалюючи різноманітні методики. Однак основною діяльністю дітей є гра, через яку діти отримують інформацію, моде­люють поведінку і пізнають світ. Одним із видів гри є давно знайомі дітям конструктори, та й роботами вже нікого не здивуєш. А от якщо їх поєднати, вийде неймовірно цікава та корисна гра.

Нові DIY-набори (для самостійного збирання) Same Toy дадуть дітям можливість власноруч побудувати цікаві моделі машин, механізмів, космольотів і навіть звірів. Гра з наборами стимулюватиме у малюків уміння ставити цілі та досягати бажаного, розвиватиме уяву та фантазію, виховуватиме впевненість у власних силах і наполегливість. Під час гри розвиватимуться логічне мислення та дрібна моторика, а до того, збагачуватиметься словниковий запас. Діти вчитимуться роботі у команді.

Моделі роботів-конструкторів Same Toy продемонструють роботу різних законів механіки, кінематики, електроніки тощо, та навчать дитину принципам побудови інженерних механізмів реального світу. Моделі оживають завдяки двигунам, датчикам, сонячним панелям, генераторам енергії та, звісно ж, фантазії дитини.

Навички, знання, лідерство… Чи нічого не забули? Так, крім усього, це розвага. Діти люблять веселощі, і немає значення, тікаєте усією родиною від робоящірки чи експериментуєте з підняттям вантажу за допомогою космічної станції.

Робот-конструктор на сонячній панелі «Екобот 6 в 1»

Збираючи цей конструктор, дитина не тільки займатиметься захопливою справою, а й вчитиметься дбайливо ставитися до навколишнього середовища, повторно використовуючи відпрацьовані предмети: пластикові пляшки, бляшані банки, компакт-диски. Зацікавить дітей від 8-ми років.

Робот-конструктор на сонячній панелі «Мультибот 14 в 1»

І новачків, і досвідчених роботобудівельників захопить цей набір. Адже з його допомогою можна скласти 14 моделей, які приводять в рух двигуни, що живляться від сонячних панелей. Набір можна використовувати для навчання, моделювання, а також як елемент декору кімнати.

Робот-конструктор «Робоящірка»

Робот, що є копією ящірки плащоносної, має штучний інтелект. Як і його австралійський оригінал, у разі небезпеки він розкриває капюшон та відкриває рота, щоб налякати кривдника. Робот блимає очима, має інфрачервоний сенсор і дві програми поведінки: втеча та переслідування. Живиться від чотирьох батарейок типу ААА (не входять до комплекту).

Робот-конструктор на сонячній панелі «Трансформер 3 в 1»

Разом із цим набором під дією сонячних променів механічні «монстри» оживають та почи­нають рухатися. Конструктор складається із 70 деталей. Дитина зможе перетворити його на танк, скорпіона чи нестандартного робота. Особливість набору – робота на сонячній енергії.

Робот-конструктор «Авто на динамо-машині»

Юний дослідник з допомогою цього набору зможе вивчати закон перетворення енергії Фарадея і осягнути принцип роботи генераторів. Спочатку можна зібрати гоночний автомобіль і його зарядну станцію, а потім повернути ручку і енергія в автомобілі почне накопичуватися. Чим більше енергії буде згенеровано, тим далі проїде автомобіль. Крім того, можна налаштувати кут повороту машини і прикрасити її наліпками.

Робот-конструктор на сонячній панелі «Сонцебот 6 в 1»

Розвивальна іграшка, з якої можна зібрати шість різних моделей. Усі моделі можуть пересуватися, оскільки працюють на сонячній батареї. Додаткові інструменти не потрібні – все є у комплекті, а також докладна інструкція.

Робот-конструктор на сонячній панелі «Динобот 4 в 1»

Цей набір перетворить шкільну теорію на захопливу практику. Формули з підручника будуть реально втілені у цікавих експериментах, які до снаги навіть вченому-початківцю. У його арсеналі буде усе необхідне, а путівником стане докладна інструкція.

Робот-конструктор «Механобот 4 в 1»

Цей набір може стати чудовим подарунком для дитини, адже з нього можна зробити чотири різні моделі: звіра, автомобіля, коника та злого робота. Дитина буде у захваті, збираючи і граючи з цим набором, а також ознайомиться з кінематикою. Набір сприяє розвитку інтелекту та уяви.

Робот-конструктор на сонячній панелі «Космічний флот 7 в 1»

Для малюків, яких вабить космічна тематика, цей набір стане у пригоді. Дитина зможе самостійно зібрати сім різних космічних моделей для дослідження незвіданих космічних просторів. Кожна модель працює за допомогою енергії сонця або від батарейок.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів