Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Franke FHM 604 3G TC WH E:
Основні параметри
Повний список параметрів
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Управління механічне
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Колір білий
Грати конфорок емаль
Габарити 60 см шиника
Розміри для вбудовування 550 мм ширина
Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Управління механічне
Споживана потужність, Вт 1000 /x1
1750 /x2
3300 /x3 (потрійна корона)
Функції
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Фізичні
Колір білий
Грати конфорок емаль
Габарити 60 см шиника
Розміри для вбудовування 550 мм ширина
Гарантія
Гарантія 2 роки
Параметри упаковки
Ширина 590 мм
Висота 140 мм
Довжина 690 мм
Вага 10.68 кг
Об'єм 0.0570 м3
Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: газова; Виконання: незалежна; Управління: механічне; Кількість конфорок: 4 шт; Колір: білий; Решітки конфорок: емаль; Габарити (ШхГ): 60
немає в наявності
Безрамковi варильнi панелi FRANKE

Сучасна кухня багатогранна. Вона функціональна, але при цьому економить місце і надає простір для спілкування та приготування їжі. Вона має стильний вигляд, а також відображає індивідуальний смак. FRANKE розробила розумні рішення для вдосконалення процесів на кухні та їхнього гармонійного інтегрування в житловий простір.

Серія Mythos FRANKE — це непідвладний часу дизайн, що поєднується з безкомпромісною якістю. Органічні кольори і лаконічні форми надають усім деталям елегантного вигляду. Широкий вибір продуктів залишає місце для індивідуальності в дизай­ні. Родзинка системи — нова високопродуктивна індукційна варильна панель потужністю до 11,1 кВт. Численні зручні функції забезпечують максимальне задоволення від приготування, як-от: об’єднання в одну велику усіх зон нагріву, функція надшвидкого нагріву, автоматичні програми приготування. Безрамкові варильні панелі також можна встановити нарівні зі стільницею, а завдяки ширині 38, 60, 80 і 90 см їх можна встановити і в будь-яку кухню незалежно від планування.

Доповнюють колекцію витяжки Mythos, доступні у двох кольорах — чорному і білому, і у двох розмірах — 60 і 90 см завширшки для більшої гнучкості в плануванні кухні. Завдяки тому, що турбіну можна обертати, вихід повітря можна направити безпосередньо у вентиляційний канал у стіні, при цьому використовувати труби і шахти вже не потрібно. Або, залишивши агрегат в початковому положенні, організувати вихід повітря у вентиляційний канал.

У кухонній системі Mythos використовуються тільки най­якісніші матеріали, передові технології та конструктивні рішення. Для тих, хто наслідує сучасні тренди, передбачено і витяжки, які монтуються в стільницю. Це може бути як висувний Downdraft, так і витяжка, яка монтується між варильними панелями і вловлює випаровування там, де воно виникає.

Великий асортимент високоякісних гранітних мийок із фраграніту або керамічних з ультраміцного Fraceram доповнює кухонну систему Mythos. Особливо привабливі керамічні мийки для монтажу під стільницю. Вони утворюють рівну поверхню зі стільницею, тому чудово підходять для кухонь з мінімалістичним дизайном.

Продукти кухонної системи Mythos завоювали низку престижних нагород. Це і є справжнім доказом неперевершеного дизайну і показником успіху.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів