LORI Лялька (15 см) Нора

код товару: LO31036Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LORI Лялька (15 см) Нора:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Лялька
Вікова група від 3-х років
Матеріал вініл
м'ягконабивне
Висота 15 см
Основні
Тип Лялька
Вікова група від 3-х років
Кількість предметів 8 шт
Додатково
Комплектація лялька
пара взуття
жилет
сонцезахисні окуляри
плаття
рюкзак
нижня білизна
Елементи живлення відсутні
Фізичні
Матеріал вініл
м'ягконабивне
Висота 15 см
Розміри упаковки (ВхШхГ) 22 х 11 х 4 см
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 220 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0010 м3
Лялька LORI Нора - поповнить колекцію друзів LORI! Вона одягнена в білий хутряний жилет і рожеве плаття, а модні аксесуари доповнюють її стильний образ. У ляльки великі блакитні очі та розкішне світле волосся, яке можна укладати в різні зачіски. Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками. Лялька виготовлена з вінілу та має м’яке наповнення. Висота іграшки 15 см, а розміри упаковки (В х Ш х Г) – 22 х 11 х 4см. Рекомендований вік: 3+.
немає в наявності
Як дві краплі: знайди себе у світі ляльок з Our Generation та Lori

Іграшки Our Generation та Lori канадського виробника – це яскраві ляльки заввишки 46 см та 15 см відповідно, у кожної з яких індивідуальна зовнішність та захоплення. Їх краса природна, інтуїтивно зрозуміла та близька дитині.

Дівчинка від 3-х років неодмінно зрадіє, якщо отримає в подарунок схожу на неї ляльку Lori або Our Generation. Це налаштує її на позитивні емоції і допоможе позбутися комплексів щодо власної зовнішності.

Головна перевага іграшок Lori – різноманітність. Усіх ляльок постачають у комплекті з аксесуарами, які доповнюють образ. Крім того, маленькі красуні мають довге гарне волосся, тому можна сміливо експериментувати із зачісками. Допоможіть дитині створити власну колекцію ляльок Lori та влаштувати для них гучну вечірку чи інші захопливі пригоди.

Сучасне покоління ляльок

Ляльки Our Generation почали свій шлях понад 20 років тому. Кожна 46-сантиметрова лялька має власну історію, ім’я, індивідуальні захоплення та звички. Завдяки виразним очам, веснянкам та шовковистому волоссю, яке можна розчісувати та робити зачіски, зовнішність ляльки дуже реалістична. Вона може стати найліпшою подругою для дитини, із такою іграшкою у дитини формується почуття відповідальності, розвиваються фантазія та уява, вона вчиться моделювати життєві ситуації й самостійно знаходити вихід із них.

Лялька Палома Ветеринарка

Код товару: BD31161Z

Лялька Палома з каштановим волоссям і карими очима дуже любить тварин. І це не дивно, адже вона – ветеринарка. Палому одягнено в спеціальний одяг і зручні черевички. Вона має все необхідне для цікавої гри: інструменти ветеринара, стетоскоп, нашийник для цуценят або кошенят, отоскоп із робочим світлом для перевірки вух її пацієнтів і багато іншого. Тому дитина неодмінно подружиться з лялькою та проведе весело дозвілля!

Лялька DELUXE – Сіа

Код товару: BD31113ATZ

Лялька Сіа мріє стати винахідницею. Вона любить науку та мистецтво, завжди вигадує щось нове та експериментує. Її вдягнено в спецодяг, а додаткові аксесуари допомагають відповідати образу науковця. У ляльки красиві очі та розкішне руде волосся, тож можна спробувати себе в ролі перукаря. У ляльки є робочі інструменти, зокрема справжній мікроскоп для дослідів, пробірки. Крім того, у комплекті є книга з історією, завдяки якій можна відтворити деякі експерименти. До речі, лялька Сіа має близнючку на ім’я Сабіна! Сабіна не поділяє любов сестри до науки, але вона має талант до мистецтва.

Лялька DELUXE – Дженні

Код товару: BD31173Z

Русява Дженні не просто любить випікати тістечка. Вона – справжній кондитер, тому в наборі знайдеться безліч різних аксесуарів для випікання, з якими гра буде дуже реалістичною. Крім того, у комплекті постачання також є англомовна книга про пригоди Дженні в пекарні Sweet Shoppe.

Лялька Піа з довгим волоссям

Код товару: BD31115Z

Лялька Піа – одна з фантастичних ляльок Our Generation із приголомшливим довгим волоссям. Юні модниці не просто гратимуть лялькою, а зможуть створювати різні зачіски. Додаткові аксесуари, що є в комплекті, зроблять гру ще більш захопливою. Яскрава інструкція допоможе дитині підібрати новий образ для своєї маленької подружки. Гра з лялькою сприяє розвитку фантазії, дрібної моторики рук та естетичного смаку в дітей, допоможе опанувати нові навички.

Лялька Аріа в пуховому жилеті

Код товару: BD31079Z

Арія – еталон стилю та краси. Вона одягнена в білу кофтинку з довгими рукавами, коричневий хутряний жилет, спідничку зі смугастим орнаментом, колготки білого кольору та сірі черевики з бантиками.

У ляльки розкішне світле волосся, тому можна сміливо експериментувати із зачісками. Найбільше підкорюють її красиві карі очі з довгими чорними віями.

Лялька Віена в рожевій шкіряній куртці

Код товару: BD31101Z

Віена – стильна, яскрава й оригінальна лялька Our Generation. Вона полюбляє допомагати іншим та весело проводити час зі своїми друзями. Лялька не залишить байдужою жодну дівчинку. Віена одягнена в стильну рожеву шкіряну куртку та елегантну спідницю. У ляльки розкішне каштанове волосся, яке можна укладати в різні зачіски, а красиві карі очі обрамляють довгі чорні вії. Ігри з такою лялькою допомагатимуть розвивати фантазію і вміння грати в сюжетно-рольові ігри.

Лялька Галія

Код товару: BD31128Z

Лялька Our Generation на ім’я Галія схожа на справжню дівчинку. Тулуб виготовлено з м’якої, приємної на дотик бавовняної тканини, інші частини – вініл. Світле кучеряве волосся легко розчісується, тому можна сміливо експериментувати із зачісками. Ляльку, як справжню принцесу, вдягнено в рожеве мереживне плаття й коротку білу шубку на ґудзиках. Усі матеріали, використані під час виробництва, безпечні, не мають запаху та гіпоалергенні.

Маленькі, але реалістичні

Lori – це невеличкі 15-сантиметрові ляльки, що вирізняють­ся своєю реалістичністю. На вигляд це дуже стильні ляльки з гарним волоссям та великими очима, що неодмінно стануть незамінними подружками для дитини.

Їх виготовлено з якісних та безпечних матеріалів: тулуб — м’яконабивний, а голову, ручки та ніжки зроблено з вінілу. Густе волосся можна розчісувати, створюю­чи стильні зачіски. Кожна лялька Lori має ім’я, характерну зовнішність, захоплення й безліч різноманітних аксесуарів з-поміж асортименту бренда. Завдяки цьому батьки зможуть підібрати саме ту іграшку, яка має з їхньою дитиною схожі вподобання.

Рекомендований вік: 3+.

Lori Лялька Нора

Код товару: LO31036Z

Нора дуже схожа на справжню маленьку дівчинку. Лялька вдало доповнить колекцію Lori та стане гарною подругою для дитини. Її одягнено в білий хутряний жилет і рожеве плаття, а модні аксесуари підкреслюють її стильний образ. У ляльки розкішне світле волосся, яке можна укладати в різні зачіски. Іграшка допомагатиме розвивати фантазію й навички сюжетно-рольової гри.

Lori Лялька Брін

Код товару: LO31065Z

Брін – впевнена в собі модниця з бездоганним відчуттям стилю. Вона стане чудовою подружкою для дівчинки. Лялька входить в колекцію Lori Fashion. Сукня, в яку вона одягнена, ефектно поєднується з капелюшком, пухнастою сумочкою та іншими аксесуарами. Густе світле волосся можна заплітати і розчісувати.

Lori Лялька Балерина Фабіана

Код товару: LO31026Z

Балерина Фабіана не залишить байдужою жодну принцесу, адже вона є втіленням грації та краси. Смуглява шатенка із зеленими очима. Лялька одягнена в балетне плаття, на ногах – білі гетри і балетні туфлі. Рухливі руки і ноги дають змогу ставити ляльку в танцювальні пози та розігрувати різноманітні сюжети, пов'язані з балетом. Дивовижне волосся можна розчісувати і створювати з нього всілякі зачіски.

Lori Лялька Вершниця Евелін

Код товару: LO31030Z

Білявка Евелін вправно катається верхи. Адже вона – справжній жокей. Лялька має довге, густе волосся, із яким можна експериментувати та робити різні зачіски.

У комплекті є взуття, сорочка, шолом, брюки для верхової їзди та сумочка. З Евелін дитина проведе час весело та неодмінно подружиться.

Lori Лялька Шауна із собачкою Сонні

Код товару: LO31025Z

Стильна лялька Шауна із собачкою Сонні стане кращою подругою для дитини.

Малиновий светр, зелені штани та прозорий дощовик – це модні аксесуари, які роблять образ ще яскравішим. Шауна має гарне світле волосся та виразні зелені очі. Собачку Сонні можна брати із собою на прогулянку, зустрічі з подругами тощо.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів