Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Miele Кава в зернах Black №1:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип кава в зернах
Кількість предметів 1 шт
Основне
Тип кава в зернах
Кількість предметів 1 шт
Додаткове
Вага 250 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 200 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.25 кг
Об'єм 0.0007 м3
Кавовий бленд Black Edition №1 був розроблений спеціально для компанії Miele спільно з приватною кавовою компанією Vollmer. Кавові зерна дбайливо обсмажуються в барабані кавового ростера. Це займає трохи більше часу, ніж при обсмажуванні на промислових лініях великих компаній, і вимагає від досвідчених кавових обсмажувачів особливої ​​уваги. Результатом стає прекрасно збалансований кавовий бленд з 4-х спеціально відібраних сортів арабіки з Південної Америки. Особлива увага приділяється дотриманню умов справедливої ​​торгівлі та якості органічного землеробства.
немає в наявності
Насолода бездоганною кавою Miele

Уже 1 000 років понад 60% населення планети починає ранок з чашки ароматної кави. Цей напій бадьорості та натхнення має безліч варіантів приготування, проте всіх їх об’єднує ключ до розкриття витонченості смаку – якість кави та її правильне приготування.

Саме тому Miele започаткувала створення власного сорту — Miele Black Edition №1. Першокласні кавомашини Miele у поєднанні з досконалою якістю кавових зерен подарують горнятко дивовижного напою.

Відчуйте себе справжнім бариста з кавою та кавомашинами Miele!

Ексклюзивний бленд кавових зерен складається з чотирьох різних сортів арабіки, вирощеної органічним способом на гірських схилах Південної Америки. Плоди збирають і обробляють вручну, потім дбайливо обсмажують під керівництвом представників сімейної компанії Vollmer. Усе це забезпечує оксамитовий, кремовий аромат і м’який, збалансований, насичений смак із фруктовими нотами.

Каву Miele Black Edition №1 вирощено в екологічно чистих умовах та сертифіковано відповідно до вимог європейського законодавства. Miele уперше отримала сертифікат BIO як складський агент і продавець органічної кави.

Кава Miele Black Edition №1:

  • оптимально підходить для еспресо і кавових напоїв із молоком;
  • бленд із чотирьох видів південноамериканської арабіки;
  • сертифікована органічна продукція;
  • гармонійний, збалансований смак із легкими фруктовими нотами.

Miele. Ми піклуємося про найдорожче

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів