LORI Набір аксесуарів - Подорожі

код товару: LO37038Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LORI Набір аксесуарів - Подорожі:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип аксесуари
Вид для туризму
Кількість предметів 32 шт
Живлення батарейки не потрібні
Рекомендований вік 3+
Основні
Тип аксесуари
Вид для туризму
Кількість предметів 32 шт
Живлення батарейки не потрібні
Рекомендований вік 3+
Комплектація шарф
рюкзак
1 паспорт
1 багаж
1 комплект навушників
1 телефон
1 пляшка води
1 фотокамера з ремінцем
2 кольорових ручки
1 блокнот
1 набір з 4 листівок
1 посадковий талон
4 доларові банкноти
1 пакет капустяних чіпсів
1 пакет з мигдалем
1 гребінець-щітка
1 аптечка першої допомоги з кришкою
1 тюбик зубної пасти
1 зубна щітка
2 контейнери для шампуню
1 сумка для туалетного приладдя
1 пара сандалів
1 пара сонцезахисних окулярів
1 маска для подорожі
1 подушка для шиї
Додатково
Додатково лялька в комплект не входить
підходить для ляльок LORI 15 см
Матеріал пластмаса
Розмір 22 х17х 4 см (упаковка)
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 220 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0015 м3
Погодьтесь, що подорожувати з комфортом вдвічі приємніше. Тому ігровий набір аксесуарів для подорожей стане цікавим і корисним доповненням до іграшок LORI. З ним лялька LORI може відправиться в подорож по всьому світу! У наборі є все необхідне: дорожня сумка, фотоапарат з ремінцем, паспорт, рюкзак, комплект навушників, пляшка води, набір з 4 листівок, посадковий талон, доларові банкноти, маска для подорожі, пара сонцезахисних окулярів, подушка для шиї тощо. Всього в наборі 32 предмети. Розмір упаковки: 22 х17х 4 см. Рекомендований вік: 3+.
900 грн*
немає в наявності
Де купити: LORI Набір аксесуарів - Подорожі:
Iphouse.com.ua
Набор аксессуаров LORI Путешествия LO37038Z
Mekka
Набор аксессуаров LORI Путешествия (LO37038Z)
Евротой (eurotoy.com.ua)
Набор аксессуаров - Путешествия
Скарби (ckapbu.com)
Набор LORI LO37038Z
Лялька Lori, яка завжди поруч

Лялька – улюблена іграшка змалечку, вона стає найліпшою подружкою та помічницею в процесі розвитку дитини. Колекція вродливих ляльок, аутфітів, меблів, транспорту та аксесуарів Lori канадської компанії Maison Battat відтворює цілий світ у мініатюрі.

Головна особливість Lori — їхня мініатюрність і водночас реалістичність. Висота ляльки 15 см, завдяки цьому вони не займають багато місця, їх можна брати із собою на прогулянку, у гості, у садочок або в сімейну подорож. Ляльки виготовлено з якісних та безпечних матеріалів: тіло — м’яконабивне, а голова, ручки та ніжки — із вінілу. У них густе і красиве волосся, яке можна розчісувати, створюючи стильні зачіски.

Кожна лялька Lori має ім’я, характерну зовнішність, захоплення й найближчих друзів з-поміж інших іграшок бренда. Завдяки цьому батьки зможуть підібрати саме ту іграшку, яка має з їхньою дитиною схожі вподобання.

А креативні набори одягу і продуманих аксесуарів надихнуть дітей на творчу гру — реалістично обладнаний кемпер з аксесуарами, стильний автомобіль для ляльок, аеропорт.

Хутчіше приєднуйся до всесвіту Lori!

Кейс для ляльок з аксесуарами, кораловий

Код товару: LO37008

Мрієш подорожувати? Візьми із собою улюблену ляльку. Кораловий кейс для ляльок дуже практичний. У ньому можна зберігати улюблену ляльку та аксесуари. Кейс має компактний розмір, його можна розмістити на будь-якій поличці, а завдяки ручці можна брати із собою на прогулянку або в подорож. Окрім того, особливість кейсу полягає в аксесуарах для ляльок Lori, які є в комплекті. У наборі 10 елементів, з-поміж яких: намисто з бісеру, пов’язки на голову, три пари окулярів, браслет тощо. Сумісний із будь-якою лялькою Lori.

Розмір пакування (ш × в × г) 18 × 19 × 8 см

Лялька «Фейт»

Код товару: LO31023Z

Фейт збирається на прогулянку містом. Її вдягнено в джинсову курточку, білу кофтинку й симпатичні шорти з квітковим орнаментом, а на її ніжках модні золотисті черевички.

Розмір пакування (ш × в × г) 22 × 11 × 4 см

Стюардеса «Аурі»

Код товару: LO31112Z

Аурі із серії Activity Dolls – стюардеса на борту великого літака. Вродлива і струнка блондинка чудово доповнить колекцію ляльок Lori. Її вдягнуто в спеціальну форму стюардеси, що тільки підвищує цікавість до її діяльності.

Розмір пакування (ш × в × г) 22 × 11 × 4 см

Хлопчик «Саліван»

Код товару: LO31110Z

Саліван – завзятий мандрівник. Здається, він знову зібрався в похід. Складіть йому компанію під час гри. Ляльку вдягнено в похідний костюм, а бінокль довершує образ досвідченого туриста. Саліван-мандрівник вдало доповнює колекцію друзів Lori.

Розмір пакування (ш × в × г) 22 × 11 × 4 см

Аеропорт

Код товару: LO37054Z

Ігровий набір Lori «Аеропорт» не тільки познайомить дітей із принципами роботи аеропорту, але й може стати чудовим місцем для відпочинку між подорожами для всіх ляльок Lori. У наборі 24 предмети: канапа, стільчик і високий стільчик, візок для багажу, валіза на коліщатках, дві пари захисних окулярів, аеропорт із диспетчерською вишкою, 8 інформаційних табличок, багажна стрічка, бінокль, два конуси, дві рації. Звукові та світлові ефекти роблять гру надзвичайно цікавою – багажна стрічка рухається, ліфт диспетчерської вишки піднімається й опускається, на інформаційній стійці змінюється статус рейсів.

Розмір пакування (ш × в × г) 50 × 30,5 × 33 см

Автомобіль-кабріолет, білий

Код товару: LO37002Z

Біла машина для ляльок Lori стане вдалим доповненням під час гри. Автівка повністю функціонує: до неї можна під’єднати кемпер, а FM-радіо відтворює мелодію.

Автомобіль вирізняється високою деталізацією, що робить гру ще цікавішою.

Розмір пакування (ш × в × г) 18 × 32 × 23 см

Набір аксесуарів «Подорожі»

Код товару: LO37038Z

Набір аксесуарів для подорожей стане цікавим і корисним доповненням до іграшок Lori. Завдяки цьому набору лялька Lori може вирушити в навколосвітню подорож.

У наборі є все необхідне: дорожня валіза на коліщатках, наплічник, фотоапарат, паспорт, навушники, сонцезахисні окуляри, снеки, пляшка для напою, подушка та ще багато необхідного в літаку. Комплектація: 32 предмети, ляльки у комплекті немає.

Розмір пакування (ш × в × г) 22 × 17 × 4 см

Кемпер

Коди товарів: LO37001, LO37011Z

Кемпер стане цікавим і корисним доповненням до іграшок Lori. Головною особливістю набору є світлові вогні й додаткові аксесуари, які зроблять гру більш цікавою. У комплекті: каструлі, дві подушки, два ножі та дві виделки, ліхтар, ковдри, кактус, стіл тощо. Кемпер можна причепити до автомобіля Lori. Іграшка сприятиме розвитку фантазії, естетичного смаку та навичок сюжетно-рольової гри у дітей. На вибір є два кольори: бірюзовий і рожевий.

Розмір пакування (ш × в × г) 29 × 53 × 24 см

Позашляховик з FM-радіо, рожевий

Код товару: LO37033Z

Рожевий позашляховик для ляльок Lori вдало урізноманітнить гру. Усі деталі функціонують: фари вмикаються, а FM-радіо відтворює мелодію.

Яскравий рожевий колір та сріблясті елементи роблять автомобіль ще більш оригінальним та елегантним. До автівки можна причепити кемпер.

Розмір пакування (ш × в × г) 21 × 36 × 23 см

Аксесуари для кемпінгу

Код товару: LO37021Z

Немає нічого кращого за відпочинок на природі в компанії добрих друзів. Збирайте ляльок Lori та влаштовуйте веселі кемпінги з вечірками й піснями під гітару. Усе необхідне є в комплекті – це одна з особливостей наборів Lori.

У наборі 23 різноманітні деталі, з-поміж яких: гітара, ліхтарі, напої, компас, термос, мапа, солодощі, баночка арахісового масла, продукти харчування, посуд, попкорн, кемпінгова книга та багато іншого. Усі деталі набору виготовлено з якісної пластмаси.

Розмір пакування (ш × в × г) 22 × 4 × 16 см

Набір аксесуарів для туризму

Код товару: LO37042Z

Лялька Lori може запросити друзів у мандрівку й весело провести дозвілля!

У наборі є все необхідне: спальний мішок, фляга, бінокль, фотоапарат, мотузка, ліхтарики, дві рації, мапа, компас, посуд тощо. Комплектація – 22 предмети. Велика кількість аксесуарів допомагає зробити гру більш захопливою.

Розмір пакування (ш × в × г) 22 × 4 × 16 см

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів