Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Smart контролери, шлюзи, панелі - Danfoss - Центральний контролер Link CC PSU, 3.5" сенсорний екран, Wi-Fi, вбудований БП

Danfoss Центральний контролер Link CC PSU, 3.5" сенсорний екран, Wi-Fi, вбудований БП

код товару: 014G0288
Технічні характеристики Danfoss Центральний контролер Link CC PSU, 3.5" сенсорний екран, Wi-Fi, вбудований БП:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип контролер розумного будинку
Діапазон до 30 м
Живлення 15 В
Основні
Тип контролер розумного будинку
Діапазон до 30 м
Радіочастота 868.42 МГц
Робоча температура -10º до +50ºC
Дальність зв'язку з датчиками 30 м
Додатково
Живлення 15 В
Додатково бездротовий зв'язок /Wi-Fi
сенсорний екран /3.5"
вбудований БЖ
Клас захисту терморегулятора: IP 21
Фізичні
Розміри 25 х 125 х 107 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 80 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.60 кг
Об'єм 0.0013 м3
Центральна панель Danfoss Link - це центральний контролер, за допомогою якого ви можете контролювати клімат в приміщенні по всьому будинку. Може використовуватися в будинках площею до 300 м². Одна панель може обробляти макс. 30 підключених пристроїв.
немає в наявності
Інтелектуальне опалення: просто, ефективно, дистанційно

Система «розумний будинок» набуває дедалі більшої популярності. Високотехнологічні рішення роблять повсякденне життя мешканців оселі, де її встановлено, більш зручним, заощаджуючи гроші та час.

Налаштування «розумного опалення»

Прикладом новації є система опалення Danfoss Link, що дає змогу без жодних зусиль керувати радіаторними термо­­регуляторами та системою «Тепла підлога» й забезпечує комфорт за мінімальних витрат на опалення.

Потреба в налаштуванні температури системи опалення виникає, коли мешканці будинку відчувають дискомфорт, пов’язаний із підвищенням чи зниженням температури в приміщенні. Система Danfoss Link дає змогу зробити це в доволі гнучкій формі: потрібно визначити комфортну температуру для кожної кімнати окремо й заздалегідь встановити налаштування, що задовольняють побажання всіх членів родини. Достатньо один раз запрограмувати опалення в будинку й упродовж усього опалювального сезону про нього не доведеться турбуватися.

Керувати системою можна за допомогою мобільного додатку Danfoss Link Application, встановленого на смартфоні (доступно на iOS та Android), навіть перебуваючи за тисячі кілометрів від дому, що значно розширює можливості та підвищує зручність від роботи із системою.

Додаткові можливості

Окрім встановлення бажаної температури в кожній кімнаті та налаштування графіка опалення, можна налагодити розклад роботи для різних інтервалів часу. Це зручно, коли, наприклад, родина вирушає у відпустку або плани раптово змінюються й необхідно зробити корективи в роботі системи опалення. У такому разі достатньо підключитися до інтернету, запустити додаток на смартфоні й обрати режим «Відпустка» чи «Призупинити обігрів».

Легке підключення

Danfoss Link має простий і зрозумілий інтерфейс україн­ською мовою, тому будь-хто може самостійно підключити та налаштувати систему конт­ролю опалення, не залучаючи сертифікованих спеціалістів. Система працює з електричною та водяною теплою підлогою, а на радіатори опалення встановлюють термостат Danfoss Link Connect, керування яким також бездротове. У комплекті є необхідні адаптери, завдяки чому він легко з’єднується з клапанами інших виробників. Зв’язок із центра­льною панеллю Danfoss Link двосторонній, тобто будь-яка зміна температури на термостаті автоматично фіксується.

Система має безліч корисних функцій, з-поміж яких, наприклад, «Відкрите вікно»: коли провітрюють приміщення, вона сама визначає, що необхідно перекрити клапан, аби не витрачати зайвого тепла. Після зачинення вікна обігрів приміщення відновлюється автоматично.

Завдяки системі Danfoss Link витрати на опалення можна знизити до 30 %, тобто за три опалювальні сезони вона повністю окупиться, а далі можна «заробляти» гроші, які згодом витратити на розширення «розумних систем» будинку.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів