Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Ведмедів

код товару: 6093M
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Ведмедів:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Families
Рекомендований вік від 3-х років
Матеріал тканина
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Families
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 4 шт +книжка
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал тканина
Упаковка відкрита упаковка
Особливості книжка-казка в комплекті
фігурка(и) в комплекті
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0027 м3
Сім'я Ведмедів від Li'l Woodzeez - це забавні мешканці казкового лісу. Родина складається з 4 персонажів: мама - Барбара, татусь - Тодд і їх дітки - Хейзел і Ромео. Сімейство ведмедиків є дуже шанованими докторами. Всі фігурки - дуже приємні на дотик. Ігрові фігурки розвивають творчу фантазію дитини, а також тактильне і зорове сприйняття. За допомогою фігурок дитина тренує пам'ять, запам'ятовуючи різноманітних героїв. Граючи з ними, розвиває дрібну моторику рук. Малюк може збирати великі колекції і грати разом з друзями. Комплектація: чотири ігрові фігурки, книжка з історією. Розмір ігрового набору в упаковці: 19.1 x 8.9 x 16.3 см. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
немає в наявності
Лагідні домашні мешканці Li`l Woodzeez

З 1897 року американська компанія Branford випускає серії іграшкових звірят під брендом Li`l Woodzeez, які стали улюбленими у дітлахів на всіх континентах. Усі казкові фігурки виробляються з флокірованого (оксамитового), але водночас зносостійкого й екологічно чистого матеріалу, який дуже приємний на дотик.

Li'l WOODZEEZ — це чудові колекційні флокові фігурки лісових мешканців.

Усі серії Li`L Woodzeez діляться на сім’ї, які відрізняються одна від одної заняттями, способом життя, професіями. Тут усі лісові мешканці живуть і працюють на добробут один одного. Кожна сім’я звіряток займається власною справою і кожен прожитий тут день — це подія!

До кожного комплекту Li`l Woodzeez додається книжка-казка, у якій описується докладно (з іменами) життя звірячої сім'ї. До кожної родини звірят можна купити будиночок, меблі, аксесуари. Все виконано дуже скрупульозно, деталізовано, достовірно. З такими меблями і наборами для пікніку до гри приєднаються навіть дорослі.

Граючи з комплектами звіряток Li`l Woodzeez, дитина буде розвивати фантазію й уяву, знайомитися з різними професіями та вчитися доброті.

Сім'я сов Вузвіль

Сім’я сов Вузвіль очолює охоронну фірму «Долорес і Оуен», разом зі своїми дітьми спостерігає за всім, що відбувається зі своєї сторожової вежі. Саме звідси вони стежать за тим, щоб в долині все було гаразд.

Сім'я Їжаків Свіпер

Коли у їжаків Маї і Вуша занадто багато роботи в будинку, вони кличуть на допомогу своїх діток-близнят Мопі і Дасті. Вони старанні працівники, але не можуть втриматися від пустощів. Після нещасного випадку і візиту в лісову лікарню вони зрозуміли, що життя — це не тільки робота, але і не тільки гра.

Сім'я скунсів Уіфпаф

Завдяки скунсам Джасмін і Якобу і їхнім дочкам-близнючкам Айріс і Віолетті уся долина приємно пахне. Сім'я скунсів збирає ягоди і трави, потім з усього цього вигадує спеціальні аромати і мийні засоби для підтримки чистоти та свіжості. Більше жодних неприємних запахів! Навіть від звалища йде аромат троянд.

Сім'я єнотів Дігаділі

Єноти Дебі і Страйп Дігаділі і їхні батьки Роза і Рокко небайдужі до старих речей. Вони займаються переробкою і лагодженням непотрібного мотлоху і створюють з нього шедеври. Все, що необхідно, — трохи фантазії і терпіння.

Сім'я мишок Хендіденді

Коли щось ламається, лісові жителі мчать у майстерню мишей Хендіденді. Саме там миші Мімі і Бенжамін, а також їхні діти Ніблз і Санні лагодять абсолютно все: від скрипучих шкільних парт до зіпсованих шлангів і зламаних іграшок. Сім'я Мишей Хендіденді перетворить навіть найстарішу річ на нову.

Сім'я бобрів Вотервагл

Бобрятка Таппер і Тіні збирають свіжовипрану білизну і насолоджуються ароматом чистих накрохмалених простирадл. Їхні батьки Лулу і Боббі приймають їхні витівки, але поки ще не усвідомлюють, що аромат свіжості буде надзвичайно важливий в долині.

Сім'я білок Бушітейл

Пекарня славиться своїми найсмачнішими яблучними пирогами. Білки Меггі і Олівер займаються випічкою, їхні дітки Генрі і Хані збирають і чистять яблука, в той час як їхня бабуся Агнес стежить, щоб пироги пеклися до золотистої скоринки. Потім білки розвозять пироги на спеціальному двомісному велосипеді.

Збірні оксамитові колекції

Колекція Bobbleheads — це звірята, упаковані по одному в капсули у вигляді жолудів. У жолуді, крім основного вихованця, знаходиться вкладиш для серії. Фігурки серії умовно розділені на категорії за рідкістю: звичайні, рідкісні, дуже рідкісні, суперрідкісні! Кожна іграшка Bobblehead має свою особистість і є частиною родин Li'l Woodzeez. Вони чудове доповнення до колекції Li'l Woodzeez. Ці вишукані іграшки сподобаються маленьким і дорослим колекціонерам. Для зберігання фігурок є спеціальний «Рожевий кейс».

Серед наборів, наприклад, є «Великий котедж», «Веселий кемпінг», «Будинок на дереві», «Пекарня», «Літак», «Квітковий будиночок і родина Кролів».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів