Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я овечок

код товару: 6159M
Технічні характеристики Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я овечок:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Families
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 19.1 x 8.9 x 16.3 см (упаковка)
Матеріал тканина
пластмаса
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Families
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 4 шт + книга
Розміри 19.1 x 8.9 x 16.3 см (упаковка)
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал тканина
пластмаса
Упаковка відкрита упаковка
Особливості книжка-казка в комплекті
фігурка(и) в комплекті
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0027 м3
Сім'я Овечок від Li'l Woodzeez - це забавні мешканці казкового лісу. Родина складається з 4 персонажів: тато - Оззі, мама - Люсі і двоє дітей - Джейк і Еммі. Сім'я працює в салоні краси, щоб всі жителі могли виглядати і відчувати себе чудово. Всі фігурки дуже приємні на дотик. Ігрові фігурки розвивають творчу фантазію дитини, а також тактильне і зорове сприйняття. Граючи з ними, розвиває дрібну моторику рук. Малюк може збирати великі колекції і грати разом з друзями. Комплектація: чотири ігрові фігурки, книжка з історією. Розмір ігрового набору в упаковці: 19.1 x 8.9 x 16.3 см. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
679 грн*
899 грн .
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я овечок:
Інтернет магазини
Comtrading
Фигурка Li'l Woodzeez Семья овечек (6159M)
Exe.ua
Фигурка Li"l Woodzeez Семья овечек (6159M)
Iphouse.com.ua
Набор фигурок Li'l Woodzeez Семья Овечек 6159M
Medvegonok.com.ua
Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я овечок
Mekka
Набор фигурок Li'l Woodzeez Семья Овечек 4ед, книжка EN (6159M)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Набор фигурок Lil Woodzeez Семья Овечек (6159M)
Будинок іграшок(bi.ua)
Набір фігурок Li'l Woodzeez Сім'я овечок із книжкою (6159M)
Лагідні домашні мешканці Li`l Woodzeez

З 1897 року американська компанія Branford випускає серії іграшкових звірят під брендом Li`l Woodzeez, які стали улюбленими у дітлахів на всіх континентах. Усі казкові фігурки виробляються з флокірованого (оксамитового), але водночас зносостійкого й екологічно чистого матеріалу, який дуже приємний на дотик.

Li'l WOODZEEZ — це чудові колекційні флокові фігурки лісових мешканців.

Усі серії Li`L Woodzeez діляться на сім’ї, які відрізняються одна від одної заняттями, способом життя, професіями. Тут усі лісові мешканці живуть і працюють на добробут один одного. Кожна сім’я звіряток займається власною справою і кожен прожитий тут день — це подія!

До кожного комплекту Li`l Woodzeez додається книжка-казка, у якій описується докладно (з іменами) життя звірячої сім'ї. До кожної родини звірят можна купити будиночок, меблі, аксесуари. Все виконано дуже скрупульозно, деталізовано, достовірно. З такими меблями і наборами для пікніку до гри приєднаються навіть дорослі.

Граючи з комплектами звіряток Li`l Woodzeez, дитина буде розвивати фантазію й уяву, знайомитися з різними професіями та вчитися доброті.

Сім'я сов Вузвіль

Сім’я сов Вузвіль очолює охоронну фірму «Долорес і Оуен», разом зі своїми дітьми спостерігає за всім, що відбувається зі своєї сторожової вежі. Саме звідси вони стежать за тим, щоб в долині все було гаразд.

Сім'я Їжаків Свіпер

Коли у їжаків Маї і Вуша занадто багато роботи в будинку, вони кличуть на допомогу своїх діток-близнят Мопі і Дасті. Вони старанні працівники, але не можуть втриматися від пустощів. Після нещасного випадку і візиту в лісову лікарню вони зрозуміли, що життя — це не тільки робота, але і не тільки гра.

Сім'я скунсів Уіфпаф

Завдяки скунсам Джасмін і Якобу і їхнім дочкам-близнючкам Айріс і Віолетті уся долина приємно пахне. Сім'я скунсів збирає ягоди і трави, потім з усього цього вигадує спеціальні аромати і мийні засоби для підтримки чистоти та свіжості. Більше жодних неприємних запахів! Навіть від звалища йде аромат троянд.

Сім'я єнотів Дігаділі

Єноти Дебі і Страйп Дігаділі і їхні батьки Роза і Рокко небайдужі до старих речей. Вони займаються переробкою і лагодженням непотрібного мотлоху і створюють з нього шедеври. Все, що необхідно, — трохи фантазії і терпіння.

Сім'я мишок Хендіденді

Коли щось ламається, лісові жителі мчать у майстерню мишей Хендіденді. Саме там миші Мімі і Бенжамін, а також їхні діти Ніблз і Санні лагодять абсолютно все: від скрипучих шкільних парт до зіпсованих шлангів і зламаних іграшок. Сім'я Мишей Хендіденді перетворить навіть найстарішу річ на нову.

Сім'я бобрів Вотервагл

Бобрятка Таппер і Тіні збирають свіжовипрану білизну і насолоджуються ароматом чистих накрохмалених простирадл. Їхні батьки Лулу і Боббі приймають їхні витівки, але поки ще не усвідомлюють, що аромат свіжості буде надзвичайно важливий в долині.

Сім'я білок Бушітейл

Пекарня славиться своїми найсмачнішими яблучними пирогами. Білки Меггі і Олівер займаються випічкою, їхні дітки Генрі і Хані збирають і чистять яблука, в той час як їхня бабуся Агнес стежить, щоб пироги пеклися до золотистої скоринки. Потім білки розвозять пироги на спеціальному двомісному велосипеді.

Збірні оксамитові колекції

Колекція Bobbleheads — це звірята, упаковані по одному в капсули у вигляді жолудів. У жолуді, крім основного вихованця, знаходиться вкладиш для серії. Фігурки серії умовно розділені на категорії за рідкістю: звичайні, рідкісні, дуже рідкісні, суперрідкісні! Кожна іграшка Bobblehead має свою особистість і є частиною родин Li'l Woodzeez. Вони чудове доповнення до колекції Li'l Woodzeez. Ці вишукані іграшки сподобаються маленьким і дорослим колекціонерам. Для зберігання фігурок є спеціальний «Рожевий кейс».

Серед наборів, наприклад, є «Великий котедж», «Веселий кемпінг», «Будинок на дереві», «Пекарня», «Літак», «Квітковий будиночок і родина Кролів».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів