Li`l Woodzeez Figurine set - Dog Family

SKU: 6157M
Technical characteristics Li`l Woodzeez Figurine set - Dog Family:
Main features
Full list of features
Type game figurines
Kind animal characters
Series Families
Age suitability 3 years and up
Dimensions 19.1 x 8.9 x 16.3 cm (packaging)
Material fabric
plastic
Key features
Type game figurines
Kind animal characters
Series Families
Age suitability 3 years and up
Piece Count 4 pc(s) + книга
Dimensions 19.1 x 8.9 x 16.3 cm (packaging)
Power supply no batteries required
Material fabric
plastic
Packaging opened package
Features book-tale in the set
character(s) included
Warranty
Warranty 14 months
Package dimensions
Width 190 mm
Height 160 mm
Length 90 mm
Weight 0.20 kg
Volume 0.0027 m3
Welcome to honeysuckle hollow where all the woodland creatures work together to take care of each other and their environment. The woof winkles dog family includes 4 soft to touch foxes and 1 English storybook. The woof winkles dog family includes 4 soft to touch foxes and 1 English storybook. Each animal has jointed arms, legs, and heads that turn. Suggested for Age 3+.
629 UAH*
899 UAH .
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: Li`l Woodzeez Figurine set - Dog Family:
Online stores
Boyz.com.ua
Li`l Woodzeez Набор фигурок - Семья Собак
Comtrading
Фигурка Li'l Woodzeez Семья собак (6157M)
Iphouse.com.ua
Набор фигурок Li'l Woodzeez Семья Собак 6157M
Medvegonok.com.ua
Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Собак
Mekka
Набор фигурок Li'l Woodzeez Семья Собак 4ед, книжка EN (6157M)
National networks
24 Moyo.ua
Набор фигурок Lil Woodzeez Семья Собак (6157M)
Будинок іграшок(bi.ua)
Набір фігурок Li'l Woodzeez Сім'я собак із книжкою (6157M)
Лагідні домашні мешканці Li`l Woodzeez

З 1897 року американська компанія Branford випускає серії іграшкових звірят під брендом Li`l Woodzeez, які стали улюбленими у дітлахів на всіх континентах. Усі казкові фігурки виробляються з флокірованого (оксамитового), але водночас зносостійкого й екологічно чистого матеріалу, який дуже приємний на дотик.

Li'l WOODZEEZ — це чудові колекційні флокові фігурки лісових мешканців.

Усі серії Li`L Woodzeez діляться на сім’ї, які відрізняються одна від одної заняттями, способом життя, професіями. Тут усі лісові мешканці живуть і працюють на добробут один одного. Кожна сім’я звіряток займається власною справою і кожен прожитий тут день — це подія!

До кожного комплекту Li`l Woodzeez додається книжка-казка, у якій описується докладно (з іменами) життя звірячої сім'ї. До кожної родини звірят можна купити будиночок, меблі, аксесуари. Все виконано дуже скрупульозно, деталізовано, достовірно. З такими меблями і наборами для пікніку до гри приєднаються навіть дорослі.

Граючи з комплектами звіряток Li`l Woodzeez, дитина буде розвивати фантазію й уяву, знайомитися з різними професіями та вчитися доброті.

Сім'я сов Вузвіль

Сім’я сов Вузвіль очолює охоронну фірму «Долорес і Оуен», разом зі своїми дітьми спостерігає за всім, що відбувається зі своєї сторожової вежі. Саме звідси вони стежать за тим, щоб в долині все було гаразд.

Сім'я Їжаків Свіпер

Коли у їжаків Маї і Вуша занадто багато роботи в будинку, вони кличуть на допомогу своїх діток-близнят Мопі і Дасті. Вони старанні працівники, але не можуть втриматися від пустощів. Після нещасного випадку і візиту в лісову лікарню вони зрозуміли, що життя — це не тільки робота, але і не тільки гра.

Сім'я скунсів Уіфпаф

Завдяки скунсам Джасмін і Якобу і їхнім дочкам-близнючкам Айріс і Віолетті уся долина приємно пахне. Сім'я скунсів збирає ягоди і трави, потім з усього цього вигадує спеціальні аромати і мийні засоби для підтримки чистоти та свіжості. Більше жодних неприємних запахів! Навіть від звалища йде аромат троянд.

Сім'я єнотів Дігаділі

Єноти Дебі і Страйп Дігаділі і їхні батьки Роза і Рокко небайдужі до старих речей. Вони займаються переробкою і лагодженням непотрібного мотлоху і створюють з нього шедеври. Все, що необхідно, — трохи фантазії і терпіння.

Сім'я мишок Хендіденді

Коли щось ламається, лісові жителі мчать у майстерню мишей Хендіденді. Саме там миші Мімі і Бенжамін, а також їхні діти Ніблз і Санні лагодять абсолютно все: від скрипучих шкільних парт до зіпсованих шлангів і зламаних іграшок. Сім'я Мишей Хендіденді перетворить навіть найстарішу річ на нову.

Сім'я бобрів Вотервагл

Бобрятка Таппер і Тіні збирають свіжовипрану білизну і насолоджуються ароматом чистих накрохмалених простирадл. Їхні батьки Лулу і Боббі приймають їхні витівки, але поки ще не усвідомлюють, що аромат свіжості буде надзвичайно важливий в долині.

Сім'я білок Бушітейл

Пекарня славиться своїми найсмачнішими яблучними пирогами. Білки Меггі і Олівер займаються випічкою, їхні дітки Генрі і Хані збирають і чистять яблука, в той час як їхня бабуся Агнес стежить, щоб пироги пеклися до золотистої скоринки. Потім білки розвозять пироги на спеціальному двомісному велосипеді.

Збірні оксамитові колекції

Колекція Bobbleheads — це звірята, упаковані по одному в капсули у вигляді жолудів. У жолуді, крім основного вихованця, знаходиться вкладиш для серії. Фігурки серії умовно розділені на категорії за рідкістю: звичайні, рідкісні, дуже рідкісні, суперрідкісні! Кожна іграшка Bobblehead має свою особистість і є частиною родин Li'l Woodzeez. Вони чудове доповнення до колекції Li'l Woodzeez. Ці вишукані іграшки сподобаються маленьким і дорослим колекціонерам. Для зберігання фігурок є спеціальний «Рожевий кейс».

Серед наборів, наприклад, є «Великий котедж», «Веселий кемпінг», «Будинок на дереві», «Пекарня», «Літак», «Квітковий будиночок і родина Кролів».

Menu
Products catalog
Products catalog