Chipolo Пошукова система CLASSIC YELLOW

код товару: CH-M45S-YW-R
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Chipolo Пошукова система CLASSIC YELLOW:
Основні параметри
Повний список параметрів
Радіус дії до 60 м
Потужність антени < 1 мВт
Живлення батарейка CR2025
Версія Bluetooth 4.0
Діаметр 35 мм
Вага 9 г
Колір жовтий
Основні
Радіус дії до 60 м
Спосіб модуляції GFSK
Потужність антени < 1 мВт
Частота 2402-2480 МГц
Живлення батарейка CR2025
Версія Bluetooth 4.0
Робоча температура від -15 до +50 °C
Фізичні
Діаметр 35 мм
Товщина корпусу 5 мм
Вага 9 г
Колір жовтий
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 110 мм
Довжина 30 мм
Вага 0.07 кг
Об'єм 0.0004 м3
Chipolo Classic - розумна пошукова система в вигляді компактної і стильної фішки жовтого кольору. Фішка зв'язується з додатком на Вашому смартфоні, допомагаючи відстежувати і знаходити свої речі і не тільки. Завдяки розумній системі пошуку Community Search загублену річ не знадобиться шукати в самоті - на допомогу прийдуть всі доступні пристрої з встановленою системою Chipolo. Маленька і легка фішка легко поміститься в гаманці, сумці або навіть кишені будь-якого розміру, а елегантний дизайн підкреслить Ваш повсякденний стиль. Вибирайте з 6 базових кольорів той, який підійде саме Вам. Chipolo Classic оснащена змінною батареєю, розрахованих на 9 місяців безперебійної роботи.
немає в наявності
Особливості:

  • Дзвінок Chipolo
  • Дзвінок на телефон (навіть в беззвучному режимі)
  • Показ останнього місця розташування
  • Сповіщення про вихід із зони дії
  • Сімейний доступ
  • Пошук за допомогою спільноти
  • Управління голосом (Google assistant і Alexa)
  • Кастомізація свого Chipolo
  • Віджет Chipolo на телефон
  • Зйомка Селфі за допомогою Chipolo
Chipolo Classic: заощаджуйте час та нерви

Як часто доводиться шукати ключі або гаманець перед виходом з дому? Не пам’ятаєте, куди поклали футляр із сонячними окулярами чи парасолю, або куди подівся смартфон чи планшет? Тепер маємо рішення — зустрічайте новий помічник для пошуку — Bluetooth-трекер Chipolo Classic.

Chipolo Classic — це розумна пошукова система у вигляді круглої фішки, функціональний та модний аксесуар, що подбає про те, щоб не загубити найцінніше. Прикріпити пристрій можна до будь-чого, навіть до ошийника собаки, що може втекти! Сам виробник не рекомендує використовувати цю модель таким чином, адже пристрій може пошкодитися від контакту з водою та не є GPS-трекером, проте деякі користувачі використовують Chipolo навіть з домашніми улюбленцями.

Chipolo працює від з’єднання з однойменним застосунком на мобільному пристрої, у якому користувачеві пропонується під’єднати та налаштувати під себе: трекер, задаючи йому назву, річ, до якої Chipolo прикріплено, та навіть рингтон.

Рингтон почуєте, коли необхідно знайти ту саму річ, просто натиснувши кнопку «Знайти». Застосунок відображає список під’єднаних Chipolo та пов’язаних мобільних пристроїв, тобто можливо використовувати відразу кілька фішок для вистежування речей. Крім того, в окремому вікні можна побачити останнє місцезнаходження Chipolo на карті.

Функціонал фішки Chipolo простий та ефективний — вона виявляє себе звуковим сигналом, але може працювати і в зворотному напрямку, тобто допомогти знайти телефон, коли фішка на руках. Після подвійного кліку фішкою телефон почне дзвонити та сповіщати про своє місцезнаходження.

«Фішка» фішки

Головною особливістю системи Chipolo є функція Community search, тобто пошук за допомогою спільноти. Chipolo не є GPS-трекером, тож за межами радіусу сигналу Bluetooth зв’язок зникає, і фішку разом з цінною річчю, здавалося б, вже не знайти.

Саме тут втручається спільнота — у застосунку користувач може позначити окрему фішку як загублену. Після цього, якщо дописувач застосунку Chipolo на своєму девайсі опиниться у радіусі сигналу фішки, на телефон шукача надійде оповіщення з координатами, де було отримано сигнал. Отже, в інтересах кожного розповісти про фішки Chipolo якомога більшій кількості людей, аби помножити шанси знайти загублені речі.

Маленький і гарненький

Модель Classic відрізняється від більшості схожих трекерів тим, що має змінну батарейку. Потрібна батарейка CR2025, витримує до 9 місяців роботи. Рекомендуємо використовувати якісні батарейки, наприклад Varta або Panasonic. Європейська якість є ще одною перевагою продукту, адже виготовляються Chipolo у Словакії, тож мають відчутно кращу якість за китайські аналоги.

Також фішка Chipolo не відрізняється від звичайного модного брелоку навіть своєю вагою та розмірами (всього 10 см у діаметрі та менше ніж 9 г завважки). Chipolo Classic не міг би зватися модним, якби не був доступний одразу у шести кольорах. Але й це не все — час від часу виробник організовує сезонні промоакції, випускаючи партію брелоків з лімітованим дизайном до свят, визначних подій або ж просто відповідно до пори року.

Корпоративні трекери

Для корпоративних клієнтів доступна послуга брендування продукції — нанесення власного логотипу і кольорів на фішку або упаковку та навіть зміна рингтону. Це може стати унікальним корпоративним подарунком або ж корисним гаджетом для співробітників компанії.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів