GoGPSme телефон-годинник з GPS трекером K12 [K12BL]

код товару: K12BL
Технічні характеристики GoGPSme телефон-годинник з GPS трекером K12 [K12BL]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип наручні
Тип механізму електронні
Дисплей 0.96 " цветной сенсорный
Зв'язок GSM
GPRS
Підтримка ОС Windows
Android
iOS
Водонепроникність бризки
намокання
Функціонал Безкоштовний пакет моніторингу
Телефонний зв'язок
Геозони /опція
Прихований моніторинг (прослушка)
Батерея Li-Pol /3.7V
Ємність батареї 400 мАч
Колір корпусу синій
Основні
Тип наручні
Стать для хлопчиків
Тип механізму електронні
Спортивні і захисні функції захист від бризків
Дисплей 0.96 " цветной сенсорный
Зв'язок GSM
GPRS
Канали визначення місця розташування GPS
AGPS
LBS
GPS MTK 6627
Точність GPS 5-15M
Точність LBS 100--1000M
Підтримка ОС Windows
Android
iOS
Водонепроникність бризки
намокання
Датчики датчик GPS координат
Функціонал Безкоштовний пакет моніторингу
Телефонний зв'язок
Геозони /опція
Прихований моніторинг (прослушка)
SIM-карта micro SIM
Основний чіп MTK 6627
Процесор CPU Dual Core 1.2GHz
Операційна система годинника MTK G
Батерея Li-Pol /3.7V
Ємність батареї 400 мАч
Час роботи від повністю зарядженого акумулятора 48 годин /в режиме ожидания / 24 часа в активном режиме
Мікрофон вбудований /високої точності
Динамік 8 Ом /0.5 Вт
Порти Micro USB Port
Кнопки Power on/off
SOS
Гучність +/-
ROM/RAM 32/128MB
Додаткові
Мова Російська
Моніторинг GPS Російська
Кількість каналів 20
Колір корпусу синій
Колір браслета/ремінця синій /чорний
Розміри 48 х 40 х 15 мм
Вага 35 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 80 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0005 м3
Дитячий телефон-годинник GOGPS K12 з ліхтариком - багатофункціональний пристрій, призначений для інформування батьків про місцезнаходження, пересування дитини і забезпечення постійного двостороннього голосового зв'язку через додаток GOGPS ME.
немає в наявності
Функція моніторингу дозволить прослухати що відбувається навколо мікрофона дитини, проте сама дитина про це знати не буде.

Кольоровий LCD-екран яскраво показує інформацію під будь-яким кутом! Чудова батарея 400 мА*г протримає працездатність до 48 годин в режимі очікування або до 24 в активному режимі.

Розумні годинники GoGPSMe на варті безпеки дітей

На ринку девайсів існує цілий клас високотехнологічних пристроїв, які називають «розумними годинниками». Що ж таке «розумний годинник» для дітлахів і їхніх батьків — модний аксесуар чи необхідність? Мабуть, і те, і інше через специфічні функції, якими наділена ця категорія пристроїв.

Для батьків дитина — це, звичайно, радість, майбутнє і постійна турбота. Турбота про безпеку, адже у соціумі дитина стикається з різноманітними ризиками, як-от: незнайомці на вулиці, інтенсивний дорожній рух або сумнівні друзі. Відповідальні батьки, звісно, вчать чадо правил поведінки на дорозі, у транспорті та під час спілкування з дорослими чи товаришами.

Однак від усього вберегти неможливо. Раніше доволі складно було отримати відповіді на запитання: де дитина знаходиться саме зараз, з ким вона, чи не заблукала або раптом чого не сталося? Виробники «розумних» гаджетів намагаються допомогти у цьому батькам і задовольнити їхні потреби.

Український бренд споживчої електроніки GoGPS, в асортименті якого представлені і розумні годинники, має багаторічну історію на ринку персональної навігації.

З 2011 року компанія займається розробкою програмного забезпечення для навігаційних пристроїв. А 2015-го року у неї з’явився проект із просування годинників GPS-трекерів (PND) для дітей під власною торговою маркою GoGPS. Асортимент годинників GoGPS для дітей складається з 16 моделей.

Додаткові помічники дитини та батьків

Усі розумні годинники оснащено кнопкою SOS. У разі небезпеки дитина натисне на неї та швидко зв’яжеться із заздалегідь вказаними номерами (наприклад, «мама», «тато» чи «бабуся»). Дзвінок на зазначені у годиннику номери і повідомлення миттєво попередять батьків про проблему.

Також годинники GoGPS працюють як звичайний телефон, у телефонній книзі якого 10 номерів. Телефонувати на годинник можна тільки з уведених номерів, а це означає, що ніхто з незнайомців не потурбує дитини.

Якщо батькам кортить почути усе, що відбувається з малюком, вони можуть скористатися функцією «прослуховування». Принцип її роботи такий: зробивши «тихий» виклик на годинник, тобто дзвінок, за якого годинник не сигналізує, можна почути усе, що відбувається в радіусі дії мікрофона.

А такі приємні та зручні у використанні опції, як будильник, крокомір та, власне, годинник, роблять цей гаджет незамінним помічником.

Є ще одна функція, яка неодмінно сподобається і батькам, і дітям, — система заохочень, створена для мотивації дитини. Батьки можуть виставляти у додатку і відправляти на пристрій «сердечки» як похвалу за той чи інший вчинок. Батьки нагороджують малюка, а на екрані є спеціальний лічильник, який відображає кількість зароблених «лайків».

Чим GoGPS краще?

У вітчизняного GoGPSMe є безліч «китайських братів». Однак він має переваги, що вигідно виокремлюють його поміж інших.

  • GoGPS має належні сертифікати та відповідає стандартам, запровадженим законодавством України. Цей пристрій збирають і програмують в Україні.
  • Усі його комплектуючі виготовляють із якісних, безпечних і екологічно чистих матеріалів, що є надзвичайно важливим аспектом для дитячих товарів. Пристрій пилонепроникний і захищений від струменів води, завдяки чому слугуватиме довго.
  • GoGPS розробила власний додаток та онлайнову систему моніторингу, які можна використовувати не тільки на Android чи iOS, а й на ПК. Такої опції немає у жодної компанії, що виробляє аналогічні гаджети. Також як на смартфоні, так і на комп’ютері додаток підтримує українську мову, а також англійську та російську.
  • У GoGPSMe зручна та персоналізована техпідтримка GoGPS. Жодних автовідповідачів і роботів. Оператори постійно готові допомогти щодо будь-якого питання, навіть якщо на це знадобиться багато часу. Користувач може не перейматися, якщо абсолютно не розуміється на техніці, адже він не залишиться сам на сам із гаджетом — служба підтримки допомагає кожному. Спілкування завжди із живими людьми та у найпопулярніших месенджерах (Skype, WhatsApp, Viber, Telegram), а також на Facebook, e-mail, в онлайн-чаті.
  • Кожен годинник GoGPS укомплектовано SIM-картою «Київстар» зі спеціальним вигідним тарифом для користувачів.

Як працює GoGPSMe

На телефон чи комп’ютер потрібно скачати додаток.

Якщо годинник GoGPS у наявності — слід підключитися до додатка, дотримуючись інструкції до пристрою, і користуватися усіма основними функціями безкоштовно.

Якщо у наявності годинник іншої моделі — можна сплатити додаток на певний період (наприклад, місяць чи рік) або придбати один раз і назавжди, і користуватися із задоволенням.

У кінцевій версії додатка GoGPSMe враховано усі побажання та зауваження батьків, які стали першими покупцями. Однак головне для батьків — завжди знаходити час для спілкування, вчити дітей елементарним прийомам самозахисту і не забувати про основні правила дитячої безпеки під час користування сучасними технологіями. Який із великого асортименту розумних годинників GoGPS обрати — вирішувати батькам. Однак можна з упевненістю сказати, що розумний годинник GoGPS — модний і необхідний аксесуар, який кожна дитина носитиме із задоволенням.

Що вміють дитячі годинники GoGP

Геолокація

Крім того, що ці «розумні» пристрої дають змогу завжди залишатися на зв’язку, можна відстежувати місцезнаходження дитини. Важливо: ці дані оновлюються кожні 10 хвилин. Але батьки, що надто переймаються щодо місцезнаходження малюка, можуть запросити GPS-координати у будь-який час.

Геозони

Якщо, наприклад, батьки вважають за необхідне, вони можуть виставляти так звані геозони (наприклад, «Школа» або «Будинок»). У такому разі можна отримувати повідомлення, коли дитина залишає певну геозону. У безкоштовній версії додатка GoGPSMe встановлення однієї геозони – у подарунок.

Голосовий чат

Уявімо ситуацію, коли дитина знаходиться на уроці і батьки не хочуть турбувати її дзвінком. У такому випадку можна скористатися голосовим чатом, аби відправити малюку голосове повідомлення. Звісно, таке повідомлення може надіслати і дитина.

Віддалене фото

Годинник, який має камеру, дещо нагадує шпигунський пристрій, але водночас він є помічником батьків. Використовуючи додаток, батьки мають змогу віддалено дати команду годиннику сфотографувати оточення дитини й надіслати світлину.

Треки

Є батьки, які вчать чадо пересуватися виключно за певним маршрутом. Цією функцією можна скористатися, коли виникне бажання перевірити, чи відхилялася дитина від маршруту і де рухалася у певний проміжок часу.

Текстові повідомлення

За замовчуванням годинники GoGPS не вміють приймати sms, однак текстові повідомлення – можуть. Батьки не відчуватимуть дискомфорту, якщо потрібно щось терміново написати дитині.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів