Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Electrolux Ergorapido EER77MBM:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип вертикальний
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 18 Вт
Тип пилозбірника циклонний фільтр
Обсяг пилозбірника 0.5 л
Насадки турбощітка
2-в-1 /щелевая + для деликатных покрытий
Живлення акумулятор
Основні
Тип вертикальний
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 18 Вт
Автономна робота 45 хв
Регулятор потужності На ручці
Система фільтрації
Тип пилозбірника циклонний фільтр
Обсяг пилозбірника 0.5 л
Насадки і адаптери
Насадки турбощітка
2-в-1 /щелевая + для деликатных покрытий
Особливості
Вертикальна парковка труби да
Додатково LED підсвічування
Функція BrushRollClean
Подвійна фільтрація
2 швидкості
Фізичні
Живлення акумулятор
Тип батареї Lithium Ion
Колір бронзовий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 300 мм
Довжина 690 мм
Вага 4.14 кг
Об'єм 0.0352 м3
Тип пилососа: вертикальний; Тип збирання: сухе; Споживана потужність: 18 Вт; Тип пилозбірника: циклонний фільтр; Обсяг пилозбірника: 0.5 л; Насадки: турбощітка, 2-в-1; Живлення: акумулятор;
немає в наявності
Чистота без обмежень

Бездротові акумуляторні пилососи для щоденного миттєвого прибирання.

Світлодіодне підсвічування щітки DustSpotter

На додачу до маневреності на 180° насадка Ergorapido має світлодіодне підсвічування DustSpotter для ще якіснішого прибирання. Жодна ділянка не залишиться поза увагою, оскільки кожного разу буде добре помітно, що саме і де прибираєте, навіть в найтемніших місцях. Акумулятор легко та швидко заряджати, він працює до 45 хв (за цей час можна прибрати площу 135 м2), а вбудований індикатор повідомить про необхідність зарядки.

Запатентована технологія самоочищення щітки BrushRollClean

Залиште в минулому звичку вручну чистити намотані на щітку волосся або нитки. Нехай унікальна функція самоочищення щітки BrushRollClean зробить це. Просто натисніть ногою на педаль, розташовану на насадці, і мініатюрне лезо за лічені секунди видалить усе волосся і нитки, які разом зі сміттям одразу потраплять до контейнера. Швидко, легко, гігієнічно.

Акумуляторний пилосос

Electrolux UltraPower EUP84DB

Відчуйте справжню чистоту без обмежень із пилососом Electrolux UltraPower EUP84DB. Завдяки потужному літієвому акумулятору HD TurboPower пилосос має меншу вагу та легший в обслуговуванні порівняно з моделями з нікелевими акумуляторами, працює до 80 хв (за цей час можна прибрати площу 240 м2), а вбудований індикатор повідомить про необхідність зарядки.

Завдяки аеродинамічному дизайну насадки PerformancePro пилосос UltraPower EUP84DB демонструє чудову потужність всмоктування. Його ефективність на високому рівні як на твердій підлозі, так і на килимах.

Акумуляторні пилососи 2 в 1

Electrolux Ergorapido EER77MBM, EER7GREEN

Нові Ergorapido 2 в 1 EER77MBM і EER7GREEN із літієвим акумулятором HD Lithium Turbo Power, запатентованою функцією самоочищення щітки BrushRollClean, маневреністю в діапазоні 180° EasySteer та моторизованою турбощіткою — дійсно майстерні помічники для щоденного миттєвого прибирання.

Оцініть максимальну гнучкість і функціональність дизайну. Незалежно від того, потрібно прибрати велику площу чи важко досяжну ділянку, Ergorapido бездоганно виконають роботу. Ручні пилососи, що легко від’єднуються, допоможуть без зусиль очистити кухонний стіл, меблі або салон авто.

Ергономічний дизайн, продумана насадка та великі задні коліщатка забезпе­чують гнучкість у прибиранні та плавний і маневрений рух на усіх поверхнях. Двокроковий режим потужності дає змогу адаптувати пилосос до різних поверхонь, а після прибирання потрібно просто поставити його назад на підставку для зарядки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів