Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Our Generation - Ігрова фігурка - Кінь Чемпіон з аксесуарами (50 см)

Our Generation Ігрова фігурка - Кінь Чемпіон з аксесуарами (50 см)

код товару: BD38146Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Our Generation Ігрова фігурка - Кінь Чемпіон з аксесуарами (50 см):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Horses
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 50 см
Матеріал тканина
пластмаса
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Horses
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 13 шт
Розміри 50 см
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал тканина
пластмаса
Упаковка відкрита упаковка
Особливості аксесуари в комплекті
Комплектація 1 відро
1 кінь
1 сідло
1 вуздечка з поводами
1 щітка
1 пляшка-розпилювач
1 сідельна подушка
1 губка
1 сумка для корму
1 фляга
1 наручний годинник
1 свідоцтво
1 карта маршруту
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 590 мм
Висота 500 мм
Довжина 150 мм
Вага 2.65 кг
Об'єм 0.0443 м3
Кінь Чемпіон - з красивою коричневою гривою з аксесуарами стане цікавим доповненням до іграшок Our Generation. У нього добрий погляд і блискуча шерсть. За ним можна доглядати, годувати, мити мочалкою, одягати і робити зачіски, щоб під час змагань не заважала грива. У наборі є все необхідне для догляду за конем: щітка, розпилювач, відро, губка. Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками.
2999 грн*
немає в наявності
Де купити: Our Generation Ігрова фігурка - Кінь Чемпіон з аксесуарами (50 см):
Iphouse.com.ua
Игровая фигура Our Generation Конь Чемпион с аксессуарами 50 см BD38146Z
Mekka
Игровая фигура Our Generation Конь Чемпион 50см (BD38146Z)
Скарби (ckapbu.com)
Фигурка Our Generation BD38146Z
Нове поколiння ляльок Our Generation

Кожна маленька принцеса любить грати в ляльки. Ці ігри моделюють поведінку дівчинки в майбутньому. Навчання відбувається завдяки моделям ситуацій, які дівчинка разом з подружками може вигадувати. Це можуть бути сюжети з казок, які найбільше сподобалися дитині. Ляльки Our Generation можуть скласти красиву колекцію маленької модниці.

Милі та реалістичні ляльки, дуже схожі на маленьких дівчат, випускає канадська компанія Battat. Це сімейна компанія, яка виробляє чудові іграшки понад 120 років.

Головна ідея Battat — виробництво якісних іграшок, які здатні правильно впливати на розвиток дитини. Перші 46-сантиметрові моделі Our Generation з’явилися на північноамериканському ринку 19 років тому та відразу завоювали дитячі серця. Як можна не закохатися в їхні широко розплющені очі, довгі вії та рожеві щічки? У кожної чарівної крихітки своє ім’я, характерна зовнішність і вбрання. Разом з цим випускаються мініатюрні аксесуари, транспорт і стильні набори, що доповнюють колекцію ляльок.

Усі товари виготовлено з якісного та безпечного матеріалу. Виробник контролює весь процес виробництва на всіх етапах, саме тому якість та надійність надають бренду особливу перевагу.

Ляльки Our Generation елегантні, унікальні та своєрідні. Усі ляльки приємні на дотик, з рухомими ручками і ніжками, головою. Їхнє тіло виготовлено з вінілу натурального кольору. Усі частини ляльки дуже деталізовані: у них виразне миле обличчя та красиві очі з віями (на деяких ляльках можна знайти веснянки), а ручки та ніжки рухаються.

Звичайні ляльки Our Generation

Кожна лялька Our Generation — окремий персонаж, має своє ім’я, характер, зовнішність. Деякі полюбляють спорт, інші — танці. Усі вони люблять відпочивати зі своїми друзями. Хто стане їхнім першим другом Алекса чи Вієна?

Ретро-лялька

Лялька Our Generation Роза зростом 46 см має чудове вбрання 50-х років. Нехай дівчинка потрапить на крок назад у часі з цієї чарівною ретро-лялькою. Красиве біляве волосся та карі очі підкреслюють ретро-образ.

Deluxe Doll

У кожної ляльки Deluxe є свої персонажі та цікаві історії. Грати з нею одне задоволення. Разом з лялькою в наборі є книга з оповіданням та багато аксесуарів. Дівчинка сама зможе відновити історію, а додаткове вбрання зробить гру різноманітнішою.

Ляльки з довгим волоссям для зачісок

Ці лялечки обов’язково стануть справжніми подружками для дитини. Бо вони не тільки модниці та красуні, але й схожі на справжніх дівчаток: миле личко з великими очима, довге волосся, яке можна заплітати. У кожної з них є свій неповторний стиль, який можна наслідувати. У ляльок із серії «Модні зачіски» росте волосся. Потрібно тільки натиснути на механізм на спині ляльки, акуратно потягнути за локони — і волосся стане довшим. Покрутіть назад — і вони знову короткі. Створюйте нові образи, адже в наборі з нею є стільки різних аксесуарів.

Коні

Кінь Our Generation — вірний супутник для прихильників кінного спорту. Цей кінь переможець багатьох змагань, тому потребує особливого догляду. Дитина зможе піклуватися про нього, розчісувати його гриву, робити зачіски, одягати поводи, мити мочалкою, годувати цукром та морквою. У наборі є спеціальні засоби для догляду, резинки, шпильки, пирскавки і багато іншого. Усі деталі зроблено з екологічно чистих матеріалів, які абсолютно безпечні для здоров’я.

Набір одягу

Індивідуальна особливість ляльок Our Generation — дизайнерський одяг, який поєднується з іншими деталями. Він постачається в різних візерунках і дизайнах. Кожна лялька може мати неповторний вигляд і використовувати одяг інших ляльок. В асортименті достатньо варіантів, щоб лялька була готова до сімейного обіду, прогулянки або вечірки.

Аутфіти та аксесуари

Аксесуари — невід’ємна частина життя Our Generation. Ці речі допомагають відтворити історію життя та доповнюють образ ляльки. Це може бути шкільний рюкзак, щоб завершити модний зовнішній вигляд або нове авто, щоб відправитися в подорож, чи набір меблів для кухні, щоб оновити інтер’єр.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів