Topex 40D101 Набір інструменту для жінок Creator, 24 од.

код товару: 40D101
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Topex 40D101 Набір інструменту для жінок Creator, 24 од.:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення домашній
Тип набір інструментів
Кількість одиниць в наборі 24 шт
Комплектація розвідний ключ
тримач для змінних наконечників /с трещоткой
кліщі
пасатижі
Кількість біт/накінечників у наборі 20 шт
Основне
Призначення домашній
Тип набір інструментів
Кількість одиниць в наборі 24 шт
Комплектація розвідний ключ
тримач для змінних наконечників /с трещоткой
кліщі
пасатижі
Біти/накінечники
Кількість біт/накінечників у наборі 20 шт
Фізичні характеристики
Матеріал кейса/лотка Пластик
Параметри упаковки
Ширина 310 мм
Висота 40 мм
Довжина 210 мм
Вага 1.13 кг
Об'єм 0.0026 м3
Набір TOPEX Creator (40D101) - це 24 предмета, призначених для виконання сантехнічних робіт. Кліщі служать для захоплення труб різних розмірів, розвідний ключ дозволяє відгвинчувати і загвинчувати, а пасатижі знадобляться при виконанні більшості домашніх робіт. Додатково до набору додається тримач викруткових наконечників з тріскачкою і 20 змінними наконечниками. Все упаковано в зручний кейс, який полегшує зберігання, транспортування і допомагає зберегти інструмент в ідеальному порядку. Улюблена жінками колірна гамма, дизайн і акуратне виконання лінійки TOPEX Creator - це відмінний вибір для жінок, які хочуть мати власний надійний інструмент.
немає в наявності
Набори інструментів для активних і креативних Topex Creator

Наразі у магазинах є величезний вибір різноманітних речей як для використання у побуті, так і для відпочинку чи подарунків. Однак іноді, не знаходячи необхідного у крамниці, жінки вирішують зробити те, що шукають, власними руками. Цей напрямок з’явився ще у 50-60 роки минулого століття і має назву DIY (з англ. Do It Yourself — «зроби це сам»).

А для таких робіт, звісно, знадобляться інструменти. Польська компанія Topex, що виготовляє інструменти з 1990 року, подбала про це і спеціально для представниць прекрасної статі створила набори Topex Creator. Вони містять усе необхідне і складені до спеціального кейсу, виготовленого з міцного пластику привабливого кольору.

Рукавички

83S220 Рукавички робочі жіночі Creator 8"

Аби зберегти руки в чистоті та не зіпсувати манікюр, слід одягти ці рукавички, що не обмежують свободи рухів. Матеріал, з якого їх виготовлено, добре пропускає повітря та приємний на дотик. Ущільнення на кінчиках пальців забезпечує додатковий захист.

Клейовий пістолет

42E505 Клейовий пістолет Creator, кейсі, клей 5 шт.

Якщо потрібно склеїти натуральну чи штучну тканину, шкіру або стрази, то серед інструментів має бути такий пристрій. Іноді його називають «гарячий клей», що точно відображає принцип роботи приладу.

Стрижень клею ставлять у «дуло», де він плавиться та подається одночасно у рідкому і гарячому вигляді на необхідну ділянку. До набору входять: пістолет та п’ять стрижнів (зокрема три стрижні з блискітками для декорування).

Універсальний набір

40D101 Набір інструменту, 24 од.

У цьому наборі 24 предмети для виконання різноманітних робіт, зокрема сантехнічних. До нього входять: кліщі для роботи з трубами різного діаметру, розвідний ключ, за допомогою якого можна загвинчувати та відгвинчувати, тримач викруткових наконечників із тріскачкою та комплектом із 20 змінних наконечників.

Універсальний набір, великий

40D100 Набір інструменту, 37 од.

Маючи такий набір інструментів, із дрібними роботами, як-от затягування гвинтів чи складання простих меблів, впорається будь-яка жінка. До нього входять: розвідний ключ, викрутка з руків’ям-тріскачкою, магнітний тримач для наконечників, комплект із шестигранних ключів, сім шестигранних змінних головок та 20 наконечників, які завжди стануть у пригоді. Упаковано інструменти в зручний кейс, завдяки якому все зберігається в ідеальному порядку та полегшується транспортування (за необхідності).

Набір для збирання меблів

40D100 Набір інструменту, 37 од.

Знаєте достатньо про складання меблів? Цей процес дарує неабияке задоволення, адже схожий на збирання конструктору чи розв’язання головоломки? Щоб збирати меблі власними руками, потрібні певні знання і… набір необхідних інструментів. Використовуючи інструменти з цього набору, що складається з 33 предметів, можна, крім того, полагодити іграшку, що зламалася, чи дрібну побутову техніку, чи аудіо апаратуру або просто замінити батарейку.

Набір для декорування

40D103 Набір інструменту, 5 од.

Будь-який інтер’єр прикрашають вишукані дрібнички, декор яких виконано власноруч. Для створення таких предметів іноді не потрібно чогось вартісного. Можна використати, наприклад, шматочки тканини, паперові серветки, рослини, гілки чи листя. Однак, аби усе це поєднати, знадобляться певні інструменти. Їх можна отримати, придбавши цей набір для декорування, до якого входять найнеобхідніші інструменти, з якими будь-яке хобі стане веселим і цікавим дозвіллям.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів