Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Remington Плойка Rose Luxe:
Основные параметры
Полный список параметров
Устройство плойка (конусная)
Максимальная температура нагрева 210 °C
Функции быстрый нагрев
создание волн
вертикальные локоны
Длина шнура 3 м
Основные
Устройство плойка (конусная)
Минимальная температура нагрева 130 °C
Максимальная температура нагрева 210 °C
Поверхность нагревательного элемента стайлеров керамика
Время нагрева до нужной температуры 30 сек
Особенности
Функции быстрый нагрев
создание волн
вертикальные локоны
Безопасность автоматическое выключение
автоматический выбор напряжения
Физические
Длина шнура 3 м
Дополнительно дисплей
термостойкая перчатка
вращение шнура на 360 град
термостойкий чехол
ненагревающийся наконечник
Диаметр щипцов 13-15 мм
Цвет розовый
Гарантия
Гарантия 24 месяца
Параметри упаковки
Ширина 370 мм
Высота 150 мм
Длина 60 мм
Вес 0.50 кг
Объем 0.0033 м3
Мягкие спиральные локоны и завитки - это стиль, который вне времени и никогда не выйдет из моды. Теперь вы можете создавать потрясающую укладку у себя дома с помощью этих конических щипцов Rose Luxe. Роскошное керамическое покрытие гарантирует равномерное распределение тепла по основанию, чтобы создавать потрясающие локоны и завитки за одно движение. Основание 13-22 мм идеально подойдет для мягких и естественных завитков, которые сохранят свою стойкость в течение целого дня (или ночи!).
нет в наличии
Плойка та випрямляч — нова лінійка для догляду за волоссям Rose Luxe

Remington ось уже 80 років є відомим експертом у галузі виробництва товарів для догляду за волоссям та тілом. У цьому сезоні бренд випустив кілька цікавих новинок. Одна з найяскравіших – лінійка Rose Luxe, яка об’єднала в собі конусну плойку та випрямляч.

Конусна плойка CI9525 – вражаючі кучері та локони

Кучері та завитки — це зачіска, яка ніколи не вийде з моди. Тепер можна створювати її за лічені хвилини за допомогою конусної плойки CI9525. Найголовніша перевага плойок такого типу — це стійкість зачіски, а тому кучері неодмінно протримаються кілька днів або до наступного миття голови. Відмінна риса CI9525 — це її удосконалене керамічне покриття. Воно гарантує рівномірне розподілення тепла вздовж основи плойки для завжди майстерних результатів. Також плойка має універсальний діаметр 13-25 мм, який підходить для створення тугих кучерів та спіральних локонів. Плойка нагрівається за 30 секунд до потрібної температури, що робить її готовою до роботи будь-коли. У плойки є цифровий дисплей, на якому зручно виставляти потрібну температуру від 130 °C до 210°C. До комплекту з CI9525 входять чохол для зберігання та термостійка рукавичка для комфорту та безпеки під час користування.

Випрямляч S9505 — гарантія рівного волосся

Ідеально гладеньке волосся, як після відвідання салону, тепер легко створити з випрямлячем S9505 з нової лінійки Rose Luxe. А зачіска протримається кілька днів або до наступного миття голови. Випрямляч оснащено покращеним керамічним покриттям для більшої гладкості. Тому навіть найгустіше та неслухняне волосся буде взяте під контроль. Плаваючі пластини випрямляча дають змогу з легкістю ковзати вздовж волосся для досягнення кращих результатів. Нагрівається випрямляч S9505 за рекордний час — 10 секунд! А завдяки цифровому дисплею можна обрати з усіх налаштувань (від 150 °C до 235 °C) потрібну температуру. Гладеньке волосся або романтична зачіска з підкрученими кінчиками — легко та швидко з випрямлячем S9505.

На CI9525 та S9505 діє обмінна гарантія 5 років + 1 рік за умови реєстрації приладу на сайті виробника.

Фотоепілятор з інноваційною технологією Advanced Triggerless

Незважаючи на компактні розміри, IPL3500 Compact Control ефективно впорається з небажаним волоссям на тілі всього за 3-5 процедур. Він з легкістю вміщується у долоні, підходить жінкам і чоловікам. Remington Compact Control ніжний до шкіри та простий у використанні.

Пристрій має датчик визначення типу шкіри, інтенсивність світлового імпульсу, яка становить 3,5 Дж та аж 350 000 спалахів. Цієї кількості спалахів вистачить не на один рік використання та буде достатньо, щоб позбавитися небажаного волосся на будь-якій частині тіла назавжди. IPL3500 Compact Control оснащено інноваційною технологією автоматичного спалаху Advanced Triggerless. Це означає, що більше не потрібно натискати кожен раз на кнопку для спалаху. Просто піднесіть фотоепілятор до шкіри і він все зробить сам. А з п’ятьма режимами інтенсивності можна адаптувати процедури під тип шкіри для забезпечення комфортного застосування та бездоганного результату. IPL3500 Compact Control забезпечить до 92%* зменшення росту волосся. У комплекті йде зручний кейс для зберігання та тканина для протирання віконця спалаху, щоб зберегти фотоепілятор у чистоті.

На IPL3500 Compact Control діє обмінна гарантія 2 роки + 1 рік за умови реєстрації приладу на сайті виробника.

 

*Індивідуальні результати можуть відрізнятися. Клінічні випробування показують, що в учасників досліджень зменшився ріст волосся на тілі до 92% після одного місяця використання і в середньому на 54% протягом трьох місяців після шести процедур.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров