Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Remington MB4700 TouchTech:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип для бороди
Комплектація футляр/чохол
USB-кабель
Кількість насадок в комплекті 2 шт
Кількість установок довжини 175
Джерело живлення мережа
акумулятор
Основні
Тип для бороди
Комплектація футляр/чохол
USB-кабель
Кількість насадок в комплекті 2 шт
Функціональні можливості
Кількість установок довжини 175
Волога очистка
Характеристики
Покриття лез титанове
Живлення
Джерело живлення мережа
акумулятор
Час роботи 50 хв
Додатково
Особливості Цифрове сенсорне керування
Моторизований гребінь
Технологія Groom Motion
Технологія SenseSpeed
Функція пам'яті запам'ятовує останні 4 налаштування довжини
Універсальна напруга
Фізичні
Дисплей
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 240 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.61 кг
Об'єм 0.0029 м3
Тип: для бороди; Кількість насадок в комплекті: 2 шт; Кількість установок довжини: 175; Джерело живлення: мережа, акумулятор;
немає в наявності
Інноваційні рішення Remington для догляду

Понад 80 років американський бренд Remington допомагає споживачам бути впевненими в собі щодня та створювати власний стиль за допомогою інноваційних пристроїв для догляду за волоссям і тілом.

Remington Pro Power Titanium Plus

Код товару: HC7150

Машинка для стрижки

Машинку для стрижки Remington Pro Power Titanium Plus розроблено спеціально для тих, хто постійно в русі й завжди прагне мати доглянутий і стильний вигляд.

Леза для досконалого зрізання

Машинку для стрижки Pro Power Titanium Plus оснащено удосконаленою геометрією лез AccuAngle, які заточено під кутом 42° для більш точного зрізу. Леза машинки мають титанове покриття, що не нагрівається. Вони знімні, їх можна легко помити під проточною водою. Крім того, пристрій оснащено потужним мотором Pro Power.

Зручності використання

За допомогою телескопічного регульованого гребеня SlideSelect з автоматичним блокуванням можна точно виставити потрібну довжину (від 1 до 44 мм). Турбуватися про те, аби машинка не розряджалася в невідповідний момент не доведеться, адже Titanium Plus у бездротовому режимі працює впродовж 75 хвилин. Це є можливим завдяки надійному літієвому акумулятору.

Крім того, Pro Power Titanium Plus можна використовувати зі знімним шнуром, що полегшує зберігання та транспортування. Завдяки режиму «Турбо» за потреби (швидка стрижка чи густе волосся) можна забезпечити додаткову потужність одним натисканням кнопки. У комплекті є мастило й щіточка для догляду за лезами пристрою.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Живлення літієвий акумулятор, мережа
  • Покриття лез титанове
  • Заряджання USB
  • Автономна робота до 75 хв
  • Гарантія 5 років (+ додатковий рік за умови реєстрації пристрою на сайті виробника протягом 28 днів з моменту придбання)

Remington TouchTech MB

Код товару: MB4700

Тример для підстригання бороди

Тример Remington TouchTech MB4700 — це революція в догляді за бородою. У ньому поєднано стильний сучасний дизайн із легкою функціональністю та, найголовніше, гарним результатом. Відповідно до новітніх технологічних тенденцій TouchTech має сенсорний екран із цифровим керуванням для комфортного використання.

Інноваційна технологія

Технологія GroomMotion, якою оснащено тример, — це швидка підготовка до безпосереднього застосування. Вона автоматично вмикає пристрій, щойно його беруть до рук, і повертає телескопічний гребінь до останнього використовуваного налаштування довжини. Це дає змогу швидко та легко підстригти бороду або щетину саме так, як подобається.

Ефективне підстригання

Моторизований гребінь має 175 варіантів налаштувань довжини. Завдяки встановленню їх у межах 0,1 мм стригти бороду можна з ідеальною точністю. Функція пам’яті зберігає останні чотири налаштування довжини. Технологія SenseSpeed визначає щільність волосся на обличчі та налаштовує оптимальну швидкість лез для забезпечення комфорту під час підстригання.

Режими експлуатації

Літієвий акумулятор забезпечує автономну роботу тримера до 50 хвилин. Пристрій можна легко заряджати за допомогою USB-кабелю. Та TouchTech можна використовувати й підключеним до мережі. Тример можна мити. У комплекті є зручна сумка для зберігання.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Керування цифрове, сенсорне
  • Варіанти налаштування довжини 175 із точністю до 1 мм
  • Функція пам’яті останні 4 налаштування довжини
  • Використання дротове / бездротове
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів