Remington MB4700 TouchTech

SKU: MB4700
Previous
Next
Technical characteristics Remington MB4700 TouchTech:
Main features
Full list of features
A type for beard
Equipment case
USB cable
Per set 2 pcs
Number of length settings 175
Source of power network
battery
Main
A type for beard
Equipment case
USB cable
Per set 2 pcs
Functional capabilities
Number of length settings 175
Wet cleaning
Specification
Сoating blades titanium
Powered
Source of power network
battery
Working hours 50 min
Additional Features
Key Features Digital touch control
Motorized comb
Groom Motion Technology
SenseSpeed Technology
Memory function memorizes last 4 length settings
Universal voltage
Physical
Display
Warranty
Warranty 36 months
Package dimensions
Width 150 mm
Height 240 mm
Length 80 mm
Weight 0.61 kg
Volume 0.0029 m3
Type: for beard; Per set: 2 pcs; Number of length settings: 175; Power source: network, battery;
out of stock
Інноваційні рішення Remington для догляду

Понад 80 років американський бренд Remington допомагає споживачам бути впевненими в собі щодня та створювати власний стиль за допомогою інноваційних пристроїв для догляду за волоссям і тілом.

Remington Pro Power Titanium Plus

Код товару: HC7150

Машинка для стрижки

Машинку для стрижки Remington Pro Power Titanium Plus розроблено спеціально для тих, хто постійно в русі й завжди прагне мати доглянутий і стильний вигляд.

Леза для досконалого зрізання

Машинку для стрижки Pro Power Titanium Plus оснащено удосконаленою геометрією лез AccuAngle, які заточено під кутом 42° для більш точного зрізу. Леза машинки мають титанове покриття, що не нагрівається. Вони знімні, їх можна легко помити під проточною водою. Крім того, пристрій оснащено потужним мотором Pro Power.

Зручності використання

За допомогою телескопічного регульованого гребеня SlideSelect з автоматичним блокуванням можна точно виставити потрібну довжину (від 1 до 44 мм). Турбуватися про те, аби машинка не розряджалася в невідповідний момент не доведеться, адже Titanium Plus у бездротовому режимі працює впродовж 75 хвилин. Це є можливим завдяки надійному літієвому акумулятору.

Крім того, Pro Power Titanium Plus можна використовувати зі знімним шнуром, що полегшує зберігання та транспортування. Завдяки режиму «Турбо» за потреби (швидка стрижка чи густе волосся) можна забезпечити додаткову потужність одним натисканням кнопки. У комплекті є мастило й щіточка для догляду за лезами пристрою.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Живлення літієвий акумулятор, мережа
  • Покриття лез титанове
  • Заряджання USB
  • Автономна робота до 75 хв
  • Гарантія 5 років (+ додатковий рік за умови реєстрації пристрою на сайті виробника протягом 28 днів з моменту придбання)

Remington TouchTech MB

Код товару: MB4700

Тример для підстригання бороди

Тример Remington TouchTech MB4700 — це революція в догляді за бородою. У ньому поєднано стильний сучасний дизайн із легкою функціональністю та, найголовніше, гарним результатом. Відповідно до новітніх технологічних тенденцій TouchTech має сенсорний екран із цифровим керуванням для комфортного використання.

Інноваційна технологія

Технологія GroomMotion, якою оснащено тример, — це швидка підготовка до безпосереднього застосування. Вона автоматично вмикає пристрій, щойно його беруть до рук, і повертає телескопічний гребінь до останнього використовуваного налаштування довжини. Це дає змогу швидко та легко підстригти бороду або щетину саме так, як подобається.

Ефективне підстригання

Моторизований гребінь має 175 варіантів налаштувань довжини. Завдяки встановленню їх у межах 0,1 мм стригти бороду можна з ідеальною точністю. Функція пам’яті зберігає останні чотири налаштування довжини. Технологія SenseSpeed визначає щільність волосся на обличчі та налаштовує оптимальну швидкість лез для забезпечення комфорту під час підстригання.

Режими експлуатації

Літієвий акумулятор забезпечує автономну роботу тримера до 50 хвилин. Пристрій можна легко заряджати за допомогою USB-кабелю. Та TouchTech можна використовувати й підключеним до мережі. Тример можна мити. У комплекті є зручна сумка для зберігання.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Керування цифрове, сенсорне
  • Варіанти налаштування довжини 175 із точністю до 1 мм
  • Функція пам’яті останні 4 налаштування довжини
  • Використання дротове / бездротове
Menu
Products catalog
Products catalog