Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Moser - Тример WAHL Pure Confidence Kit, для тіла та інтимних зон , акум., роторний мотор, насадок-4, для жінок, сталь, фіолетовий

Moser Тример WAHL Pure Confidence Kit, для тіла та інтимних зон , акум., роторний мотор, насадок-4, для жінок, сталь, фіолетовий

код товару: 09865-116
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Moser Тример WAHL Pure Confidence Kit, для тіла та інтимних зон , акум., роторний мотор, насадок-4, для жінок, сталь, фіолетовий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип універсальна
Комплектація футляр/чохол
масло
щіточка для чищення
триммер
насадки
гарантійний талон
Кількість насадок в комплекті 4 шт
Джерело живлення акумулятор
Час зарядки 10 г
Колір фіолетовий
Основні
Тип універсальна
Комплектація футляр/чохол
масло
щіточка для чищення
триммер
насадки
гарантійний талон
Кількість насадок в комплекті 4 шт
Живлення
Джерело живлення акумулятор
Час роботи 60 хв
Час зарядки 10 г
Фізичні
Колір фіолетовий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 140 мм
Довжина 270 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0023 м3
Універсальний жіночий триммер Wahl Pure Confidence Kit 09865-116 для догляду за обличчям та тілом. Користуватися ним комфортно та просто. Пристрій має регулюючий гребінь для зони бікіні та гребінець для брів.
1199 грн*
немає в наявності
Де купити: Moser Тример WAHL Pure Confidence Kit, для тіла та інтимних зон , акум., роторний мотор, насадок-4, для жінок, сталь, фіолетовий:
Comtrading
Триммер женский Wahl Pure Confidence Kit 09865-116
Mekka
Триммер WAHL Pure Confidence Kit для тела и интимных зон , акум., роторный мотор, насадок-4, для женщин, сталь, фиолетовый (09865-116)
Спеціально для жінок

Техніка для особистого догляду – може стати доречним подарунком особливо, якщо у ній поєднано корисний функціонал із гарним зовнішнім виглядом. Пристрої Wahl – саме те, що потрібно, щоб продемонструвати турботу рідним та полегшити їм догляд за собою.

Особливістю продукції WAHL/Moser є використання однакових ріжучих блоків, які використовуються як в професійних приладах, так і побутових.

Фен Wahl 3402-0470

Зручний дорожній фен із потужним мотором, здатним зменшити час сушіння, що особливо важливо для здоров’я волосся. Наявність двох температурних режимів дає змогу обрати потрібний для необхідної зачіски. Завдяки складеній ручці фен не займе багато місця у спортивній сумці або багажі.

  • Потужність 1 000 Вт
  • Кількість температурних режимів 2
  • Насадки: концентратор, дифузор, петелька для підвішування, складена ручка, чохол для зберігання, знімна решітка
  • Довжина кабелю електроживлення 1,75 м
  • Колір чорний

Тример Wahl Pure Confidence Kit 09865-116

Тример, який створено спеціально для жінок. Його використовують для всебічного догляду за тілом. Має регульований направляючий гребінь для зони бікіні, двопозиційний гребінець для брів, а також роторну головку бритви. Ця модель тримера дуже легка в керуванні, має компактну, ергономічну форму та живиться акумулятором, який забезпечить 60 хвилин автономної ро­боти.

  • Кількість насадок 4
  • Час автономної роботи до 1 год
  • У комплекті: чохол для зберігання, щіточка, мастило
  • Колір фіолетовий
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів