Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal GV7850 Pro Express:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип праска з парогенератором
Потужність 2400 Вт
Покриття робочої поверхні керамічне
металокерамічне
Tехнологія підошви Durilium Airglide Autoclean
Подача пари
Підключення дротове
Тиск пару 6.9 бар
Колір білий
синій
Габарити (ВхШхГ) 291 x 482 x 371 мм
Тип
Тип праска з парогенератором
Основні характеристики
Потужність 2400 Вт
Покриття робочої поверхні керамічне
металокерамічне
Tехнологія підошви Durilium Airglide Autoclean
Подача пари
Підключення дротове
Об'єм ємності для води 1600 мл
Тиск пару 6.9 бар
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 120 г/хв.
Паровий удар (турбопар) 450 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Cистема самоочищення
Додатково
Особливості захист від накипу
екорежим
3 налаштування для різних типів тканин
система Fast heat up – час нагрівання 2 хв
бойлер
ергономічна ручка
колектор для збору накипу
Фізичні параметри
Колір білий
синій
Габарити (ВхШхГ) 291 x 482 x 371 мм
Вага 4.73 кг
Довжина мережевого кабелю 1.8 м
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 280 мм
Висота 370 мм
Довжина 480 мм
Вага 6.50 кг
Об'єм 0.0497 м3
Тип: праска з парогенератором; Потужність: 2400 Вт; Покриття робочої поверхні: Durilium Airglide Autoclean; Подача пари: є; Тиск пари: 6.9 бар; Габарити (ШхВхГ): 291 x 482 x 371;
немає в наявності
Велике прасування з Tefal

Одним із геніальних винаходів сучасності серед предметів побутової техніки можна вважати праску з парогенератором. Цей пристрій є паровою станцією, поєднаною з праскою за допомогою гнучкого шлангу, яким подається пара, не нагріваючи додатково підошви. Завдяки цьому можна випрасувати будь-яку тканину, навіть пересушену чи дуже зім’яту.

Праска давно супроводжує побут людини. І людство віддає належне цьому незамінному помічнику у господарстві — існують навіть музеї прасок. Однак будь-яка господиня знає, що деякі тканини дуже важко випрасувати.

Парогенератор високого тиску Tefal GV7850 Pro Express

У простому у використанні Tefal Pro Express поєднано потужність пари високого тиску (120 г/хв) та паровий удар (450 г/хв), що дають неймовірний результат у догляді за одягом. Професійна технологія знімного бойлера Tefal забезпечує оптимальне налаштування температури та пари одним натисканням кнопки. Прилад обладнано системою захисту від накипу та колектором для збирання накипу. Завдяки системі блокування пристрій можна легко та безпечно переміщувати. Підошва з функцією самоочищення та технологією Durilium AirGlide забезпечує плавне, на 33 % краще ковзання, а автоматичне вимкнення (горизонтальне – за 30 с, вертикальне – за 8 хв) гарантує безпеку. Дріт живлення можна зберігати, обернувши навколо основи праски-парогенератора.

  • Кольори: білий та синій.
  • Вага: 4,73 кг
  • Розмір (в × ш × г): 48,2 × 29,1 × 37,1 см

Парогенератор високого тиску Tefal Pro Express Ultimate Care

Нова технологія бойлера високого тиску у поєднанні із постійною подачею пари до 180 г/хв парогенератора Tefal Pro Express Ultimate забезпечать професійний результат. Паровий удар 600 г/хв не залишить жодного шансу для складок на будь-якій тканині. Інтуїтивна панель керування Direct Control, яку розташовано на ручці для більшої зручності, із чотирма попередньо встановленими налаштуваннями забезпечить оптимальне поєднання пари/температури відповідно до типу тканини. Ексклюзивна технологія подвійного захисту від крапель збереже навіть найделікатніші речі від плям, а система захисту від накипу гарантує довготривалу роботу приладу. Ультратонка підошва обтічної форми Durilium AirGlide із функцією самоочищення залишається чистою протягом тривалого часу та забезпечує на 33 % краще ковзання. Прилад обладнано системою блокування для легкого транспортування та безпечного зберігання. Завдяки інноваційній системі дріт згортається зручно та легко. Для полегшення вертикального відпарювання до комплекту входить гачок для підвішування. За допомогою температури та пари, що подаються під тиском, парогенератор вбиває 99,99 % бактерій на усіх придатних для прасування тканинах.

  • Колір: золотий.
  • Вага: 5,1 кг
  • Розмір (в × ш × г): 25,0 × 42,3 × 28,9 см
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів