Franke SID 610-40 Чорна матова

код товару: 114.0497.988
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Franke SID 610-40 Чорна матова:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип монтажу врізна
Форма прямокутна
Основних чаш 1 шт
Сушка посуду (крило)
Розміри робочої поверхні 430х530х200 мм
Тип поверхні матова
Матеріал корпуса тектонайт
Основні
Тип монтажу врізна
Форма прямокутна
Основних чаш 1 шт
Сушка посуду (крило)
Фізичні
Розміри робочої поверхні 430х530х200 мм
Колір онікс /матовий
Додатково
Тип поверхні матова
Матеріал корпуса тектонайт
Гарантія
Гарантія 120 місяців
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 560 мм
Довжина 700 мм
Вага 6.23 кг
Об'єм 0.0941 м3
Мийка Franke Sirius SID 610-40 без крила, понад міцна кухонна мийка з інноваційного матеріалу Tectonite ідеально підійде для невеликого робочого місця на стільниці. Допоможе ідеально вписатися в інтер'єр будь-якого стилю.
5805 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Franke SID 610-40 Чорна матова:
Comtrading
Кухонная мойка Franke SID 610-40/114.0497.988 / черная матовая/Нидерланды/тектонайт
Exe.ua
Мойка кухонная Franke SID 610-40/114.0497.988
Iphouse.com.ua
Кухонная мойка Franke SID 610-40/114.0497.988 / черная матовая/Нідерланди/тектонайт
Mekka
Мойка кухонная Franke Sirius, тектонайт, прямоуг., с крылом, 430х530х200мм, чаша- 1, накладная, SID 610-40, черный матовый (114.0497.988)
Mta.ua
Кухонна мийка Franke SID 610-40 114.0497.988
Кухоннi мийки з Fraceram

Різноманітність матеріалів, використовуваних в дизайні та проектуванні кухонь, вражає. Дедалі більше виробників пропонують безліч рішень при виробництві кухонних мийок. Мийки виготовляються з нержавіючої сталі, гранітної крихти, скла, іноді з полімерних матеріалів. Досить часто кухонну мийку роблять частиною стільниці. У цьому випадку їх виготовляють з акрилу або кварциту. Однак найпопулярніші – натуральні матеріали. Один з них – кераміка.

Керамічні кухонні мийки популярніші завдяки своїм характеристикам і зовнішньому вигляду. Цей матеріал досить міцний і при цьому гладенький завдяки шару глазурі. Саме тому кераміка завойовує серця як професіоналів, так і аматорів.

FRANKE працює тільки з найкращими матеріалами, постійно вдосконалюючи технології виробництва. Одна з догм філософії компанії: просто добре — замало! Саме тому спільно зі світовим лідером у виробництві сантехніки і виробів з кераміки, німецькою компанією Duravit, було розроблено удосконалений матеріал — Fraceram.

Fraceram — надзвичайно міцний матеріал, складається повністю з натуральних компонентів. Спеціальна керамічна маса в поєднанні з глазур’ю забезпечує блиск і міцність у всіх кольорах і рівномірно гладеньку поверхню, за якою легко доглядати. Fraceram виробляється з чотирьох основних компонентів: кварц забезпечує твердість поверхні; польовий шпат використовується для кращого з’єднання матеріалів у процесі випалювання; каолін (або біла глина) покращує механічну міцність матеріалу; глина слугує для створення форми мийок. У процесі виробництва компоненти подрібнюють, змішують, поміщають у форму і висушують близько 40 год за температури 160 °C. На останньому етапі мийку випалюють у тунельній печі за температури 200 °C 20 год. У результаті створюється неймовірно міцна, жаростійка і стійка до подряпин, впливу кислот і відбілювачів мийка.

На відміну від кераміки, яку використовують у ванній кімнаті, керамічна мийка на кухні піддається значно більшому впливу. На противагу звичайній кераміці Fraceram витримує найжорсткіші умови і удари від падіння металевих предметів. У кераміки багато позитивних властивостей: гігієнічність, стійкість до тепла, холоду і подряпин, зносостійкість. За нею легко доглядати і її легко чистити. Це природний сировинний ресурс — абсолютно безпечний у використанні, а також надзвичайно міцний.

Блискучий глянець у поєднанні з плавними лініями і насиченими кольорами надає мийці чудового вигляду. Вона поєднується з сучасними матеріалами, використовуваними для обробки кухні. При цьому також доступні і матові кольори.

Завдяки кухонним мийкам FRANKE з Fraceram можна втілити найсміливіші проекти, а також додати кухні неперевершеного зовнішнього вигляду. Швейцарський підхід до якості продукції помножений на німецьке виробництво керамічних мийок набувають дивовижного результату — ці мийки заворожують, радують і стають вірними помічниками на десятиліття.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів