Попереднє
Наступне
Технічні характеристики eKids iHome MARVEL Iron Man, Wireless:
Основні параметри
Повний список параметрів
Додатково Підсвічування /(глаза светятся во время работы)
Гучний зв'язок (спікерфон)
Входи Micro USB
Колір червоний
золотистий
Розміри ( ВхШхГ ) 120x95x170 мм
Основні
Вид Портативна акустична система
Можливості
Додатково Підсвічування /(глаза светятся во время работы)
Гучний зв'язок (спікерфон)
Бездротові комунікації Bluetooth
Інтерфейси
Входи Micro USB
Живлення
Живлення від акумулятора
Фізичні
Комплектація USB-кабель
Колір червоний
золотистий
Розміри ( ВхШхГ ) 120x95x170 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 20 мм
Висота 210 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.71 кг
Об'єм 0.0007 м3
«Супергероями не народжуються. Ними стають. А костюм – допомагає..». Тоні Старк – один із найпопулярніших героїв всесвіту Marvel. Талановитий винахідник, трохи божевільний мільярдер, що займається розробкою броні та просто живе цікавим життям, сповненим пригод. iHome випустили серію портативних акустичних систем, присвячену супергероям коміксів Marvel. Портативна колонка у вигляді голови Залізної людини буде ідеальним подарунком для прихильників фантастичних пригод супергероїв. Окрім якісного звуку, Bluetooth-підключення і яскравого підсвічування, колонка має стильний дизайн, приємна на дотик та стане ідеальним доповненням будь-якого інтер’єру. Яскрава колонка «Iron Man» не залишиться без уваги, допоможе створити приємну атмосферу та просто радуватиме око своїм виглядом. У комплект входить USB кабель, за допомогою якого колонка заряджається. Також для зарядки можна використовувати адаптер (не входить в комплект). Має micro-USB роз’єм, для підключення до комп’ютера. Параметри колонки (ДхШхВ) : 17х9,5х12 см.
немає в наявності
Нові відчуття звуку із супергероями Marvel

Ера супергероїв настала – вони поруч. Деякі готові зняти маску та постати перед людством, інші бажають залишатися у тіні свого костюма. Проте об’єднує їх бажання зробити світ кращим. Відважні герої Marvel ладні пожертвувати усім, аби врятувати та захистити. Разом вони – непереможна команда, але кожен із них – окрема особистість.

Вони – мрія мільйонів, і кожен хоч раз уявляв себе у ролі того чи іншого героя. Команда eKids розділяє мрії фанатів, тому створила унікальну серію аксесуарів із героями Marvel. Відтепер у кожного є можливість стати частиною зіркової команди!

Навушники «Залізна Людина»

«Комфорт та технології» – девіз Тоні Старка, тому прогресивним та стильним особливо пасуватиме модель із зображенням Залізної Людини. eKids, ніби Джарвіс, дбає про повноту та м’якість звуку, і дарує комфорт за допомогою м’яких амбушур та наголів’ю, яке, звісно ж, регулюється. Так само як костюм вирізняв Тоні Старка поміж усіх героїв, навушники допоможуть вирізнятися з натовпу.

Навушники «Людина-павук»

З таким аксесуаром не треба ані укусів павуків, ані жахливих трагедій. Дизайн робить їх власника особливим. Модель незвичайна, оскільки в неї не лише функція регулювання гучності, а і спеціальний перемикач, чого немає в інших моделях. Перемикач знаходиться на лівій чаші і має три режими гучності: низький, середній та високий. Можна налаштувати бажаний рівень і не турбуватися про гучні звуки, що псують слух. А надійний, мов павутиння, дріт продовжить життя навушників. До того ж, хто не знає емблеми людини-павука, яка зображена на чашах нової моделі?

Навушники «Месники»

Уперед до подвигів закликають Залізна людина та Капітан Америка. Супергеройські навушники розроблено спеціально для командних гравців. Аксесуар біло-синього кольору з регульованим м’яким наголів’ям та міцним дротом. Надійно під’єднаний до чаш дріт забезпечить довге життя аксесуарів, щоб у вирішальний момент герой був на зв’язку. Про приналежність до зіркової команди свідчить фірмова емблема. Дизайн, що прийшовся б до душі багатію Старку, та надійність, яку оцінив би відважний боєць Роджерс, – результат командної праці eKids.

Навушники «Капітан Америка»

Навушники із зображенням славнозвісного героя, ніби щит із вібраніума, захищають звук від сторонніх шумів, залишаючи його чистим. Проте Капітан не впорався б без допоміжних засобів, тому в модель додано маленького помічника, який знаходиться на дроті. Пристрій складається з кнопок та вбудованого мікрофона і допомагає перемикати, зупиняти або запускати музику, відповідати на дзвінки або утримувати їх, а також підтримує голосові команди. Конструкція зручна, як костюм для Роджерса.

Акустична система «Капітан Америка»

Можна лише уявити гордість фаната, у кімнаті якого стоїть усім знайомий сріблясто-червоний щит зі срібною зіркою на синьому фоні посередині. Щит здатен не тільки надихати своїм виглядом, але і програвати музику з будь-якого девайсу з технологією Bluetooth. Розмістити головний атрибут Капітана можна де завгодно, адже пристрій не має дротів, і навіть у радіусі 10 м система все ще буде вловлювати сигнал. У моделі є мікрофон, щоб відповідати на дзвінки, не від’єднуючись від системи, бо функціональність – головний критерій оцінки Стіва. Та головна фішка щита – його зірка, яка засвітиться як тільки система буде ввімкнена. Отримати шанс заволодіти славнозвісним щитом і «запалити» зірку – заповітна мрія прихильників Marvel.

Акустична система «Залізна Людина»

Яскравий червоно-золотий шолом Залізної Людини прикрасить та зробить оригінальною будь-яку оселю. Активувати суперкостюм можна дистанційно, навіть з іншої кімнати. Функціональна та зручна система не має дротів та вловлює сигнал завдяки Bluetooth. У Залізної Людини буквально палають очі від насиченості та потужності звуку, який вона здатна продукувати у ввімкненому режимі. Вбудований мікрофон для приймання викликів робить яскраву новинку ще привабливішою. До того ж, система здатна довго працювати завдяки літій-іонній батареї. Чи це не фантастично?

Акустична система «Людина-павук»

Бюст героя, основним акцентом якого є очі, виглядає ніби справжній. Відвертий та щирий Пітер зробив маску, яка дає змогу зрозуміти, що відчуває супергерой у певний момент. Окрім того, що у разі ввімкнення пристрою, у людини-павука світяться очі, вони ще й мають різні вирази. Така функція ніби оживляє систему і перетворює звичайний перегляд фільму на справжнє дійство. Бюст можна поставити на будь-яке місце завдяки бездротовості і Bluetooth. Акустична система «Людина-павук» дає змогу приймати виклики і має потужну батарею для тривалого використання. Тож, власникам такої незвичайної акустичної системи залишається насолоджуватися потужним звуком та цікавим його відтворенням, а про інше подбає людина-павук.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів