Попереднє
Наступне
Технічні характеристики iHome iBT68 Wireless, Color Changing, Mic:
Основні параметри
Повний список параметрів
Додатково Мікрофон
Підсвічування
Гучний зв'язок (спікерфон)
ехопридушення
Колір чорний
Можливості
Додатково Мікрофон
Підсвічування
Гучний зв'язок (спікерфон)
ехопридушення
Бездротові комунікації Bluetooth
Управління
Додатково управління голосом
Живлення
Живлення від акумулятора
Живлення від USB-порту
Фізичні
Комплектація USB-кабель
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 120 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.35 кг
Об'єм 0.0010 м3
Додатково: Мікрофон, Підсвічування, Гучний зв'язок (спікерфон), ехопридушення; Колір: чорний;
немає в наявності
Стильні багатофункціональні помічники iHome

iHome пропонує широкий спектр електронних іграшок і молодіжної електроніки: будильники, док-станції, портативні динаміки, домашні аудіосистеми, навушники та аксесуари для смартфонів і планшетів. Продукція iHome прикрасить спальню, кабінет, дитячу або кухню. Також напевно зустрінеться у готельному номері найкращих світових брендів. iHome можна знайти у понад 70 країнах, а тепер і в Україні.

iHome було створено у 2005 році, це торговий бренд №1 з продажу аудіоаксесуарів із вражаючою кількістю нагород.

Акустична система iHome IBT68BE

Портативна бездротова акустика з функ­цією світломузики має неповторний дизайн, який сподобається любителям абстракцій. У неї п’ять режимів підсвічування та динамічні світлові ефекти. З цією системою будь-які музичні композиції стануть яскравішими.

Окрім цього, стане у пригоді молодим батькам, адже пристрій можна використовувати як нічник для малечі, яка боїться спати без світла, а якщо ще й увімкнути колискову – всі монстри, які знаходяться в кімнаті, швидко зникнуть. Заряду акумулятора вистачає до 5 год прослуховування аудіо. Після цього потрібно використовувати USB-кабель для підзаряджання.

Багатофункціональна акустична док-станція iHome iBT29

Вона також нічник, годинник, радіо, програвач, гарнітура та зарядка — і все це в космічному дизайні з кольоровим підсвічуванням 360° на будь-який смак. Не помітити годинник просто неможливо. Має дуже компактні розміри тож місце в спальній кімнаті поруч з ліжком чи де інде знайдеться без особливих проблем. Є можливість підключення через aux-in jack. Приємним доповненням є заряджання пристроїв прямо від док-станції через
USB-порт.

Бездротова акустична система iHome iBT371

Стійка до негоди, з функцією акцентної світломузики та спікерфоном.

Міцний корпус, універсальний дизайн та Bluetooth дають змогу передавати музику будь-де і в будь-яких умовах. Зі змінним режимом освітлення, кожне місце можна перетворити на вечірку. Вбудований мікрофон з функцією зниження шумів дає змогу відповісти на дзвінок і всією компанією передати привіт близьким. Сертифікат IP67 гарантує роботу пристрою до 30 хв навіть під водою на глибині до 1 м, а у пилу взагалі не буде жодного шансу. Вистачає на 8 год прослуховування.

Акустична док-станція з радіо і годинником iHome iBT232

Кожен вважає себе в певній мірі пунктуальним, а щоб це було не тільки на словах, а й на ділі в пригоді стане радіогодинник iHome iBT232 з двома будильниками, завдяки яким можна не тільки вчасно прокинутися, а і вчасно заснути під улюблену радіостанцію. Простий естетичний дизайн, нічого зайвого. Якщо втомилися від радіо, можна прослухати треки з мобільного пристрою завдяки вбудованому Bluetooth і навіть використовувати станцію як гарнітуру. Є можливість заряджання смартфону від док-станції за допомогою USB-порту силою струму в 1 А.

Бездротова акустична система iHome iBT85

Потокове передавання музики за допомогою бездротового з’єднання з будь-яким пристроєм по Bluetooth. Насолоджуйтесь музикою, не пропускаючи дзвінок.

Aux-in jack для відтворення звуку з будь-якого пристрою з рознімом для навушників. Два стереодрайвери для багатих, детальних звуків. Режим зміни кольору для забавних, казкових колірних ефектів, якими можна керувати за допомогою безкоштовного додатка. Працює на внутрішньому акумуляторі, заряджається за допомогою USB-зарядного кабелю. USB-порт для заряджання мобільних пристроїв.

Акустична док-станція з радіо і годинником iHome iBTW23

Годинник приверне увагу поціновувачів пристроїв класичного виконання. «Простота – товариш геніальності» – цей вислів добре характеризує iBTW23, як у дизайні, так і в керуванні. У пристрої використані якісні сертифіковані матеріали, завдяки чому маємо вражаюче звучання високих, середніх і навіть низьких частот. Одне з особливих нововведень – бездротове заряджання телефону прямо від станції, головне, щоб смартфон підтримував технологію Qi – жодних адаптерів або кабелів не знадобиться.

Бездротові навушники iHome iB88

Навушники з деталізованим якісним звучанням та підвищеними басами, щей без зайвих кабелів. Прослуховувати музику можна навідстані понад 30м від телефону, неймовірна мобільність. Сподобаються користувачам,що займаються спортом, бездротовий зв’язок утакому випадку є необхідністю, а в перервах завдяки вбудованому мікрофону можна поспілкуватися з тренером або коханою людиною. iHome iB88 має сертифікат iP65, тож дощ чи надмірний пил намайданчику незашкодять пристрою. Стане у пригоді в поїздках, адже акумулятора вистачає на 18 год безперервної роботи. Приємним плюсом є компактність навушників у складеному вигляді.

Док-станція з радіо і годинником iHome iBTN350

Шестиватовий сигнал будильника змусить прокинутися навіть мешканців сусідніх будинків, нехай також встають і виходять напробіжку. Це не всі плюси цього монстра ранку, вбивці сну, який примусить будь-кого натиснути кнопку off. Крім того, пристрій має бездротову зарядку Qi, тож тепер можна одночасно підзарядити смартфон і слухати улюблену музику без жодного кабелю, а для швидкої синхронізації можна скористатися NFC.

Акустична док-станція з Lightning iHome iPL24

Кращий помічник на роботі, можна не тільки музику послухати чи радіо, а й iPhone підзарядити – для цього передбачено конектор Lightning. Крім цього, можна одночасно підзарядити інші девайси за допомогою USB.

До того ж є функція двох будильників, яка синхронізується зі смартфоном, що допоможе не тільки не пропустити важливу зустріч, а й закінчити її вчасно. Акустика має приємне звучання баса і, що не менш важливо, дуже компактні розміри.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів