Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO MO-G740W:
Основні параметри
Повний список параметрів
Об`єм 20 л
Потужність 700 Вт
Рівнів потужності 5
Внутрішнє покриття емаль
Управління механічне
Колір білий
Вага 10.1 кг
Габарити ( ВxШxГ ) 25.8x43.4x 29.3 см
Основні
Об`єм 20 л
Потужність 700 Вт
Рівнів потужності 5
Внутрішнє покриття емаль
Панель управління
Управління механічне
Таймер
Оснащення
Гриль
Програми
Програми приготування 1
Додатково
Відкриття дверцят Ручка
Підсвічування камери
Звуковий сигнал
Особливості поворотний диск
Напруга 230 В
Частота 50 Гц
Країна виробник Китай
Фізичні
Колір білий
Діаметр піддону 255 мм
Довжина кабеля 105 см
Вага 10.1 кг
Габарити ( ВxШxГ ) 25.8x43.4x 29.3 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 370 мм
Висота 280 мм
Довжина 480 мм
Вага 11.90 кг
Об'єм 0.0497 м3
Мікрохвильова піч білого кольору з грилем та механічним управлінням. Потужність MO-G740W – 700 Вт, є дев’ять рівнів регулювання, а внутрішній обсяг дорівнює 20 л.
немає в наявності
Надійне механічне керування
Для відкриття дверцят є ручка, а для управління – два поворотних перемикача. Один відповідає за потужність та режими, а другий за таймер.

Ardesto – для вашого комфорту!

Ardesto — бренд якісної та надійної побутової техніки. До портфоліо входить велика побутова, дрібна побутова та кухонна техніка, а також кліматичне обладнання.

Завдяки спільній роботі з італійськими інженерами вдалося реалізувати найінноваційніші та сміливі тенденції у світі промислового дизайну. Техніка Ardesto гармонійно доповнить будь-який інтер’єр і пасуватиме до нього.

Виробничі потужності розташовано у Європі, Туреччині та Китаї. Оснащення заводів відповідає світовим стандартам, а вся продукція Ardesto проходить суворий контроль якості та сертифікацію за європейськими й українськими стандартами.

Гарантійне і післягарантійне обслуговування забезпечує широка мережа сертифікованих сервісних центрів, розташованих по всій країні.

Конвектор електричний

Під час виготовлення моделі використано закритий німецький нагрівальний елемент та високоточний італійський біметалевий термостат. Відсутність рухомих деталей і продумана конструкція забезпечують безшумну роботу нагрівача.

Клас захисту IP24/ IP20 робить можливим використання приладу навіть у ванній кімнаті, адже конвектор захищено від контакту з внутрішніми компонентами, бризок води та підвищеної вологості. За мінімальних витрат електроенергії нагрівач може підтримувати температуру повітря у межах від +5 до –7 °C (режим Anti Frost). Механічне керування здійснюється за допомогою клавіші ввімкнення й обертального регулятора потужності. Конвектор можна розмістити як на стіні, так і на підлозі.

CH-1500MOW

CH-1500MCW

Площа обігріву: 15 м2

Розміри (в×ш×г): 45×60×11 см

CH-2000MOW

CH-2000MCW

Площа обігріву: 20 м2

Розміри (в×ш×г): 45×74×11 см

Однокамерні холодильники

Компактні холодильники Ardesto DF90 із загальним об’ємом 93 л. Мають вбудовану 9 л морозильну камеру та відповідають найвищому класу енергозбереження А+. Завдяки габаритам холодильники оптимально розмістяться в офісі та невеличких квартирах.

Перевага компактних холодильників — в ергономічно організованому внутрішньому просторі: вони легко вміщають пляшки, високі каструлі та габаритні продукти.

Розміри: (в × ш × г) 85 × 48 × 45 см

Двокамерні холодильники з нижньою морозильною камерою

Великі двокамерні холодильники Ardesto обладнано холодильною камерою та морозильним відділом. Внутрішній простір холодильника ергономічно поділено, аби вмістити різногабаритні продукти та посуд.

Усі холодильники Ardesto обладнано фреш-зоною для тривалого зберігання продуктів. Фреш-зона — це окреме відділення у холодильній камері, де температура повітря наближена до 0°C. За таких умов свіжі овочі, фрукти, зелень, м’ясо і риба зберігаються свіжими та поживними якнайдовше.

DNF-320W

Камера/морозильник: 225/95 л

Висота: 185 см

DNF-D338X

Камера/морозильник: 243/95 л

Висота: 195 см

DDF-273X

Камера/морозильник: 205/68 л

Висота: 176 см

DDF-312X DDF-312W

Камера/морозильник: 223/89 л

Висота: 185 см

Мікрохвильові печі

Функціональні та компактні печі Ardesto можуть стати незамінним помічником на кухні. Потужності мікрохвильового випромінювання 700 Вт цілком достатньо, щоб швидко розігріти їжу. За допомогою механічного чи електронного керування можна обрати один з кількох рівнів потужності. Зручною функцією обох моделей є «Авторозморожування».

Помістіть заморожену рибу чи м’ясо в піч і за лічені хвилини кухонний прилад розморозить продукти. Внутрішня частина камери з протипригарним покриттям, тому легке очищення мікрохвильової печі гарантовано. Крім того, у моделі з електронним керуванням є зручна функція блокування від дітей.

MO-S720W

Механічна

MO-G740W

Механічна

GO-E725S

Електронна

GO-S725W

Механічна

MO-S730W

Електронна

MO-G730S

Електронна

Електричні чайники

Внутрішню частину чайника виготовлено з нержавію­чої сталі. Завдяки опції підтримання температури на одному з трьох рівнів — 40°C, 60°C чи 80°C — модель заощаджує електроенергію, а через потужність у 1 800 Вт не виникне перевантаження мережі. Аби використання приладу було комфортним, розробники додали LED-дисплей і сенсорне керування.

Завдяки технології Cool Touch з подвійними стінками за годину температура знижується лише на 20°C. Також прилад має корисну функцію — автоматичне вимикання за відсутності води у чайнику. Модель наявна у чотирьох кольорах. Об’єм: 1,7 л.

Розміри (в × ш × г): 27,3 × 16,5 × 16,5 см

Автоматичні пральні машини з фронтальним завантаженням

Дві моделі з вбудованим дисплеєм та дизайнер­ським ілюмінатором чорного кольору BLACK MARS (WMS-6115W) та білого кольору (WMS-6109W).

Обидві розраховано на завантаження 6 кг білизни. Передбачено 12 програм прання для різних типів тканини і ступеня забруднення: Бавовна, Економ, Спортивний одяг, Білизна, Вовна, Пухові вироби, Мікс, Синтетика, Дитячий одяг, Швидке прання за 15 хвилин, Полоскання і віджимання, Віджим. WMS-6118W має LED-індикацію, ілюмінатор білого кольору і сім режимів прання для різних типів тканини і ступеня забруднення.

У всіх трьох моделях: вибір температури води — 20°C, 40°C, 60°C, 90°C; наявні режими відкладеного прання, очищення та стерилізації барабана, а також функція блокування від дітей. Максимальна швидкість віджимання досягає 1 000 обертів на хвилину, а клас енергозбереження — A++.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів