eKids iHome MARVEL Captain America, Wireless

SKU: VI-B72CA.11MV7
Previous
Next
Technical characteristics eKids iHome MARVEL Captain America, Wireless:
Main features
Full list of features
Additionally Microphone
Backlight
Handsfree (speakerphone)
Inputs Micro USB
Colour blue
white
red
Dimensions ( HxWxD ) 140х155х75 mm
Main
Type Portable speaker
Capability
Additionally Microphone
Backlight
Handsfree (speakerphone)
Wireless interfaces Bluetooth
Interfaces
Inputs Micro USB
Powered
Powered by USB-port
Physical
Equipment USB cable
Colour blue
white
red
Dimensions ( HxWxD ) 140х155х75 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 120 mm
Height 210 mm
Length 230 mm
Weight 0.65 kg
Volume 0.0058 m3
Optional: Microphone, Backlight, Handsfree (speakerphone); Inputs: Micro USB; Color: blue, white, red; Dimensions (HxWxD): 140х155х75;
out of stock
Нові відчуття звуку із супергероями Marvel

Ера супергероїв настала – вони поруч. Деякі готові зняти маску та постати перед людством, інші бажають залишатися у тіні свого костюма. Проте об’єднує їх бажання зробити світ кращим. Відважні герої Marvel ладні пожертвувати усім, аби врятувати та захистити. Разом вони – непереможна команда, але кожен із них – окрема особистість.

Вони – мрія мільйонів, і кожен хоч раз уявляв себе у ролі того чи іншого героя. Команда eKids розділяє мрії фанатів, тому створила унікальну серію аксесуарів із героями Marvel. Відтепер у кожного є можливість стати частиною зіркової команди!

Навушники «Залізна Людина»

«Комфорт та технології» – девіз Тоні Старка, тому прогресивним та стильним особливо пасуватиме модель із зображенням Залізної Людини. eKids, ніби Джарвіс, дбає про повноту та м’якість звуку, і дарує комфорт за допомогою м’яких амбушур та наголів’ю, яке, звісно ж, регулюється. Так само як костюм вирізняв Тоні Старка поміж усіх героїв, навушники допоможуть вирізнятися з натовпу.

Навушники «Людина-павук»

З таким аксесуаром не треба ані укусів павуків, ані жахливих трагедій. Дизайн робить їх власника особливим. Модель незвичайна, оскільки в неї не лише функція регулювання гучності, а і спеціальний перемикач, чого немає в інших моделях. Перемикач знаходиться на лівій чаші і має три режими гучності: низький, середній та високий. Можна налаштувати бажаний рівень і не турбуватися про гучні звуки, що псують слух. А надійний, мов павутиння, дріт продовжить життя навушників. До того ж, хто не знає емблеми людини-павука, яка зображена на чашах нової моделі?

Навушники «Месники»

Уперед до подвигів закликають Залізна людина та Капітан Америка. Супергеройські навушники розроблено спеціально для командних гравців. Аксесуар біло-синього кольору з регульованим м’яким наголів’ям та міцним дротом. Надійно під’єднаний до чаш дріт забезпечить довге життя аксесуарів, щоб у вирішальний момент герой був на зв’язку. Про приналежність до зіркової команди свідчить фірмова емблема. Дизайн, що прийшовся б до душі багатію Старку, та надійність, яку оцінив би відважний боєць Роджерс, – результат командної праці eKids.

Навушники «Капітан Америка»

Навушники із зображенням славнозвісного героя, ніби щит із вібраніума, захищають звук від сторонніх шумів, залишаючи його чистим. Проте Капітан не впорався б без допоміжних засобів, тому в модель додано маленького помічника, який знаходиться на дроті. Пристрій складається з кнопок та вбудованого мікрофона і допомагає перемикати, зупиняти або запускати музику, відповідати на дзвінки або утримувати їх, а також підтримує голосові команди. Конструкція зручна, як костюм для Роджерса.

Акустична система «Капітан Америка»

Можна лише уявити гордість фаната, у кімнаті якого стоїть усім знайомий сріблясто-червоний щит зі срібною зіркою на синьому фоні посередині. Щит здатен не тільки надихати своїм виглядом, але і програвати музику з будь-якого девайсу з технологією Bluetooth. Розмістити головний атрибут Капітана можна де завгодно, адже пристрій не має дротів, і навіть у радіусі 10 м система все ще буде вловлювати сигнал. У моделі є мікрофон, щоб відповідати на дзвінки, не від’єднуючись від системи, бо функціональність – головний критерій оцінки Стіва. Та головна фішка щита – його зірка, яка засвітиться як тільки система буде ввімкнена. Отримати шанс заволодіти славнозвісним щитом і «запалити» зірку – заповітна мрія прихильників Marvel.

Акустична система «Залізна Людина»

Яскравий червоно-золотий шолом Залізної Людини прикрасить та зробить оригінальною будь-яку оселю. Активувати суперкостюм можна дистанційно, навіть з іншої кімнати. Функціональна та зручна система не має дротів та вловлює сигнал завдяки Bluetooth. У Залізної Людини буквально палають очі від насиченості та потужності звуку, який вона здатна продукувати у ввімкненому режимі. Вбудований мікрофон для приймання викликів робить яскраву новинку ще привабливішою. До того ж, система здатна довго працювати завдяки літій-іонній батареї. Чи це не фантастично?

Акустична система «Людина-павук»

Бюст героя, основним акцентом якого є очі, виглядає ніби справжній. Відвертий та щирий Пітер зробив маску, яка дає змогу зрозуміти, що відчуває супергерой у певний момент. Окрім того, що у разі ввімкнення пристрою, у людини-павука світяться очі, вони ще й мають різні вирази. Така функція ніби оживляє систему і перетворює звичайний перегляд фільму на справжнє дійство. Бюст можна поставити на будь-яке місце завдяки бездротовості і Bluetooth. Акустична система «Людина-павук» дає змогу приймати виклики і має потужну батарею для тривалого використання. Тож, власникам такої незвичайної акустичної системи залишається насолоджуватися потужним звуком та цікавим його відтворенням, а про інше подбає людина-павук.

Menu
Products catalog
Products catalog