eKids Disney, Star Wars, Kid-friendly volume

код товару: SW-136.11XV8
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики eKids Disney, Star Wars, Kid-friendly volume:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
для дітей
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.03 м
Колір білий
чорний
помаранчевий
з малюнком
Основні
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
для дітей
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.03 м
Технічні
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Додатково
Особливості регульоване наголов'я
оснащені обмежувачем максимальної гучності
Фізичні
Колір білий
чорний
помаранчевий
з малюнком
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 180 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0016 м3
Серед прихильників космічної саги «Зоряні війни» також є малеча, адже усі дітлахи обожнюють пригоди та фантастичні історії. Саме для них компанія eKids випустила навушники, стилізовані під тематику фільму. Навушники білого кольору, з помаранчевими елементами для тих, хто надає перевагу світлій стороні. Підходять як хлопчикам, так і дівчатам. На чашах зображені роботи-астродроїди з космічної саги – R2-D2 та BB-8, а на дужках елегантний символ – Альянс Повстанців. Тож, дитина завжди зможе брати з собою своїх улюблених героїв. Навушники зручно сидять, а довжина дужки регулюється за бажанням. Матеріали наголів’я та амбушур надзвичайно м’які. Під’єднати навушники можна до комп’ютера, телефона або плеєра за допомогою кабелю з роз’ємом 3,5 мм.
немає в наявності
Поринь у всесвiт Star Wars

Легендарну історію ще не завершено. Боротьба триває і набирає обертів. Вона не припиниться, доки живий останній джедай. Імперія чи республіка? Покора чи опір? Добро чи зло? Фантастична сага вчить робити вибір та приймати наслідки. Здавалось, останню надію втрачено, Люк безслідно зник з наміром зректися і позбутися сили, проте запалала нова зірка, і вона не збирається здаватися. І знов на зоряному горизонті точиться війна між дітьми та батьками. Онук великого лорда Вейдера має намір воскресити справу свого діда та зайняти його місце, але чи вдасться йому?

Попереду неочікувані повороти, визначні двобої та космічні битви, і найкраще вони звучатимуть у нових навушниках та акустичних системах eKids. Тематична лінійка Star Wars вражає дизайном та індивідуальністю і робить перегляд улюбленої саги особливим. Тож нехай прибуде з ними сила!

Бездротова акустична система «Зоряний винищувач»

Потужний звук із найпотужнішим крейсером у всесвіті. Систему трикутної форми розміщено на прозорій підставці. На задній частині установки є динамік. Модель має безліч палубних віконець на різних рівнях, які світяться, сигналізуючи про повну боєздатність музичного крейсеру. Під’єднатись до системи можна за допомогою Bluetooth, а дроти сховати у шухляду – з такою машиною вони не знадобляться.

Бездротова акустична система «Сокіл Тисячоліття»

Зменшена, точно відтворена модель корабля-легенди у світлих тонах, стоїть на надійній прозорій підставці, створюючи враження, ніби судно і справді летить. У задній частині корпусу є двигун, який починає світитися, щойно вмикається система. Модель зручна, адже не має дротів і підключається за допомогою Bluetooth, сигнал якого здатна вловити на відстані до 30 світлових кроків. Тож вперед до нових пригод із найшвидшим кораблем у галактиці.

Радіогодинник «Сокіл Тисячоліття»

Будильник заграє і сила пробудиться, та ще і під головну музичну тему «Зоряних війн». Таке пробудження буде дійсно фантастичним. Славнозвісний зореліт здатен не тільки вказувати час та допомагати прокинутись, а ще і підключатися до улюблених FM-хвиль. Корабель стоїть на прозорій підставці, яка не займає багато місця, проте має стійку конструкцію. А підсвічування, яке розташоване у задній частині моделі, додає годиннику реалістичності. Такий годинник-корабель стане стильною окрасою кімнати та справжнім багатофункціональним гаджетом. Хан Соло нізащо б не розлучився з цим девайсом.

Бездротова акустична система «Воїн-штурмовик»

Все ще бентежать думки про темний бік? Ця модель остаточно переконає зробити вибір на користь «темної» сили. На вигляд звичайний імперський воїн, насправді функціональна акустична система з потужним звуком. Бюст популярного воїна-клона розміщено на пласкій широкій підставці чорного кольору, що робить конструкцію стійкою. Штурмовик здатен приймати виклики та відповідати за допомогою вбудованого мікрофона і технології Bluetooth. Підзарядити воїна можна кабелем, причому коли це знадобиться покаже індикатор. Тож чинити опір немає сенсу!

Навушники у стилі імперії

Ворожі винищувачі готові до атаки, повідомляє eKids. Яскравий агресивний дизайн у чорному та червоному кольорах із сірими деталями, виконаний якраз у стилі імперії. Особливо привертає увагу наголів’я, на якому зображені винищувачі, що оточили напис Star Wars. Завдяки розташованому на дроті мікрофону можна викликати підмогу чи повідомляти про підбиті об’єкти, а також змінювати гучність. Навушники eKids Star Wars занадто спокусливі, аби не перейти на темний бік.

Навушники з улюбленими дроїдами

Круті світло-жовті навушники стануть гарним доповненням до стилю будь-кого. Модель виконано в білому кольорі з яскравими жовтими елементами. Амбушури, дріт та внутрішня поверхня наголів’я – чорного кольору і тому створюють контраст з основною конструкцією. На чашах зображено дрої­дів, що були невід’ємними супутниками головних героїв у всіх зоряних пригодах. Такі навушники обов’язково привернуть увагу, отож жоден фанат саги не залишиться байдужим до фантастичних аксесуарів.

Навушники з фантастичним зорельотом

Рухатися зі швидкістю звуку у нових навушниках eKids. Головна особливість моделі – 3D-зображення фантастичного зорельоту на чашах навушників. Стильне кольорове рішення та унікальний дизайн викличуть захоплення у присутніх. Без сумніву, цей аксесуар стане улюбленою річчю. Регульоване наголів’я та амбушури виконані у чорному кольорі з якісного матеріалу, а дріт міцно прикріплений до чаші та має стандартний 3,5-міліметровий штекер. Отже, уперед у музичний всесвіт до нових, незвіданих галактик.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів