Playseat Крісло з кріпленням для руля Challenge [RC.00002]

SKU: RC.00002
Previous
Next
Technical characteristics Playseat Крісло з кріпленням для руля Challenge [RC.00002]:
Main features
Full list of features
Type gaming chair
Adjustments many adjustments
Upholstery alcantara
Assembled dimensions 136x54x96 cm
Maximum load 122 kg
Colour black
Key Features
Type gaming chair
Compatibility compatible with all Logitech wheels
compatible with all Thrustmaster wheels
compatible with all other wheels
Adjustments many adjustments
Upholstery alcantara
Features fastening of rudder and pedals
folding
patented unique design
Physical
Assembled dimensions 136x54x96 cm
Box dimensions 80x60x20 cm
Maximum load 122 kg
Colour black
Weight 9 kg
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 800 mm
Height 200 mm
Length 590 mm
Weight 12.38 kg
Volume 0.0944 m3
Type: gaming chair; Adjustments: many adjustments; Upholstery: alcantara; Colour : black.
out of stock
Нова ігрова ера PlayStation

Згідно з дослідженням Pew Research BofAML 51% чоловіків своїм хобі називають відеоігри. Наприклад, для міленіалів – це спосіб життя, багато хто з них взагалі виріс на іграх, особливо на консольних. Так, згідно з дослідженням у 63% представників цього покоління є консолі.

Ринок ігрової індустрії в США оцінено в 2017 році в $ 100 млрд. По Україні точних цифр немає, але, безсумнівно, ця сфера зростає дуже швидко.

Серед ігор гідне місце відвоювали гоночні симулятори. А точніше, симрейсинг.

Для повного занурення, не кажучи вже про участь у змаганнях, знадобиться «робоче місце»: аналог гоночного крісла; кермо з базою; педальний блок (дво-, а краще трипедальний); ручник (ручне гальмо).

Майстер із золотими руками і за достатньої кількості вільного часу може зробити ігрове крісло самостійно. Але далеко не факт, що воно буде комфортним, компактним і стильним.

Експерти рекомендують користуватися послугами професіоналів. Один із кращих варіантів «кокпітів» (англ. cockpit – арена для півнячих боїв, кабіна гонщика) на ринку – Playseat Challenge. Наразі пропонується дві його моделі у синьому або чорному кольорах.

Ці крісла стануть корисними для усіх любителів гонок, які хочуть максимально зануритися у світ гоночних змагань. Playseat Challenge у поєднанні з ігровим кермом та педалями дає змогу покращити навички водія. Можна випробувати себе, граючи «з комп’ютером», друзями, а потім – змагатися з гравцями з усього інтернету.

Кокпіт для переможця

Особливості конструкції

Крісла обладнано міцною і стабільною металевою рамою. Завдяки повністю регульованій конструкції можна виставляти потрібну висоту, довжину та глибину для кожного гравця.

Моделі Challenge створено для використання і дорослими, і дітьми, і підлітками. А налаштування займає всього декілька секунд.

Комплектація

Крісло постачають разом із ключем, болтами, знімними наліпками та додатковим паском для фіксації педального блоку на кріслі.

Деталі, які визначають якість

Матеріал оббивки – м’яка алькантара, яку використовують у справжніх гоночних кріслах спорткарів. Приємна на дотик, довговічна, справляє приємне враження.

Окрім того, що розміри крісла можна підлаштовувати під себе, воно має додаткові переваги. Передня частина, на якій кріпиться кермо, відкидається вбік, щоб було зручно сідати/вставати з крісла. Висувна бічна ніжка забезпечує стійкість конструкції, коли на ній встановлене досить нелегке кермо. Нижню частину каркасу крісла оздоблено м’яким матеріа­лом із піногуми, який захищає поверхню підлоги.

Якщо кермо кріпиться до металевої пластини, то педальний блок встановлюється у підніжжі. Для його закріплення у комплекті передбачено пасок на застібках-наліпках. Крісло у складеному вигляді займає мінімум місця, не заважаючи побуту.

Розміри: 136 × 54 × 96 см, вага 19,8 кг.

Важлива перевага – компактність

Playseat Challenge за лічені секунди можна скласти та поставити в кут, комору, шафу тощо. За допомогою двох наліпок його можна легко закріпити на стіні. І ось – вільний простір для сімейних вечерь або зустрічі гостей. Так само швидко крісло можна розкласти і налаштувати знов.

Враження

Спеціальне ігрове крісло Playseat однозначно перетворить кімнату на салон гоночного автомобіля. Завдяки зручній та повністю продуманій конструкції одразу поринаєш у світ швидкості, змагань та перемог. Ідеально підходить для популярних: Gran Turismo, Need for Speed, DiRT, GRID, F1 та багатьох інших.

Переваги кокпіта Playseat Challenge

  • сумісне з усіма кермами та педалями на сучасному ринку (Logitech, Thrustmaster, Microsoft)
  • сумісне з усіма консолями та ПК
  • запатентований дизайн, зокрема кріплень
  • ергономічність, можливість безлічі регулювань
  • висока якість матеріалів, жорсткість конструкції та комфорт
  • міцний, повністю регульований каркас
  • запатентована унікальна складена конструкція (можна зберігати у малогабаритних місцях)
  • рекомендований зріст гонщиків: мінімум 120 см – максимум 220 см
  • рекомендована вага гонщиків: мінімум 20 кг – максимум 122 кг
Menu
Products catalog
Products catalog