Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Іграшкова зброя - Silverlit - Іграшкова зброя Lazer M.A.D. Делюкс набір

Silverlit Іграшкова зброя Lazer M.A.D. Делюкс набір

код товару: LM-86848
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Silverlit Іграшкова зброя Lazer M.A.D. Делюкс набір:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип набір
лазерний бластер
Рекомендований вік від 6 років
Тип боєприпасів невидимі "лазерні" промені
Дальність стрільби 15 м /без модулів
Елементи живлення AAA x 12 шт. /(до комплекту не входять)
Розміри (ВхШхГ) 31 х 7 х 66 см упаковка
Вага 1300 г
Основні
Тип набір
лазерний бластер
Рекомендований вік від 6 років
Тип боєприпасів невидимі "лазерні" промені
Дальність стрільби 15 м /без модулів
Особливості світлові ефекти
звукові ефекти
2 режими гри: змагання і тренування
на груди учаснику кріпиться мішень
індикатори кількості пострілів, які залишилися
має автоматичну систему перезарядки
Додатково
Комплектація бластер /2 шт.
мішень /2 шт.
інструкція
рукоятка
приклад
модуль /15 м
бустер (20 м)
тримач для мішені /2 шт.
Елементи живлення AAA x 12 шт. /(до комплекту не входять)
Матеріал пластик
Розміри (ВхШхГ) 31 х 7 х 66 см упаковка
Вага 1300 г
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 300 мм
Довжина 650 мм
Вага 1.35 кг
Об'єм 0.0117 м3
Тип: набір, лазерний бластер; Вікова група: від 6 років; Тип боєприпасів: невидимі "лазерні" промені; Елементи живлення: AAA x 12 шт.; Матеріал: пластик.
немає в наявності
Лазерні бої із Silverlit Lazer M.A.D.

Лазертаг або лазерний бій – захоплююча командна гра для двох і більше гравців, в яку можна грати практично будь-де (вдома, на вулиці, у великому приміщенні тощо). Мета гри полягає в ураженні безпечними «електронними» пострілами спеціальних інтерактивних мішеней. Потрапляння пострілу у ціль зараховується, якщо лазерний промінь зі зброї одного бійця потрапить на сенсори мішені, закріпленої на одязі або амуніції іншого бійця-супротивника.

Silverlit Lazer M.A.D. – очікувана новинка для багатьох, тому що нова технологія втілює високотехнологічну лазерну гру в реальному житті, створює справжню лазерну арену вдома. З бластерами Silverlit Lazer M.A.D. можна грати як всередині приміщень, так і зовні, вдень або вночі. Любителі гострих відчуттів можуть вразити супротивників на відстані понад 50 м, у той час як бронежилет захищатиме від ураження електронними набоями-променями.

Laser M.A.D. з успіхом замінює широко відомі ігри пейнтбол, страйкбол, але менш вимоглива до амуніції (жодних окулярів і масок, фарби) і досконаліша щодо імітації пострілу. Також завдяки універсальності бластерів Laser M.A.D. можна проводити ігри і тренування як на відкритій місцевості, так і в закритих приміщеннях.

Залежно від комплектації набору Бластери Lazer MAD мають різну дальність та спроможність вразити ціль: від 15 м; до 30 м та навіть до 50 м.

Завжди можна придбати додаткову частину для вдосконалення та підвищення бойових характеристик початкових моделей.

Бластери Lazer M.A.D. працюють у двох режимах: бойові дії та тренувальні операції.

Під час бою кілька гравців можуть використовувати різноманітні прискорювачі і аксесуари, а головна мета полягає в тому, аби поцілити всіх ворогів та врешті виграти.

У режимі навчання (тренування) гравці встановлюють мішені в узгоджене місце, фіксують їх для зручності, чи навпаки створюють умови їхнього руху (підвішують, розгойдують тощо), практикують навички та вдосконалюють точність пострілів.

Особливості Silverlit Lazer M.A.D.

  • Понад 10 видів тактичних комбінацій. Кожен із бластерів володіє унікальними звуковими ефектами і дальністю стрільби. Жодних збігів
  • Велика дальність ураження цілі (до 50 м)
  • Висока якість, міцні деталі
  • Максимальна безпека, для стрільби не потрібні патрони
  • Сумісний з іншими комплектами цього виробника
  • Немає обмеження за кількістю дійових осіб
  • Зручні розміри для ведення активного бою

Набір «Супербластер»

Набір «Супербластер» збільшує дальність пострілу на 15 м. А також вмикає режим автоматичної безперервної лазерної стрільби. Гра супроводжується реалістичними звуковими ефектами.

«Тренувальний набір»

Вдосконалюйте точність пострілів за допомогою «Тренувального набору». Бластер працює у двох ігрових режимах: битва і навчання. Мішені встановлюються за бажанням на стіні, інших предметах, фіксовано чи рухомо, високо чи низько, імітуючи таким чином різні умови бою та дальність. Навчання можливе з повною імітацією бою водночас з кількома гравцями. Для цього треба закріпити мішень на бійці й уникати ворожих пострілів інших бійців. Набір можна об’єднати з іншими аксесуарами Lazer M.A.D. аби надати додаткових можливостей, зокрема збільшити потужність і дальність пострілів, вдосконалити зовнішній вигляд, отримати більшу ергономічність зброї та вразити суперника потенційними можливостями лише зовнішнім виглядом власної зброї.

«Снайперський набір»

Вдосконалюйте основний бластер «Снайперським набором». З ним можна зробити більше комбінацій для гри з модулями для збільшення дальності стрільби та більшої потужності.

«Бронежилет»

З ним дитина відчуватиме себе одним із бійців спецпідрозділу. Спеціальними ремінцями можна налаштувати та закріпити на бронежилеті і носити із собою зброю.

«Стартовий набір»

Увійдіть на арену і киньте виклик друзям за допомогою стартового набору Lazer M.A.D. Пістолет має звуковий перемикач, тригер зі спеціальним ефектом, світлові ефекти, гучномовець і селекторний перемикач A/B. Дальність стрільби – 15 м. Бластер можна об’єднувати з іншими лінійними аксесуарами Lazer M.A.D, щоб створити супербластер, і збільшити дальність стрільби до 50 м.

«Делюкс набір»

За допомогою Silverlit Lazer M.A.D. «Делюкс набір» гравці отримають новий вищий рівень ведення бою. Головна перевага набору — модуль 15 м, який є у комплекті і відповідно збільшить дальність пострілів аж до 50 м.

«Подвійний набір»

«Подвійний набір» Laser M.A.D. з двома бластерами призначено для екіпіровки двох гравців. З двома бластерами можна влаштувати справжній бій. Діапазон стрільби – 15 м. Бластери мають автоматичну систему перезарядки та реалістичні звукові ефекти лазерної стрілянини. Два режими гри: битва або тренування.

«Набір мішеней»

«Набір мішеней» для поцілювання/ураження зі світловими та звуковими ефектами мішеней. Використовується як додатковий аксесуар для тренування або для потреб збільшення кількості учасників бою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів