Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Іграшкова зброя - Silverlit - Іграшкова зброя Lazer M.A.D. Набір Супер бластер

Silverlit Іграшкова зброя Lazer M.A.D. Набір Супер бластер

код товару: LM-86850
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Silverlit Іграшкова зброя Lazer M.A.D. Набір Супер бластер:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип набір розширення / аксесуари
Рекомендований вік від 6 років
Дальність стрільби 15 м
Розміри (ВхШхГ) 30.5х19х6.5 см упаковка
Основні
Тип набір розширення / аксесуари
Рекомендований вік від 6 років
Дальність стрільби 15 м
Особливості збільшує дальність пострілу 15 м
модуль кріпиться до дула бластера
включає режим автоматичної безперервної лазерної стрільби
Додатково
Комплектація рукоятка
модуль
Матеріал пластик
Розміри (ВхШхГ) 30.5х19х6.5 см упаковка
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 190 мм
Довжина 250 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0029 м3
Тип: набір розширення / аксесуари; Вікова група: від 6 років; Матеріал: пластик.
299 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Silverlit Іграшкова зброя Lazer M.A.D. Набір Супер бластер:
Інтернет магазини
Boyz.com.ua
Silverlit Lazer M.A.D Игрушечное оружие Lazer M.A.D. Набор Супер бластер
Comtrading
Игрушечное оружие Silverlit Lazer M.A.D. Набор Супер бластер (модуль, рукоятка) LM-86850
Iphouse.com.ua
Игрушечное оружие Silverlit Lazer M.A.D. Набор Супер бластер (модуль, рукоятка) LM-86850
Medvegonok.com.ua
Лазерний прицел для лазерных боев на увеличение дальности стрельбы 15м, Silverlit Lazer M.A.D
Mekka
Игрушечное оружие Silverlit Lazer M.A.D. Набор cупер бластер (LM-86850)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игрушечное оружие Silverlit Lazer M.A.D. Набор Супер бластер (модуль, рукоятка) (LM-86850)
Лазерні бої із Silverlit Lazer M.A.D.

Лазертаг або лазерний бій – захоплююча командна гра для двох і більше гравців, в яку можна грати практично будь-де (вдома, на вулиці, у великому приміщенні тощо). Мета гри полягає в ураженні безпечними «електронними» пострілами спеціальних інтерактивних мішеней. Потрапляння пострілу у ціль зараховується, якщо лазерний промінь зі зброї одного бійця потрапить на сенсори мішені, закріпленої на одязі або амуніції іншого бійця-супротивника.

Silverlit Lazer M.A.D. – очікувана новинка для багатьох, тому що нова технологія втілює високотехнологічну лазерну гру в реальному житті, створює справжню лазерну арену вдома. З бластерами Silverlit Lazer M.A.D. можна грати як всередині приміщень, так і зовні, вдень або вночі. Любителі гострих відчуттів можуть вразити супротивників на відстані понад 50 м, у той час як бронежилет захищатиме від ураження електронними набоями-променями.

Laser M.A.D. з успіхом замінює широко відомі ігри пейнтбол, страйкбол, але менш вимоглива до амуніції (жодних окулярів і масок, фарби) і досконаліша щодо імітації пострілу. Також завдяки універсальності бластерів Laser M.A.D. можна проводити ігри і тренування як на відкритій місцевості, так і в закритих приміщеннях.

Залежно від комплектації набору Бластери Lazer MAD мають різну дальність та спроможність вразити ціль: від 15 м; до 30 м та навіть до 50 м.

Завжди можна придбати додаткову частину для вдосконалення та підвищення бойових характеристик початкових моделей.

Бластери Lazer M.A.D. працюють у двох режимах: бойові дії та тренувальні операції.

Під час бою кілька гравців можуть використовувати різноманітні прискорювачі і аксесуари, а головна мета полягає в тому, аби поцілити всіх ворогів та врешті виграти.

У режимі навчання (тренування) гравці встановлюють мішені в узгоджене місце, фіксують їх для зручності, чи навпаки створюють умови їхнього руху (підвішують, розгойдують тощо), практикують навички та вдосконалюють точність пострілів.

Особливості Silverlit Lazer M.A.D.

  • Понад 10 видів тактичних комбінацій. Кожен із бластерів володіє унікальними звуковими ефектами і дальністю стрільби. Жодних збігів
  • Велика дальність ураження цілі (до 50 м)
  • Висока якість, міцні деталі
  • Максимальна безпека, для стрільби не потрібні патрони
  • Сумісний з іншими комплектами цього виробника
  • Немає обмеження за кількістю дійових осіб
  • Зручні розміри для ведення активного бою

Набір «Супербластер»

Набір «Супербластер» збільшує дальність пострілу на 15 м. А також вмикає режим автоматичної безперервної лазерної стрільби. Гра супроводжується реалістичними звуковими ефектами.

«Тренувальний набір»

Вдосконалюйте точність пострілів за допомогою «Тренувального набору». Бластер працює у двох ігрових режимах: битва і навчання. Мішені встановлюються за бажанням на стіні, інших предметах, фіксовано чи рухомо, високо чи низько, імітуючи таким чином різні умови бою та дальність. Навчання можливе з повною імітацією бою водночас з кількома гравцями. Для цього треба закріпити мішень на бійці й уникати ворожих пострілів інших бійців. Набір можна об’єднати з іншими аксесуарами Lazer M.A.D. аби надати додаткових можливостей, зокрема збільшити потужність і дальність пострілів, вдосконалити зовнішній вигляд, отримати більшу ергономічність зброї та вразити суперника потенційними можливостями лише зовнішнім виглядом власної зброї.

«Снайперський набір»

Вдосконалюйте основний бластер «Снайперським набором». З ним можна зробити більше комбінацій для гри з модулями для збільшення дальності стрільби та більшої потужності.

«Бронежилет»

З ним дитина відчуватиме себе одним із бійців спецпідрозділу. Спеціальними ремінцями можна налаштувати та закріпити на бронежилеті і носити із собою зброю.

«Стартовий набір»

Увійдіть на арену і киньте виклик друзям за допомогою стартового набору Lazer M.A.D. Пістолет має звуковий перемикач, тригер зі спеціальним ефектом, світлові ефекти, гучномовець і селекторний перемикач A/B. Дальність стрільби – 15 м. Бластер можна об’єднувати з іншими лінійними аксесуарами Lazer M.A.D, щоб створити супербластер, і збільшити дальність стрільби до 50 м.

«Делюкс набір»

За допомогою Silverlit Lazer M.A.D. «Делюкс набір» гравці отримають новий вищий рівень ведення бою. Головна перевага набору — модуль 15 м, який є у комплекті і відповідно збільшить дальність пострілів аж до 50 м.

«Подвійний набір»

«Подвійний набір» Laser M.A.D. з двома бластерами призначено для екіпіровки двох гравців. З двома бластерами можна влаштувати справжній бій. Діапазон стрільби – 15 м. Бластери мають автоматичну систему перезарядки та реалістичні звукові ефекти лазерної стрілянини. Два режими гри: битва або тренування.

«Набір мішеней»

«Набір мішеней» для поцілювання/ураження зі світловими та звуковими ефектами мішеней. Використовується як додатковий аксесуар для тренування або для потреб збільшення кількості учасників бою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів