Silverlit Набор мишеней Lazer M.A.D.

код товара: LM-86851
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Silverlit Набор мишеней Lazer M.A.D.:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип набор расширения / аксессуары
Рекомендованный возраст от 6 лет
Элементы питания AAA x 6 шт. /(в комплект не входят)
Размеры (ВхШхГ) 19 х 6,4 х 30,5 см (упаковка)
Вес 200 г
Основные
Тип набор расширения / аксессуары
Рекомендованный возраст от 6 лет
Особенности световые эффекты
звуковые эффекты
имеет индикатор жизни
используйте набор с бластерами или другими наборами Lazer M.A.D.
можно использовать как ловушку для врагов
Дополнительно
Комплектация мишень /2 шт.
Элементы питания AAA x 6 шт. /(в комплект не входят)
Материал пластик
текстиль
Размеры (ВхШхГ) 19 х 6,4 х 30,5 см (упаковка)
Вес 200 г
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Высота 190 мм
Длина 260 мм
Вес 0.30 кг
Объем 0.0030 м3
Набір двох мішеней для прицілу зі світловими та звуковими ефектами. Аксесуар кріпиться на бронежелет або до тримача мішеней. Кожна мішень працює від 3-х ААА батарейок (не входять у комплект). Мішень має індикатор життя (20 пунктів «життєвого циклу»). Також мішень можна використовувати як пастку для супротивників. Для цього її необхідно розташувати на стіні або столі, щоб налякати їх гучним звуком.
299 грн*
есть в наличии
* Рекомендованная розничная цена
Где купить: Silverlit Набор мишеней Lazer M.A.D.:
Интернет магазины
Boyz.com.ua
Silverlit Lazer M.A.D Набор мишеней Lazer M.A.D.
Comtrading
Набор из 2 мишеней Silverlit Lazer M.A.D. LM-86851
Exe.ua
Игрушечное оружие Silverlit Набор из 2 мишеней Lazer M.A.D. (LM-86851)
Iphouse.com.ua
Набор из 2 мишеней Silverlit Lazer M.A.D. LM-86851
Medvegonok.com.ua
Набор мишеней для лазерных боев, Silverlit Lazer M.A.D
Национальные сети
24 Moyo.ua
Набор из двух мишеней Silverlit Lazer M.A.D. (LM-86851)
Лазерні бої із Silverlit Lazer M.A.D.

Лазертаг або лазерний бій – захоплююча командна гра для двох і більше гравців, в яку можна грати практично будь-де (вдома, на вулиці, у великому приміщенні тощо). Мета гри полягає в ураженні безпечними «електронними» пострілами спеціальних інтерактивних мішеней. Потрапляння пострілу у ціль зараховується, якщо лазерний промінь зі зброї одного бійця потрапить на сенсори мішені, закріпленої на одязі або амуніції іншого бійця-супротивника.

Silverlit Lazer M.A.D. – очікувана новинка для багатьох, тому що нова технологія втілює високотехнологічну лазерну гру в реальному житті, створює справжню лазерну арену вдома. З бластерами Silverlit Lazer M.A.D. можна грати як всередині приміщень, так і зовні, вдень або вночі. Любителі гострих відчуттів можуть вразити супротивників на відстані понад 50 м, у той час як бронежилет захищатиме від ураження електронними набоями-променями.

Laser M.A.D. з успіхом замінює широко відомі ігри пейнтбол, страйкбол, але менш вимоглива до амуніції (жодних окулярів і масок, фарби) і досконаліша щодо імітації пострілу. Також завдяки універсальності бластерів Laser M.A.D. можна проводити ігри і тренування як на відкритій місцевості, так і в закритих приміщеннях.

Залежно від комплектації набору Бластери Lazer MAD мають різну дальність та спроможність вразити ціль: від 15 м; до 30 м та навіть до 50 м.

Завжди можна придбати додаткову частину для вдосконалення та підвищення бойових характеристик початкових моделей.

Бластери Lazer M.A.D. працюють у двох режимах: бойові дії та тренувальні операції.

Під час бою кілька гравців можуть використовувати різноманітні прискорювачі і аксесуари, а головна мета полягає в тому, аби поцілити всіх ворогів та врешті виграти.

У режимі навчання (тренування) гравці встановлюють мішені в узгоджене місце, фіксують їх для зручності, чи навпаки створюють умови їхнього руху (підвішують, розгойдують тощо), практикують навички та вдосконалюють точність пострілів.

Особливості Silverlit Lazer M.A.D.

  • Понад 10 видів тактичних комбінацій. Кожен із бластерів володіє унікальними звуковими ефектами і дальністю стрільби. Жодних збігів
  • Велика дальність ураження цілі (до 50 м)
  • Висока якість, міцні деталі
  • Максимальна безпека, для стрільби не потрібні патрони
  • Сумісний з іншими комплектами цього виробника
  • Немає обмеження за кількістю дійових осіб
  • Зручні розміри для ведення активного бою

Набір «Супербластер»

Набір «Супербластер» збільшує дальність пострілу на 15 м. А також вмикає режим автоматичної безперервної лазерної стрільби. Гра супроводжується реалістичними звуковими ефектами.

«Тренувальний набір»

Вдосконалюйте точність пострілів за допомогою «Тренувального набору». Бластер працює у двох ігрових режимах: битва і навчання. Мішені встановлюються за бажанням на стіні, інших предметах, фіксовано чи рухомо, високо чи низько, імітуючи таким чином різні умови бою та дальність. Навчання можливе з повною імітацією бою водночас з кількома гравцями. Для цього треба закріпити мішень на бійці й уникати ворожих пострілів інших бійців. Набір можна об’єднати з іншими аксесуарами Lazer M.A.D. аби надати додаткових можливостей, зокрема збільшити потужність і дальність пострілів, вдосконалити зовнішній вигляд, отримати більшу ергономічність зброї та вразити суперника потенційними можливостями лише зовнішнім виглядом власної зброї.

«Снайперський набір»

Вдосконалюйте основний бластер «Снайперським набором». З ним можна зробити більше комбінацій для гри з модулями для збільшення дальності стрільби та більшої потужності.

«Бронежилет»

З ним дитина відчуватиме себе одним із бійців спецпідрозділу. Спеціальними ремінцями можна налаштувати та закріпити на бронежилеті і носити із собою зброю.

«Стартовий набір»

Увійдіть на арену і киньте виклик друзям за допомогою стартового набору Lazer M.A.D. Пістолет має звуковий перемикач, тригер зі спеціальним ефектом, світлові ефекти, гучномовець і селекторний перемикач A/B. Дальність стрільби – 15 м. Бластер можна об’єднувати з іншими лінійними аксесуарами Lazer M.A.D, щоб створити супербластер, і збільшити дальність стрільби до 50 м.

«Делюкс набір»

За допомогою Silverlit Lazer M.A.D. «Делюкс набір» гравці отримають новий вищий рівень ведення бою. Головна перевага набору — модуль 15 м, який є у комплекті і відповідно збільшить дальність пострілів аж до 50 м.

«Подвійний набір»

«Подвійний набір» Laser M.A.D. з двома бластерами призначено для екіпіровки двох гравців. З двома бластерами можна влаштувати справжній бій. Діапазон стрільби – 15 м. Бластери мають автоматичну систему перезарядки та реалістичні звукові ефекти лазерної стрілянини. Два режими гри: битва або тренування.

«Набір мішеней»

«Набір мішеней» для поцілювання/ураження зі світловими та звуковими ефектами мішеней. Використовується як додатковий аксесуар для тренування або для потреб збільшення кількості учасників бою.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров