eKids iHome Disney, Cinderella Fashion, Mic

код товару: CN-M48.FX
Технічні характеристики eKids iHome Disney, Cinderella Fashion, Mic:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
для дітей
Підведення кабелю двосторонній
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Колір білий
золотистий
Основні
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
для дітей
Підведення кабелю двосторонній
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Мікрофон
Конструкція мікрофона на дроті
Додатково
Пульт ДУ
Особливості регульоване наголов'я
Фізичні
Колір білий
золотистий
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 200 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.33 кг
Об'єм 0.0028 м3
Тип: дротові; Підвід кабелю: двосторонній; Призначення: гарнітури для ПК, для мобільних пристроїв, для дітей; Конструкція: накладні; Тип кріплення: оголів'я; Колір: білий, золотистий;
немає в наявності
Повне занурення у музичний вир із відомими героями

Казки, фільми, комікси — це великий культурний пласт, призначений іноді для розваги чи задоволення, а іноді для донесення певної інформації.

Супергерої всесвітньо відомих коміксів дуже різні, але всіх об’єднує непереборне бажання нести добро. Вони залишилися на Землі на варті миру та спокою і живуть зовсім поруч. Їхні щоденні пригоди затамовують подих, а пережити вир подій хочеться разом. У багатьох героях діти впізнають себе, інших – захочуть наслідувати. А мати речі, що наближають до улюбленця, – мрія майже кожного.

Вирушити у подорож з улюбленими героями коміксів, де попереду безліч видовищних і неочікуваних подій, можна з новими навушниками й акустичними системами eKids. Усі вони відрізняються повною деталізацією, високою якістю й абсолютною зручністю під час використання.

Навушники Cinderella Fashion

CN-M48.FX

Суперстильні навушники для справжньої Попелюшки. Вирушаючи на бал у казковому королівстві, неодмінно станеться щось дивовижне. Збиратися Попелюшці як завжди допомагала Хрещена Фея, а сюрприз – надзвичайно красиві та практичні накладні навушники серії Disney із м’яким наголів’ям – підготував eKids. Вишуканий дизайн у білому та золотистому кольорах створює антураж чарівного балу.

Навушники Comics Fashion

MV-M48.FX

Герої коміксів вже давно вийшли за межі існування у світі книжок і фільмів. Поступово набираючи популярності та поповнюючи армію прихильників, супергерої зайняли нішу навіть в індустрії моди – так з’явився напрямок Comics Fashion. Ці стилізовані навушники eKids із яскравими зображеннями на амбушурах мають надзвичайно стильний вигляд і є повнорозмірною гарнітурою із двостороннім кабелем підключення.

Навушники Descendants

DI-M52DE.FX

Знамениті герої: чаклунка Малефісента, Зла Королева, Лютелла де Віль, Аврора та Попелюшка, відходять на другий план. Тепер боротьбу розпочинають їхні юні нащадки. В асортименті eKids є тематичні навушники для прихильників історії про маленьких героїв Disney. Вони неодмінно сподобаються усім, хто хоче вирізнятися з натовпу, адже, окрім яскравого дизайну у фіолетовому кольорі, гарнітура ще й має підсвічування.

Навушники Batman

RI-M40BM.FXV7

Темного лицаря Бетмена знають, мабуть, усі. А упізнаваний символ цього відважного, мужнього та справедливого героя коміксів всесвіту DC Comics красується тепер на тематичних навушниках. Гарнітура вирізняється практичним функціоналом: окрім, прослуховування у високій якості, можна відповідати на дзвінки та спілкуватися телефоном.

Навушники Superman

RI-M40SU.FXV7

Імовірно найвідомішим і найпопулярнішим серед усіх героїв коміксів всесвіту DC є Супермен. Ці повнорозмірні навушники створено у традиційних для костюма Супермена червоному та синьому кольорах. Зручне користування робить гарнітуру незамінним аксесуаром на щодень.

Навушники Harry Potter

RI-M40HP.FXV7

Життя у комірчині під сходами, відсутність батьківської турботи – ця неймовірна історія про маленького чаклуна Гаррі вразила багатьох. Однак хлопчина на власному прикладі показав, що труднощі можуть підняти до фантастичних вершин, до світу магії, з вірними друзями та неймовірними пригодами. Навушники «Гаррі Поттер» eKids будуть до вподоби усім, для кого Expecto Patronum – це не просто набір літер.

Навушники Wonder Woman

RI-M40WW.FXV7

Ця фантастична принцеса амазонок з’явилася на екранах нещодавно, проте вже встигла стати прикладом для наслідування. Вона сильна, витривала, справедлива та неймовірно вродлива. Навушники eKids, стилізовані під костюм цієї супергероїні, оригінального дизайну, з фірмовим логотипом диво-жінки та яскравими зірочками всередині амбушурів стануть гарним подарунком для прихильників відважної Діани.

Навушники Justice League

RI-M40JL.FXV7M

Абсолютно різні герої фантастичної команди «Ліги Справедливості» ідеально доповнюють одне одного. Спостерігати за сюжетними лініями їхніх пригод і маленькі, і дорослі будуть з більшим захопленням із тематичними навушниками «Ліга Справедливості». Дротова накладна гарнітура із м’яким регульованим наголів’ям оригінального дизайну створить повне занурення у неймовірні пригоди героїв світу DC.

Навушники Descendants, Wireless

DI-B90DE.FXV7

Покоління легендарних чаклунів опиняється за магічним захисним бар’єром, а юні нащадки розпочинають власну боротьбу. Фантастичний пригодницький фільм «Нащадки» Disney захопив мільйони дітей в усьому світі. Усі прихильники магії та чаклунства тепер мають тематичні навушники. Яскрава гарнітура фіолетового кольору з рожевими та золотистими елементами, а також логотип фільму посеред амбушур з обох боків одразу привернуть увагу. Час роботи акумулятора 12 год. Ємність Li-ion батареї 350 мАгод.

Акустична система Death Star LI-B18.FXV7Y

Зоряні війни – легендарна сага про космічні пригоди, що назавжди зайняла своє місце в історії світового кінематографу. Серія тематичних акустичних систем eKids вражає своєю деталізацією. Відтепер бойова космічна станція Галактичної імперії «Зірка Смерті», що відтворює улюблені пісні з ефектним підсвічуванням, може стати родзинкою будь-якого інтер’єру для кожного охочого. Заряджають її за допомогою USB-кабелю, який входить до комплекту.

  • Бездротові комунікації: Bluetooth
  • Живлення: акумулятор
  • Додатково: підсвічування

Набір іграшкової зброї

Transformers TF-502PR.EXV7

Ці космічні роботи прибули на Землю, аби захищати людство. Серед них – Бамблбі – один із найдобріших автоботів зі всесвіту Трансформерів. Саме у його оригінальних кольорах – сірому та жовтому – виконано набір іграшкової амуніції eKids «Трансформери». Автобот належить до найдрібніших трансформерів, проте, не зважаючи на невелику силу, зоряний герой підкорив фанатів своїм розумом і хитрістю. Бамблбі краще за інших автоботів ладнає з людьми, а особливо з дітьми та підлітками. Маленькі прихильники цього фантастичного трансформера напевне оцінять набір тематичної іграшкової зброї eKids. Оригінальні іграшки мають звукові ефекти, що працюють завдяки 2 АА батарейкам (входять до комплекту).

  • Вік від 3-х років
  • Елементи живлення 2 × AA

Optimus Prime TF-502BB.EXV7

Оптімус Прайм – лідер Автоботів з планети Кібертрон – мужній, хоробрий і милосердний. Він надзвичайно справедливий та присвятив себе захисту усього живого, зокрема, мешканців Землі. Протистояти своєму головному супернику йому допомагав потужний Зоряний меч. Стати схожим на улюбленого героя дітлахи зможуть з набором іграшкової зброї «Трансформери» eKids, до якого входить фірмовий меч і щит Оптімуса Прайма, які мають звукові та світлові ефекти. Батарейки – у комплекті.

  • Вік від 3-х років
  • Особливості: світлові ефекти, еластичний ремінець для фіксації (на щиті)
  • Елементи живлення: 3 × AA, 2 × AA
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів