Fun Promotion Магічні кільця з джгутом

код товару: FUN-ST-12PDQ-BB-UK
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fun Promotion Магічні кільця з джгутом:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Магічні кільця /cо жгутом
Іграшка для фокусів
Стать хлопчик
дівчинка
Тема фокуси
Вікова група 3+
Матеріал метал
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Магічні кільця /cо жгутом
Іграшка для фокусів
Стать хлопчик
дівчинка
Тема фокуси
Вікова група 3+
В комплекті спеціальний джгут
"магічні" кільця
Фізичні
Матеріал метал
Розмір 13 см (діаметр)
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 200 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0005 м3
Іноді, створити фокус власноруч - набагато простіше, ніж здається. Завдяки набору магічних кілець від бренда Fun Promotion, ви зможете показувати захоплюючі фокуси самостійно. Тактильна іграшка, що ковзає на руках, обертаючись навколо своєї осі одночасно, створює захопливу ілюзію. Цей простий фокус, ніби магніт, притягує увагу до себе і від нього неможливо відірвати очі. Окрім того, у наборі є спеціальний джгут, завдяки якому можна створити ефект «левітуючої» іграшки. Магічні кільця виготовлені з міцної металевої стрічки. Гра кільцями «Swingy Thingy» від Fun Promotion – легка та весела магія вашими руками. Діаметр кілець – 13 см. Рекомендований вік : 3+
230 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Fun Promotion Магічні кільця з джгутом:
Інтернет магазини
Boyz.com.ua
Fun Promotion Магические кольца со жгутом
Comtrading
Магические кольца со жгутом Fun Promotion
Exe.ua
Магічні кільця зі жгутом Fun Promotion (FUN-ST-12PDQ-BB-UK)
Iphouse.com.ua
Магические кольца со жгутом Fun Promotion
Mekka
Магические кольца со жгутом Fun Promotion (FUN-ST-12PDQ-BB-UK)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Магические кольца со жгутом Fun Promotion (FUN-ST-12PDQ-BB-UK)
Відчути себе справжнім фокусником

Нідерландську компанію Fun Promotion засновано у 1978 році. Бренд відроджує оригінальні забавки з минулого, повністю адаптуючи їх відповідно до сучасного стилю, дизайну й останніх стандартів щодо безпеки іграшок. На сьогодні продукцію Fun Promotion продають у понад 30-ти країнах.

Фокуси завжди захоплюють, дивують і приваблюють усіх, адже скільки б років не було людині вона вірить у дива.

Вони дають можливість доторкнутися до чогось незрозумілого та чарівного. Більшість дітей, побачивши фокус, захоче повторити його. Для цього стануть у пригоді іграшки Fun Promotion.

В асортименті Fun Promotion різноманітні іграшки, аби зробити дозвілля веселим і різноманітним.

Диво-стік FUN-HSMAX-36CDU-UK

Уже багато років поспіль диво-стік привертає до себе увагу як незвичайна іграшка, а процес гри захоплює настільки, що зупинитися неможливо. Що ж це – міраж, ілюзія, фокус, оптичний експеримент?

Це іграшка на кольоровій паличці, яка імітує мильну бульбашку та приймає різноманітні форми – сніговика, квітки, банта. Для того, щоб бульбашка «танцювала», змінюючись, достатньо лише крутити паличку. Провести з друзями дозвілля, влаштувати яскраве шоу мильних бульбашок, відчуваючи себе справжнім ілюзіоністом, легко. Іграшка буде до вподоби як хлопчикам, так і ­дівчаткам.

Світлячки-фокусники Bright Bugz FUN-BBVL-48CDU-UK

Магічні світлячки Fun Promotion принесуть магію у будні. Неймовірно: можна покласти вогник до одної кишені й одразу вийняти його з іншої. Цих світлячків можна пропускати крізь будь-які частини тіла або предмети, чи, наприклад, робити вигляд, що вогник можна запалити з пальців.

Встановивши додаток (безкоштовно для iOS та Android), можна розширити магічні здібності. Щойно світлячок літав у повітрі, а завдяки лише одному дотику пальця – він уже в телефоні.

Кольори іграшки на усі смаки: синій, зелений, червоний, рожевий, помаранчевий та жовтий.

Райдужна мотузка-головоломка FUN-ZRR-48CDU-UK

Це одна з найстаріших забавок, що є популярною у всьому світі. Текстильна райдужна мотузка-головоломка – це чудовий спосіб пофантазувати та весело провести дозвілля будь-де: під час подорожі чи прогулянки, дорогою до школи чи на роботу.

Користуючись інструкцією можна створити 45 фігур різної складності або вигадати власні комбінації. Грати з нею сподобається не тільки дітям, але й дорослим.

Магічні кільця FUN-ST-12PDQ-BB-UK

Подарувати дитині можливість здивувати друзів і спробувати свої сили у чарівництві можна з магічними кільцями Fun Promotion. Дивовижне інтерактивне джерело чарівного руху створює захопливе видовище: кільця ковзають вгору та вниз по руках, створюючи ефект левітації. Особливістю набора є те, що до комплекту входить гумовий джгут, і коли кільця рухаються по ньому, з’являється дивовижний мерехтливий ефект.

У складеному вигляді іграшка є стосом металевих кілець діаметром 13 см. Але варто лише доторкнутися до них, як кільця перетворюються на об’ємну фігуру. Гра з кільцями не тільки захоплива, але й розвиває дрібну моторику, увагу, координацію рухів та спритність.

Також в асортименті є магічні ­кільця без джгута (FUN-STNT-24BB-UK).

Двері до чарівництва зачинено, однак не замкнено.

Обираючи Fun Promotion, їх можна відчинити.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів