Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dream Machines DM1 FPS [DM1FPS_NOIR]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Колір білий
чорний
Вага 83 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Довжина проводу 1.8 м
DPI 12000 dpi
Фізичні
Колір білий
чорний
Вага 83 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 60 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0014 м3
Тип маніпулятора:миша; Тип підключення:дротове; Інтерфейс підключення:USB; Призначення:для ігор; Колір:білий, чорний Вага:83 г
немає в наявності
Мишка переможців від Dream Machines

Dream Machines неодноразово продемонструвала, що знає, чого саме потребують гравці для досягнення високих результатів. Мишка DM1 FPS — це мрія кожного, хто грає у такі ігри, як Counter-Strike, Battlefield та Overwatch.

DM1 FPS – ліпший друг гравця в FPS

Завдяки поєднанню топових компонентів, незвичайного кабелю та малої ваги DM1 FPS є найвдалішим варіантом для усіх геймерів. А з гарним програмним забезпеченням, можливістю вибору кольору та за конкурентоспроможну ціну отримаємо фаворита в категорії «Найкраща мишка 2018 року».

Усього 83 грами

Мишка Dream Machines DM1 FPS — супершвидка та надлегка. Завдяки дизайну вдалося досягти малої ваги, яка не втомлює руку під час гри та забезпечує комфорт навіть за тривалого часу боротьби за топові позиції та звання.

Серце кожного «гризуна»

PixArt3389 — це сенсор DM1 FPS, вдосконалена версія сенсора PixArt3360. Завдяки йому гравець отримає високу точність, швидкість роботи та чутливість. Dream Machines вирішили встановити LOD на дуже низькому рівні ~ 1,8 мм, що забезпечить повний контроль мишки під час гри.

Супергнучкий кабель

Кабель-шнурівка настільки легкий і гнучкий, що гравці його практично не відчувають. За це користувачі називають його «невидимим», порівнюючи з бездротовою мишкою без необхідності заряджати акумулятор і додавати вагу.

Перемикачі, які змінюють все

Крім топового сенсора, мишка має чудові перемикачі Huano, які гарантують дуже чіткі, швидкі та виразні кліки. Завдяки новим перемикачам гра відразу виходить на новий, вищий рівень. Перемикачі, що використовують Dream Machines, гарантують термін служби до 20 млн кліків.

Обери свій варіант

Кожен гравець знайде улюблений колір. DM1 FPS доступна у чотирьох варіантах:

  • Blizzard White (біла) — повністю однорідний матовий колір по всій поверхні пристрою
  • Noir (чорно-біла) — також матова поверхня з білим верхом і чорним низом
  • Blood Red (червоно-чорна) — миша з блискучою поверхнею з червоним верхом і чорним низом
  • Ocean Blue (синьо-чорна), як і версія Blood Red, ця також має глянсове верхнє покриття, але синього кольору і з чорним низом.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів